Kosten grafsteen nodig?

De kosten grafsteen bij Natuursteenbedrijf Midden-Brabant

Is er een dierbare van u overleden en wilt u een grafsteen uitzoeken? Natuursteen Midden-Brabant is een familiebedrijf met jarenlange ervaring met het maken van grafmonumenten. Natuurlijk wilt u de kosten grafsteen weten en wij zijn daar heel transparant over. Wij bieden voordelige grafmonumenten aan; onze prijzen zijn concurrerend en reëel. Wij leveren rechtstreeks aan onze klanten zonder tussenkomst van een uitvaartondernemer en dat scheelt u veel provisie. Vaak sturen uitvaartondernemers de nabestaanden de richting uit naar een bepaalde leverancier omdat zij daar wel 15 – 25% commissie voor krijgen. Dit vinden wij niet eerlijk omdat een uitvaartonderneming onpartijdig hoort te zijn. Natuursteenbedrijf Midden-Brabant werkt zonder bemiddeling van uitvaartondernemers. Dit levert u veel voordeel op want wij kunnen u zonder deze onnodige tussenschijf een korting geven van maar liefst 15%. Dit maakt de grafsteen kosten aanmerkelijk lager. Naast de 15% korting wordt bij ons het opschrift op de steen gratis aangebracht. Breng een bezoek aan onze showroom in Veen, in het noorden van Brabant. Daar staan alle soorten en maten grafstenen gedemonstreerd. Als u uw keuze heeft kunnen maken dan zullen wij u precies de kosten grafsteen vertellen. Bij ons hoeft u niet bang te zijn voor nare verrassingen achteraf.

Grafsteen uitzoeken in onze showroom

Wij geven 20 jaar garantie op alle grafmonumenten. Alle grafmonumenten worden door onszelf gemaakt in onze eigen werkplaats. Natuursteen wordt niet door de tand des tijds aangetast en blijft mooi. De passie voor natuursteen zit in ons DNA en van elk brok graniet weten wij een prachtig grafmonument te maken. Het is emotioneel en moeilijk om een grafmonument samen te stellen want er is veel keuze. U kunt kiezen uit verschillende vormen, kleuren, steensoorten, lettertypes, schriftsoorten en reliëfs. Wij willen u hierbij graag ondersteunen en deskundig adviseren.

Vrijblijvend grafsteen kosten berekenen

Bij het samenstellen van een grafsteen is veel mogelijk. Alle lettertypes, teksten, foto’s, logo’s en symbolen zijn mogelijk. Wij kunnen alles laseren of graveren. Zelfs Arabische tekens zijn mogelijk. U kunt eerst eens rondkijken op deze website waar u vele foto’s kunt vinden van grafstenen die wij gemaakt hebben. Als u een bezoek brengt aan onze showroom begeleiden wij u graag bij het samenstellen van een mooi grafmonument waarmee u uw overleden dierbare eert. Een mooi tastbaar symbool zal u troost geven als u het graf bezoekt. In het grafmonument dat wij voor u maken komen onze passie en persoonlijke aandacht samen. De grafsteen kosten zullen u zeker meevallen.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top