Gedenkstenen nodig?

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van betaalbare gedenkstenen? Bij Natuursteenbedrijf Midden-Brabant bent u hiervoor op het juiste adres. In onze showroom hebben wij een groot aanbod betaalbare gedenkstenen in alle soorten en maten. Wij helpen u graag met een persoonlijk advies op maat. U bent welkom in onze showroom waar al onze uitgebreide gedenkstenen staan. Samen met u maken wij een passend gedenksteen voor de overledene.

Familiebedrijf & passie

Op zoek naar een familiebedrijf voor gedenkstenen? Natuurbedrijf Midden Brabant is een heus familiebedrijf gevestigd aan de Kortakker in Veen. Natuurbedrijf Midden Brabant is al 80 jaar een begrip in de regio. Generatie op generatie gaat ons familiebedrijf al door op vader en zoon. Wij zijn daarom een begrip in de regio omdat wij al jaren aan de Kortakker in Veen gevestigd zijn. Onze passie ligt absoluut bij de natuurstenen. Natuursteen is een heel erg sterke steen wat jarenlang mee gaat.  Natuursteen is zeer duurzaam. Wij maken al onze natuursteen gedenkstenen in onze eigen werkplaats.

Gedenksteen graveren

U kunt bij ons ook uw gedenksteen laten graveren. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten graveer technieken. Wij kunnen voor u alle lettertypes, foto’s, logo en symbolen realiseren. Zo zijn wij onder andere gespecialiseerd in Arabisch tekens. Door onze jarenlange ervaringen zijn wij van alle markten thuis. Zo is ons assortiment in de loop van de jaren behoorlijk uitgebreid. Zo vind u bij ons niet alleen gedenkstenen maar ook grafmonumenten, grafzerken en gedenkstenen.

Persoonlijke aandacht voor gedenkstenen

Wij vinden persoonlijke aandacht zeer belangrijk. Daarmee valt persoonlijk advies uiteraard samen. Doordat wij persoonlijk advies bieden zorgen wij samen met u ervoor dat wij een passende gedenksteen kunnen maken. In onze showroom, hebben wij een groot aanbod in gedenkstenen. Als u zelf al helemaal bedacht heeft hoe de gedenksteen eruit zou kunnen  zien, dan kunnen wij met u in een persoonlijk gesprek de gedenksteen verder uitwerken. Wij denken uiteraard met u mee.

Showroom gedenksteen in Veen

Onze showroom is gevestigd in Veen, in het hartje van Brabant. U vind ons aan de Kortakker nummer 6. In onze ruime showroom vind u uiteenlopende gedenkstenen tot aan grafmonumenten. Door onze jarenlange ervaring, en onze grote naamsbekendheid zijn wij als bedrijf enorm gegroeid. In onze uitgebreide showroom, krijgt u in één oogopslag een indruk van onze gedenkstenen. Doordat wij alle soorten en maten in onze showroom hebben staan, kunt u direct zien wat wij in ons assortiment hebben. Al onze gedenkstenen, die u kunt bezichtigen in onze showroom hebben wij ook op voorraad staan.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top