Grafstenen Eindhoven

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Wilt u op het graf van uw dierbare een persoonlijke en stijlvolle grafsteen plaatsen? Natuursteen Midden-Brabant bewerkt natuursteen van de hoogste kwaliteit tot prachtige grafstenen. Woont u in Eindhoven of omgeving? Wij plaatsen ook grafstenen in Eindhoven. Natuursteenbedrijf Midden-Brabant is een echt familiebedrijf met een passie voor natuursteen. Al meer dan 80 jaar geven wij het vakmanschap door van vader op zoon. Alle grafstenen maken wij in onze eigen werkplaats. Dat betekent dat wij uw wensen tot in detail vorm kunnen geven. Wij beschikken over een grote showroom in Veen, Noord-Brabant. U bent van harte welkom om u te laten inspireren door de meer dan 150 grafstenen die hier staan opgesteld. Wij begrijpen dat het samenstellen van een grafmonument een gevoelige zaak is. U krijgt van ons dan ook alle tijd en ruimte om in alle rust uw keuze te maken. Als u advies nodig heeft staan wij voor u klaar. Bij grafstenen gaat het om de vorm, kleur en steensoort. Op de grafsteen zelf kunt u een tekst plaatsen in alle lettertypes (ook Arabische tekens!). Wij kunnen alles laseren of graveren in de grafmonumenten. Ook foto’s, logo’s en symbolen zijn mogelijk.

Het grafstenen familiebedrijf met al meer dan 80 jaar ervaring

Wij hanteren eerlijke en reële prijzen. Wij leveren rechtstreeks aan onze klanten, zonder tussenkomst van een begrafenisondernemer of vertegenwoordiger. Wij betalen dus geen provisie en daar profiteert u als klant van. Op onze grafmonumenten kunnen wij daarom standaard een flinke korting geven. Natuursteen Midden-Brabant biedt voordelige grafmonumenten aan. Natuursteen is een tijdloos en onverwoestbaar materiaal dat generaties lang mooi blijft. Op alle grafmonumenten geven wij 20 jaar garantie. Het is ons doel een grafsteen te maken dat een waardig eerbetoon is aan uw dierbare. Ook hopen wij dat het troost biedt als u een bezoek brengt aan het graf.

Grafstenen Eindhoven kopen

Neem contact met ons op om een afspraak te maken. In een persoonlijk gesprek vertellen wij u graag meer over grafstenen Eindhoven. Wij nemen graag alle tijd voor u om een grafsteen samen te stellen dat aan uw wensen voldoet. Wij zetten ons vakmanschap en onze ervaring graag in om een prachtige grafsteen te maken. U kunt rekenen op persoonlijke aandacht en een tactvolle benadering. Wilt u alvast een impressie opdoen van ons natuursteenbedrijf? Op deze website kunt u een virtual tour maken door onze showroom. Voor een tastbare en blijvende herinnering aan uw dierbare is Natuursteen Midden-Brabant hét adres!

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top