Grafsteen Eindhoven

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Bent u op zoek naar een grafsteen Eindhoven? Bent u op zoek naar een specialist in natuursteen die uw wensen kan vertalen naar een passend ontwerp? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u welkom in Veen bij Natuursteen Midden Brabant. Door onze jarenlange ervaring en passie voor natuursteen kunnen wij u goed van dienst zijn en wij denken graag met u mee. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat er veel op u af komt als er een dierbare van u overlijdt. In deze verdrietige en turbulente periode wordt er veel van u gevraagd. Onze medewerkers denken daarom graag met u mee en helpen u bij het maken van de juiste keuze. Omdat wij beschikken over een eigen werkplaats kunnen wij aan vrijwel al uw wensen voldoen. Wij kunnen alle soorten letters en afbeeldingen laseren of graveren in de monumenten. Alle lettertypes, teksten, foto’s, logo en symbolen zijn mogelijk, zo horen bijvoorbeeld ook Arabische tekens tot ons aanbod. Op al onze grafstenen ontvangt u 20 jaar garantie.

Een grafsteen Eindhoven tegen eerlijke prijzen

Natuursteen Midden Brabant beschikt over een grote showroom in Veen. Wij zijn gevestigd in het noorden van Brabant waar wij gemakkelijk te bereiken zijn. Alle soorten en maten stenen staan bij ons gedemonstreerd waardoor u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden voor het ontwerpen van een grafsteen Eindhoven of een grafmonument. Alle monumenten worden in Nederland gemaakt omdat wij beschikken over een eigen werkplaats. Wij werken met een eigen team zodat wij de lijnen kort kunnen houden met ons personeel en onze klanten. Hierdoor kunnen wij u ook de kwaliteit garanderen die wij beloven. De passie voor natuursteen zit al jarenlang in ons DNA. Wij zijn een familiebedrijf met al meer dan 80 jaar ervaring op het gebied van natuursteen. Heeft u een keuze kunnen maken voor een grafsteen Eindhoven? Natuursteen Midden Brabant biedt u voordelige grafmonumenten aan. Wij betalen namelijk geen provisies aan begrafenisondernemers, maar verrekenen dit altijd als standaard korting richting de klant. Hierdoor betaalt u bij ons een schappelijke prijs voor het ontwerpen en realiseren van een grafsteen Eindhoven.

Bezoek onze showroom voor inspiratie en informatie!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het samenstellen en ontwerpen van een grafsteen Eindhoven? Wij nodigen u uit om vrijblijvend een kijkje te komen nemen in onze showroom in Veen. Op deze manier krijgt u een goed beeld van onze prachtige grafmonumenten. U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers om een afspraak te maken. Wij staan u graag te woord en bespreken graag uw persoonlijke wensen.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top