Gedenksteen Dordrecht nodig?

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Wilt u uw overleden dierbare eren met een persoonlijke gedenksteen Dordrecht? Natuursteenbedrijf Midden-Brabant uit Veen heeft de ervaring en expertise om elke gewenste gedenksteen Dordrecht te maken. Wij hebben een passie voor natuursteen. Dit komt tot uiting in ons brede assortiment gedenkstenen. Natuursteen is tijdloos en heeft een monumentale uitstraling. Bij ons komen de passie voor natuursteen en persoonlijke aandacht voor de klant samen. Het verlies van een geliefde is zwaar. In deze moeilijke tijd willen wij u graag ondersteunen bij het samenstellen van een persoonlijke gedenksteen Dordrecht. Het is belangrijk dat u een herinneringsplek heeft die recht doet aan de overledene. Wij begeleiden u stap voor stap en denken tot in detail met u mee. Bij grafstenen gaat het om de vorm, kleur en steensoort. U kunt kiezen uit verschillende soorten steen zoals graniet en marmer. Maar ook een gedenksteen van glas of een combinatie van natuursteen en glas is mogelijk. U krijgt van ons alle tijd om uw keuzes te maken. Alle grafmonumenten maken wij zelf in onze eigen werkplaats. Met de nieuwste technieken kunnen wij uw gedenksteen Dordrecht personaliseren. Wij kunnen alles laseren of graveren. Foto’s, afbeeldingen, teksten en alle lettertypes (zelfs Arabische tekens) kunnen wij aanbrengen.

Laat u inspireren in onze gedenksteen Dordrecht showroom

Wilt u een indruk krijgen van ons bedrijf en wat wij voor gedenkstenen maken? U kunt een virtuele tour maken door onze showroom. Hier staan alle soorten en maten stenen gedemonstreerd. Het zal u helpen om erachter te komen wat u mooi vindt. Houdt u van traditioneel of modern? Ook kunt u met een eigen ontwerp naar ons toekomen. U bent hartelijk welkom in onze showroom aan de Kortakker in Veen. U krijgt van ons alle tijd en ruimte om een passende gedenksteen Dordrecht samen te stellen. Ons team staat klaar om u tactvol te adviseren. Tot in detail denken wij met u mee. Natuursteenbedrijf Midden-Brabant werkt met de hoogste kwaliteit natuursteen.

Een mooie gedenksteen Dordrecht laten maken door Natuursteen Midden-Brabant!

Natuursteenbedrijf Midden-Brabant is een familiebedrijf met meer dan 80 jaar ervaring met het verwerken van natuursteen. Wij zetten onze ervaring en vakmanschap in om een brok natuursteen om te vormen tot een unieke gedenksteen Dordrecht. Onze gedenkstenen bieden wij aan tegen concurrerende tarieven. Alle klanten krijgen een standaard korting omdat wij geen provisie betalen aan begrafenisondernemers. Wij werken niet samen met begrafenisondernemers. U kunt zonder tussenkomst van een derde partij naar ons toekomen. Mogen wij u binnenkort begroeten in onze showroom?

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top