Gedenksteen Dordrecht nodig?

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Een gedenksteen is een tastbare herinnering aan een overleden dierbare. Het is een eerbetoon en een plaats waar de nabestaanden naar toe kunnen gaan. Natuursteenbedrijf Midden-Brabant maakt van natuursteen een stijlvolle gedenksteen, precies zoals u dat wilt. Natuursteen Midden-Brabant uit Veen, Noord-Brabant, is dé specialist in grafmonumenten. Klanten uit de wijde omgeving weten ons te vinden. Ook naar Dordrecht komen wij toe om een gedenksteen Dordrecht te plaatsen. Een gedenksteen Dordrecht uitzoeken is emotioneel zwaar. Daar hebben wij alle begrip voor. Als u onze showroom bezoekt krijgt u van ons alle tijd en privacy om een keuze te maken. In onze showroom staan alle soorten en maten gedenkstenen gedemonstreerd. Heeft u vragen of advies nodig? Wij ondersteunen u graag bij het samenstellen van de gedenksteen. U kunt rekenen op onze persoonlijke aandacht. Bij grafmonumenten gaat het om de vorm, kleur, steensoort en de tekst op de gedenksteen Dordrecht. In een persoonlijke tekst kunt u veel kwijt. Deze tekst kunnen wij in de gedenksteen Dordrecht laseren of graveren. Alle lettertypes (ook Arabische tekens), foto’s, logo’s, en symbolen zijn mogelijk. Ook maken wij accessoires van natuursteen zoals een marmeren hart of vaas.

Laat u inspireren in onze gedenksteen Dordrecht showroom

Natuursteenbedrijf Midden-Brabant is een echt familiebedrijf waar de passie voor natuursteen in het DNA zit. Al meer dan 80 jaar wordt het vakmanschap van vader op zoon doorgegeven. Natuursteen is een monumentaal en onvergankelijk materiaal van een tijdloze schoonheid. Wij bieden grafstenen van hoge kwaliteit aan tegen voordelige prijzen. Omdat wij rechtstreeks leveren aan de klant zijn onze prijzen eerlijk en reëel. Wij betalen geen provisies aan tussenpersonen zoals begrafenisondernemers of vertegenwoordigers. Dit drijft de prijs onnodig op en daar werken wij niet aan mee. In plaats van provisie te betalen, geven wij liever 15% korting aan onze klanten.

Een mooie gedenksteen Dordrecht laten maken door Natuursteen Midden-Brabant!

De grafmonumenten die wij maken in onze eigen werkplaats gaan generaties lang mee. Wij zetten onze ervaring en vakmanschap graag in om een prachtige gedenksteen voor u te maken. Tot in detail voeren wij uw wensen uit. Persoonlijke aandacht en onze liefde voor natuursteen komen samen in elk uniek grafmonument. Wilt u vast een impressie hebben van ons bedrijf en de mogelijkheden? U kunt via deze website een virtual tour maken door onze showroom. Wilt u een klassieke of moderne grafsteen? Of wilt u steen combineren met glas? Het is allemaal mogelijk bij Natuursteenbedrijf Midden-Brabant! Als u een afspraak maakt weet u zeker dat wij alle tijd voor u hebben!

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top