Grafstenen nodig?

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Na het afscheid van een dierbare zoekt u vaak een blijvend symbool in de vorm van grafstenen, grafmonumenten of urnen. In deze hectische tijd is het niet eenvoudig voor u om niet alledaagse beslissingen te moeten nemen. Bij Natuursteenbedrijf Midden-Brabant helpen we u graag met advies over het vertalen van uw mooie herinneringen naar tastbare grafstenen van natuursteen. Onze passie voor natuursteen komt tot uiting in ons brede assortiment aan grafstenen en grafmonumenten dat u kunt bekijken in onze showroom in Veen. Aan de Kortakker in Veen, in het midden van Brabant, vindt u een uitgebreid overzicht van alle mogelijkheden op het gebied van grafmonumenten en urnen. Onze medewerkers Richard, Herman en Fanny Skledar kunnen u hier adviseren, om samen een grafmonument te vinden dat past bij u en uw dierbare, nadat u zich in alle rust georiënteerd heeft op de mogelijkheden rond stijlvolle grafstenen. We kunnen uw wensen vormgeven, omdat wij het materiaal, het tijdloze natuursteen, zelf bewerken in onze eigen werkplaats. Daarnaast vindt u bij ons grafmonumenten tegen zeer concurrerende tarieven. Wij werken namelijk niet samen met begrafenisondernemers, deze marges verrekenen wij liever direct aan u. De kortingen bedragen tot 15% zodat u een scherpe prijs betaalt. Dat is waar Natuursteen Midden-Brabant voor staat: lage tarieven en eerlijk advies.

Passie voor grafstenen, het zit in ons DNA!

Op zoek naar een grafstenen specialist? Bij Natuursteenbedrijf Midden-Brabant, een familiebedrijf uit Veen dat is gespecialiseerd in natuursteen, komen passie voor natuursteen en persoonlijke aandacht samen. In onze showroom vindt u alles op het gebied van natuursteen. Zo bieden wij u, naast een uitgebreide collectie grafstenen en grafmonumenten, ook een gevarieerd aanbod van natuurstenen terrastegels, tafels en onderhoudsmiddelen voor uw natuursteen. Maar ook vindt u bij ons alles op het gebied van een natuurstenen interieur, zoals granieten aanrechtbladen, tegels, wasbakken en douchebakken. De familie Skledar adviseert u graag over het gebruik en het onderhoud van natuursteen. Als u een bezoek wil brengen aan onze uitgebreide showroom, stellen we een telefoontje vooraf op prijs, maar de virtual tour bekijken kan natuurlijk altijd.

Persoonlijke aandacht voor grafstenen

Wij hebben persoonlijk contact, expertise en aandacht hoog in het vaandel staan en bieden grafstenen aan tegen concurrerende tarieven. De manier waarop wij overledenen herdenken en gedenken heeft zich door de eeuwen heen ontwikkeld. Tegenwoordig wordt steeds vaker op een persoonlijke manier invulling gegeven aan een gedenkteken en hier hoort natuurlijk een grafsteen op maat bij. Grafstenen en grafmonumenten zijn er in vele soorten en maten. Met uw keuze voor materiaal, kleur en natuursteensoort ontwerpt u uw persoonlijke monument. Wij kunnen ieder grafmonument op maat maken. Zo hebben wij de beschikking over bijna alle lettertypes en kunnen we die in of op de steen plaatsen, of door een gravure op de steen plaatsen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt altijd contact met ons opnemen om een afspraak te maken.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top