Grafstenen nodig?

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Op zoek naar een grafstenen specialist? Een waardige grafsteen is een onderdeel van een gepast afscheid. Er zijn vele mogelijkheden in grafstenen, elke grafsteen heeft een eigen uitstraling, een eigen verhaal. Wat past het beste, een natuursteen, een ruwe steen of een Islamitische grafsteen? Het uitkiezen van een passende grafsteen kan een moeilijke beslissing zijn.

Als u kiest voor een grafsteen van natuursteen, dan bent u verzekerd van een een een monumentaal en tijdloos materiaal. Een brok natuursteen wordt door onze handen een monument van reinheid en schoonheid dat generaties lang mooi blijft. Wij bewerken het natuursteen tot prachtige natuursteen producten of tot de mooiste grafmonumenten.
Als u kiest voor een ruwe grafsteen, dan geeft de steen, een mooie natuurlijke en robuuste uitstraling aan een grafmonument. U heeft bij ons een ruime keuze in grafstenen.

Wij kunnen voor u uw persoonlijke teksten laseren of graveren in de grafstenen. Alle lettertypes, teksten, foto’s, logo en symbolen zijn mogelijk, ook Arabische tekens! Op alle grafmonumenten krijgt u bij ons 20 jaar garantie.

Passie voor grafstenen, het zit in ons DNA!

Natuurbedrijf Midden Brabant heeft een passie voor natuursteen grafstenen. De passie voor grafstenen zit in ons DNA. Wij werken al 80 jaar, van generatie op generatie, met ons vakmanschap aan de mooiste grafstenen. Wij kunnen ons onderscheiden van andere bedrijven door onze jarenlange ervaring en onze persoonlijke omgang met onze klanten. Onze passie komt tot uiting in ons brede assortiment aan grafstenen. Wij kunnen al uw wensen vormgeven, omdat wij de grafstenen zelf in onze eigen werkplaats bewerken.

Persoonlijke aandacht voor grafstenen

Wij nemen voor u de tijd, persoonlijke aandacht vinden wij zeer belangrijk. Samen met u stellen wij een product samen die aan uw persoonlijke wensen voldoet. Ons jarenlange vakmanschap, voegt een esthetische waarde toe. Bij al onze grafstenen is de kleur de vorm, kleur en steensoort erg belangrijk. Wij nemen de tijd voor onze klanten om zo samen de juiste lettertype, schriftsoort en opgebrachte reliefs te bepalen. Samen met u te komen we tot een prachtig monument.

Showroom Natuursteenbedrijf Midden Brabant

Natuursteenbedrijf heeft een grote showroom in Veen, in het hart van Brabant. Al onze soorten en maten grafstenen staan hier voor u gedemonstreerd. In onze showroom vindt u een uitgebreid overzicht van ons grafstenen. U kunt in alle rust orienteren. Naast onze bestaande modellen zijn ook uw eigen ontwerpen in en ideeën mogelijk. Indien u speciale wensen heeft, zijn wij daarin gespecialiseerd om u te adviseren dankzij onze jaren lange ervaring.

Voordelige grafmonumenten

Wij werken niet samen met begrafenisondernemers. Daarom betalen geen provisies aan begrafenisondernemers, maar verrekenen wij altijd standaard korting richting de klant. Zo bent u gegarandeerd van kwalitatieve en betaalbare grafstenen.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top