Grafstenen nodig?

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Als u op zoek bent naar een grafsteen op maat, dan bent u bij Natuursteen Midden Brabant aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van gepersonaliseerde grafstenen, die passen bij uw wensen en de persoonlijkheid van uw dierbare. Onze grafstenen op maat worden gemaakt van hoogwaardig natuursteen, zoals graniet, marmer of hardsteen. Natuursteen is een duurzaam materiaal, dat bestand is tegen alle weersomstandigheden. Het is ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, zodat de grafsteen er jarenlang als nieuw uit blijft zien. Bij Natuursteen Midden Brabant begrijpen we dat het kiezen van een grafsteen een emotionele en persoonlijke beslissing is. Daarom bieden wij een persoonlijke benadering en begeleiden wij u gedurende het hele proces, van ontwerp tot plaatsing. Onze ervaren ontwerpers helpen u bij het creëren van een uniek ontwerp, dat past bij uw wensen en budget. Wij bieden verschillende opties voor het personaliseren van uw grafsteen op maat. Zo kunt u kiezen voor een specifieke vorm, afmeting en kleur van het natuursteen. Ook bieden wij verschillende technieken aan voor het graveren van tekst en afbeeldingen, zoals zandstralen, laseren of frezen. Daarnaast kunnen wij ook persoonlijke elementen toevoegen, zoals een foto, ornament of speciale symbolen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u aanbieden en welke kosten daaraan verbonden zijn? U kunt direct een kijkje nemen op deze website. Daarnaast bent u van harte welkom in onze showroom aan de Kortakker in Veen. Wij staan graag voor u klaar en vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden voor uw wensen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze grafstenen op maat en wij helpen u graag verder.

Passie voor grafstenen, het zit in ons DNA!

De passie voor natuursteen zit in het DNA van de familie Skledar. De familie Skledar werkt al van generatie op generatie met vakmanschap aan de mooiste natuursteen producten. Natuursteen Midden Brabant onderscheidt zich met haar jarenlange ervaring en haar persoonlijke omgang. Bij Natuursteen Midden Brabant staan kwaliteit en service voorop. Wij werken alleen met hoogwaardige materialen en leveren vakmanschap van de hoogste kwaliteit. Onze grafstenen op maat worden met zorg en precisie gemaakt, zodat u verzekerd bent van een unieke en duurzame grafsteen.Wij begrijpen dat de kosten van een grafsteen een belangrijke overweging zijn. Daarom bieden wij verschillende prijsklassen aan en geven wij u een duidelijke offerte, voordat wij beginnen met het maken van uw grafsteen op maat. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Bij Natuursteen Midden Brabant hebben wij jarenlange ervaring in het maken van gepersonaliseerde grafstenen op maat. Wij zijn trots op ons vakmanschap en leveren graag een bijdrage aan het creëren van een blijvende herinnering aan uw dierbare. Wij zijn een familiebedrijf met al meer dan 80 jaar ervaring op het gebied van natuursteen.

Persoonlijke aandacht voor grafstenen

Bij ons bent u aan het juiste adres voor voordelige grafmonumenten. Wij vinden het belangrijk dat een grafmonument van goede kwaliteit is en betaalbaar blijft voor iedereen. Daarom betalen wij geen provisies aan begrafenisondernemers en verrekenen wij dit als standaard korting richting de klant. Dit betekent dat u bij ons niet onnodig extra betaalt voor uw grafmonument. Wij begrijpen dat het kiezen van een grafmonument een emotionele en persoonlijke beslissing is. Daarom bieden wij een persoonlijke benadering en begeleiden wij u gedurende het hele proces, van ontwerp tot plaatsing. Onze ervaren ontwerpers helpen u bij het creëren van een grafmonument dat past bij uw wensen en budget. Wij bieden verschillende opties voor het personaliseren van uw grafmonument, zoals de keuze uit verschillende soorten natuursteen, kleuren, afbeeldingen en inscripties. Naast het feit dat wij geen provisies betalen aan begrafenisondernemers, zijn er nog meer factoren die bijdragen aan onze voordelige prijzen. Zo beschikken wij over een eigen werkplaats en werken wij met efficiënte productiemethoden, waardoor wij onze kosten laag kunnen houden en u een scherpe prijs kunnen bieden. Daarnaast hebben wij een groot netwerk van leveranciers, waardoor wij materialen tegen scherpe prijzen kunnen inkopen. Wij zijn trots op onze voordelige grafmonumenten van hoge kwaliteit en leveren graag een bijdrage aan het creëren van een blijvende herinnering aan uw dierbare. Bij ons bent u verzekerd van vakmanschap en een persoonlijke benadering. Wij luisteren naar uw wensen en denken graag met u mee om tot een mooi en passend ontwerp te komen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze voordelige grafmonumenten en wij helpen u graag verder.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top