Grafzerk nodig?

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Bent u op zoek naar een grafzerk? Bent u op zoek naar een natuursteenbedrijf waar u terecht kunt voor het samenstellen van grafzerken? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Natuursteen Midden Brabant in het Brabantse dorp Veen. Natuursteen Midden Brabant beschikt over een grote showroom in Veen. Wij zijn gevestigd in het noorden van Brabant waar wij gemakkelijk te bereiken zijn. Alle soorten en maten stenen staan bij ons gedemonstreerd waardoor u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden voor het ontwerpen. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat er veel op u af komt als een familielid of dierbare van u overlijdt. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om u te adviseren bij het samenstellen van grafzerk op maat. In de loop van de jaren is ons aanbod in natuurstenen grafzerken steeds verder uitgebreid, waardoor u bij ons op het juiste adres bent voor het vinden van uw gewenste grafzerk op maat. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u aanbieden? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door ons aanbod en plan direct een afspraak bij ons in. Wij nemen graag de tijd voor u zodat wij uw wensen rustig kunnen bespreken en een rondje kunnen lopen door onze showroom.

Betaalbare grafzerken

Natuursteen Midden Brabant is een echt familiebedrijf dat al meer dan 80 jaar ervaring aanbiedt aan al zijn klanten. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij aan vrijwel al uw wensen voldoen en bent u bij ons in goede handen voor het samenstellen van een grafzerk. In onze showroom vindt u alle maten en soorten voor een grafmonument, zoals enkele en dubbele monumenten, glazen monumenten, zerken en ruwe stenen. Omdat wij beschikken over een eigen werkplaats kunnen wij aan vrijwel al uw wensen voldoen. Wij kunnen namelijk alle soorten letters en afbeeldingen laseren of graveren in de monumenten. Alle lettertypes, teksten, foto’s, logo’s en symbolen zijn mogelijk, zo horen bijvoorbeeld ook Arabische tekens tot ons aanbod. Heeft u een keuze kunnen maken? Dan kunnen wij vrijwel direct voor u aan de slag gaan. Op al onze grafzerken ontvangt u 20 jaar garantie.

Grafzerken in alle soorten en maten

Wilt u meer weten over een grafzerk? Bent u benieuwd hoe wij uw wensen kunnen vertalen naar een passend en persoonlijk ontwerp? U kunt vrijblijvend bij ons binnen lopen. Wij staan u graag te woord.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top