Grafzerk nodig?

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Bent u op zoek naar een grafzerk? Is een dierbare van u overleden en bent u op zoek naar een grafzerk die samen te stellen is naar al uw wensen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van welkom bij Natuursteen Midden Brabant. Natuursteen Midden Brabant biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan in het ontwerpen en maken van verschillende soorten grafzerken. Een grafzerk is een lange liggende plaat die het hele graf bedekt. Door de jaren heen is een grafsteen één van de bekendere manieren om een graf af te dekken, maar een grafzerk is vandaag de dag een mooie en bijzondere mogelijkheid om met mooie lettertypes en symbolen een dierbare te eren. Natuursteen Midden Brabant is gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van verschillende soorten grafzerken die toepasbaar zijn op elk gewenst graf. Door de jaren heen hebben wij een team van specialisten om ons heen verzameld, dat uw wensen kan vertalen naar een passende grafzerk. Bent u benieuwd naar ons aanbod of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het op maat maken van een grafzerk? U kunt vrijblijvend een kijkje nemen op onze website. Daarnaast bent u van harte welkom in onze ruim opgezette showroom in Veen. U vindt ons aan de Kortakker. U kunt uw auto bij ons voor de deur parkeren.

Betaalbare grafzerken

Natuursteen Midden Brabant biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan in het vervaardigen van natuurstenen producten. U heeft bij ons een ruime keuze uit verschillende kleuren, stijlen en soorten en maten. In onze showroom in Veen vindt u meer dan 150 grafzerken, grafmonumenten en grafstenen die toepasbaar zijn voor uw wensen. Wij begrijpen als geen ander dat er veel op u af komt als een dierbare van u overlijdt. In deze emotionele en verdrietige tijd moet er veel geregeld worden. Het kan dan ook zo zijn dat u het lastig vindt om de juiste keuze te maken. Onze medewerkers nemen graag de tijd voor u en denken graag met u mee over het samenstellen van de gewenste grafzerk. Natuursteen Midden Brabant is een echt familiebedrijf met al meer dan 80 jaar ervaring op het gebied van natuursteen. De passie voor natuursteen zit dan ook letterlijk in ons DNA. Ons team gaat graag voor u aan de slag en wij vertalen uw wensen naar een passende grafzerk. Doordat wij beschikken over een eigen werkplaats, kunnen wij aan vrijwel al uw wensen voldoen. Wij kunnen alles laseren of graveren in de monumenten. Denkt u aan alle lettertypes, teksten, foto’s, logo’s en symbolen. Ook Arabische tekens zijn bij ons aan de orde van de dag. Wij bieden de totaaloplossing voor de gedenkmonumenten, grafstenen en grafzerken. Van levering tot kalligrafieën, tot zelfs het plaatsen van de monumenten: wij ontzorgen u van a tot z. Wij bieden u voordelige grafmonumenten aan. Dit komt mede omdat wij geen provisie betalen aan begrafenisondernemers, maar wij dit altijd verrekenen als standaard korting richting de klant. Op alle grafmonumenten krijgt u bij ons 20 jaar garantie!

Grafzerken in alle soorten en maten

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het samenstellen van uw gewenste grafzerk? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u uit om vrijblijvend een kijkje te komen nemen in onze ruim opgezette showroom in Veen. Op deze manier krijgt u een goed beeld van onze prachtige grafzerken. Onze medewerkers denken graag met u mee en zorgen ervoor dat uw wensen kunnen worden gerealiseerd in een prachtig grafzerk. Bij grafzerken gaat het om de vorm, kleur en steensoort. Wij nemen de tijd voor onze klanten om zo samen de juiste lettertype, schriftsoort en opgebrachte reliefs te bepalen. Dit om zo samen te komen tot een prachtig monument. Natuursteen Midden Brabant heeft ook een groot aanbod aan Islamitische grafstenen. U vindt in onze showroom een uitgebreid overzicht van alle mogelijkheden. Daarnaast kunnen wij u ook ondersteunen met het plaatsen van een passende tekst op uw monument.

Meer dan alleen een grafzerk

Natuursteen Midden Brabant biedt u meer dan alleen een grafzerk aan. In onze showroom aan de Kortakker in Veen vindt u alles op het gebied van natuursteen. Zo bieden wij een groot assortiment aan natuurstenen terras tegels, tafels, bloembakken en onderhoudsmiddelen voor uw natuursteen. Natuursteen is een tijdloos en natuurlijk product. Naast ons aanbod van Natuursteen Midden Brabant vindt u in onze showroom ook ons bedrijf Marmer Living. Marmer Living heeft een ruim aanbod in kwalitatief hoogstaande producten, gemaakt van de mooiste materialen: graniet, marmer en kalksteen. Bent u benieuwd naar de hele collectie van Marmer Living? U bent van harte welkom aan de Kortakker om u te laten verrassen door onze prachtige woonaccessoires en producten.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top