Grafzerk nodig?

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van een grafzerk? Bij Natuursteenbedrijf Midden-Brabant op het juiste adres, als u zich wilt orienteren op de aanschaf van een grafzerk. In onze showroom hebben wij een groot aanbod grafzerken in alle soorten en maten. Wij helpen u graag met een persoonlijk advies op maat. Wij kunnen voor u alle denkbare teksten, foto’s en/of afbeeldingen laten graveren of laseren in uw grafzerk. U bent welkom in onze showroom waar al onze uitgebreide grafmonumenten staan. Samen met u maken wij een passend gedenkteken voor de overledene.

Betaalbare grafzerken

Wij werken niet samen met begrafenisondernemers, hierdoor kunnen wij uw grafzerk aanbieden tegen concurrerende tarieven. Wij vinden het niet gepast om forse marges en provisies te betalen. Wij verrekenen deze marges liever direct met onze klanten, zodat u een betaalbaar gedenkteken heeft voor de overledene. De teksten op de grafzerk in combinatie met onze prijzen, bieden u diverse aanbiedingen. Naast onze kortingen vindt u bij ons grafzerken tegen concurrerende tarieven. Op alle grafzerken krijgt u bij ons 20 jaar garantie.

Grafzerken in alle soorten en maten

Grafzerken vindt u in alle soorten en maten. Zo ook bij Natuursteen Midden Brabant. In onze showroom in Veen hebben wij een ruime keuze in grafzerken. Heeft u een specifieke wens, dan kunnen wij dit voor u realiseren. Bij Natuursteen Midden Brabant bewerken wij zelf onze natuurstenen naar iedere wens.Bij Natuurbedrijf Midden Brabant werken wij vooral met natuursteen. Natuursteen is tijdloos en monumentaal materiaal. Natuursteen is een dichte en mooie steensoort wat generaties lang meegaat. Hierdoor is een grafzerk van natuursteen tijdloos.

Persoonlijk advies op maat

Persoonlijk advies op maat vinden wij erg belangrijk. Samen zorgen wij ervoor dat wij voor u een passende grafzerk kunnen maken. In onze showroom, aan de Kortakker 6 in Veen, hebben wij een groot aanbod in grafzerken. U kunt vrijblijvend bij ons naar binnenlopen maar indien u een afspraak met ons maakt kunnen wij u nog beter van dienst zijn. Wij staan altijd voor u klaar, ook zonder afspraak.

Bezoek onze grafzerk showroom

In onze showroom hebben wij een ruime keuze grafzerken. Door onze jarenlange ervaring, en naamsbekendheid zijn wij als bedrijf enorm gegroeid. Hierdoor is ook onze showroom breed opgezet. In onze uitgebreide showroom, krijgt u in één oogopslag een indruk van onze grafzerken. Doordat wij alle soorten en maten in onze showroom hebben staan, zijn wij een groot Natuursteenbedrijf in het hartje van Brabant. Al onze grafzerken die wij hebben opgesteld hebben wij op voorraad staan.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top