Grafzerk nodig?

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Als er een dierbare overlijdt breekt er een moeilijk periode aan. Op een gegeven moment is de tijd gekomen dat u een grafzerk wilt uitzoeken. Natuursteen Midden-Brabant uit Veen is een familiebedrijf dat veel ervaring heeft met het maken van de mooiste grafzerken. Wij hebben een passie voor natuursteen en dit komt tot uiting in de grafzerken die wij maken. Alle grafzerken worden door ons in onze eigen werkplaats gemaakt. Het is moeilijk en emotioneel om een grafzerk uit te zoeken waarmee u uw dierbare blijvend eert. Wij begrijpen dat u daar de tijd en de rust voor nodig hebt. Die krijgt u bij ons; wij nemen alle tijd voor u om samen met u door onze showroom te lopen. Hier vindt u een uitgebreid overzicht van alle soorten en maten  grafzerken die wij maken. U heeft een ruime keus uit verschillende vormen, kleuren, steensoorten, lettertypes, schriftsoorten en reliëfs. Wij helpen u om de juiste keuze te maken zodat u een grafzerk op het graf van uw dierbare kunt laten plaatsen dat helemaal aan uw wensen voldoet. Wij stellen onze 80 jaar aan ervaring en vakmanschap graag in dienst van u om te komen tot een prachtig eindresultaat.

Betaalbare grafzerken

Bij ons betaalt u geen provisie aan uitvaartondernemers waardoor de prijs van een grafzerk onnodig opgedreven wordt. Wij leveren rechtstreeks aan u en verrekenen deze provisie (15%) als korting richting de klant. Op deze korting heeft u recht en bij ons betaalt u een eerlijke en voordelige prijs. Wij zijn trots op onze manier van werken die eerlijk is en u alle tijd geeft om op uw tijd en tempo een grafzerk uit te zoeken. Als onze grafzerken bieden wij aan tegen eerlijke tarieven. Naast de korting die u van ons krijgt, brengen wij ook het opschrift gratis aan op de zerk. Wij kunnen alles laseren of graveren in de grafzerk. Alle lettertypes, teksten, foto’s, logo’s en symbolen zijn mogelijk. Ook kunnen wij Arabische tekens aanbrengen.

Grafzerken in alle soorten en maten

Wij hebben een passie voor natuursteen. Dit prachtige materiaal is onvergankelijk en tijdloos mooi. Met ons vakmanschap maken wij van een brok natuursteen de mooiste grafzerk. Persoonlijke aandacht en passie voor natuursteen komen samen in de grafzerk die wij voor u gaan maken. Wij begeleiden u bij het samenstellen van een stijlvolle, blijvende herinnering en geven u deskundig advies. Natuursteen Midden-Brabant is de specialist op het gebied van grafzerken. Wij gaan graag voor u aan de slag om een mooie, blijvende herinnering te maken.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top