Grafstenen Gelderland

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Wilt u uw overleden dierbare gedenken met een persoonlijke grafsteen? Een grafsteen van natuursteen is van een tijdloze schoonheid. Natuursteenbedrijf Midden-Brabant uit Veen heeft een passie voor natuursteen. In onze eigen werkplaats maken wij grafstenen Gelderland op maat. Wij begrijpen dat u een mooi gedenkteken wilt samenstellen als eerbetoon aan degene die u zo mist. Natuursteenbedrijf Midden-Brabant is een familiebedrijf met meer dan 80 jaar ervaring met het bewerken van natuursteen. Wij kunnen aan al uw wensen vorm geven. Voor wij in de werkplaats aan de slag gaan horen wij graag wat uw wensen zijn. Bij grafstenen Gelderland gaat het om de steensoort, vorm en kleur. Houdt u van traditioneel of kiest u voor strak en modern? Ook is een combinatie met glas mogelijk. Misschien heeft u zelf een ontwerp in gedachten. Ook daar gaan wij graag mee aan de slag. Wij denken graag met u mee en nemen de tijd om al uw vragen te beantwoorden. Wij gebruiken de nieuwste technieken om uw grafsteen persoonlijk te maken. Wij kunnen alles laseren en graveren. Ook de details bespreken wij met u. Welke tekst en welk lettertype vindt u mooi? Alle lettertypes zijn mogelijk inclusief Arabische tekens. Wilt u een foto of een afbeelding toevoegen? Het is ons doel dat het een prachtig eindresultaat wordt.

Grafstenen Gelderland van Natuursteen Midden Brabant!

U kunt makkelijker een keuze maken als u met eigen ogen ziet wat de mogelijkheden zijn. Natuursteenbedrijf Midden-Brabant heeft een grote showroom waar alle soorten en maten grafstenen Gelderland staan opgesteld. Wij nodigen u uit om onze showroom aan de Kortakker te bezoeken. Hier kunt u in alle rust vrijblijvend de verschillende grafstenen Gelderland bekijken. Wij staan voor u klaar om tot in de kleinste details met u mee te denken. U kunt ook een virtuele tour maken door onze showroom. Gewoon thuis kunt u vanuit uw stoel online door onze showroom lopen. Wij zetten onze ervaring en expertise graag in om een grafsteen te maken die aan uw verwachtingen voldoet.

Persoonlijke grafstenen Gelderland

Wij werken alleen met natuursteen van de hoogste kwaliteit. Op alle grafstenen Gelderland geven wij 20 jaar garantie. Wij bieden voordelige grafstenen aan. Wij kunnen concurrerende tarieven hanteren omdat wij niet samenwerken met begrafenisondernemers. De marges voor deze begrafenisondernemers verrekenen wij als standaard korting richting de klant. Als u ons benadert voor een grafsteen voor uw geliefde kunt u rekenen op een persoonlijke en empathische benadering. Wij hopen u binnenkort in onze showroom te mogen begroeten!

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top