Grafmonument nodig?

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Als er een dierbare overlijdt dan komt daar veel bij kijken en daar hoort ook het plaatsen van een mooi grafmonument bij. Voor een grafmonument dat helemaal naar uw wensen is gemaakt, bent u bij Natuursteen Midden-Brabant aan het juiste adres. Ons bedrijf is gevestigd in Veen, in het noorden van Brabant en in onze showroom vindt u een uitgebreid assortiment grafmonumenten. Alle grafmonumenten worden in onze eigen werkplaats gemaakt. Natuursteen Midden-Brabant is een familiebedrijf waar de passie voor natuursteen in het bloed zit. Natuurstenen grafmonumenten zijn van een tijdloze schoonheid en ze blijven mooi. Bij ons komen persoonlijke aandacht en passie voor natuursteen samen. Een grafmonument is een blijvende herinnering aan uw dierbare en wij begrijpen dat u er tijd voor nodig heeft om een passend grafmonument samen te stellen. U kunt kiezen uit verschillende vormen, kleuren, steensoorten, lettertypes, schriftsoorten en reliëfs. Ons team, Herman, Richard en Fanny Skledar, neemt alle tijd voor u en geeft u deskundig advies zodat u de juiste keuze kunt maken. Het is ons doel dat er een grafmonument geplaatst wordt dat in alle opzichten aan uw wensen voldoet. Met ons vakmanschap zorgen wij voor een prachtig eindresultaat!

Persoonlijke aandacht voor het samenstellen van een grafmonument

Bij Natuursteen Midden-Brabant betaalt u een eerlijke prijs voor een grafmonument. Helaas is het zo dat sommige uitvaartondernemers provisie krijgen als zij hun klanten verwijzen naar een bepaalde leverancier van grafmonumenten. Dit kan wel 15 tot 25% commissie zijn. Natuursteen Midden-Brabant levert rechtstreeks aan de klanten, zonder tussenkomst van een uitvaartondernemer, en kan daarom maar liefst 15% korting geven. Wij zijn trots op onze manier van werken die eerlijk is en waarbij u niet onder druk wordt gezet. Bij ons betaalt u een reële prijs die niet onnodig is opgedreven. Onze grafmonumenten bieden wij aan tegen concurrerende tarieven. Naast de korting wordt door ons het opschrift op het grafmonument gratis aangebracht.

20 jaar garantie op uw grafmonument

Wij ondersteunen en adviseren u om een passend grafmonument voor uw dierbare samen te stellen. Van een brok natuursteen maken wij een prachtig grafmonument. Het is telkens weer een een bijzonder proces om daarmee aan de slag te gaan. Onze liefde voor natuursteen is niet zo verwonderlijk. Natuursteen is een onvergankelijk en imponerend materiaal waarmee wij uw wensen vorm geven. Telkens weer komen er unieke grafmonumenten onder onze handen vandaan. Een grafmonument moet perfect zijn want het is een blijvend eerbetoon aan uw dierbare. Wij begrijpen de emoties die gepaard gaan met het uitzoeken van een grafmonument. Daarom krijgt u bij ons alle rust en tijd om er goed over na te denken. De verschillende soorten grafmonumenten die in onze showroom staan opgesteld zullen u voldoen inspiratie geven om zelf een uniek en mooi grafmonument samen te stellen. U zult verrast zijn door de vele mogelijkheden want ook op dit terrein staan de ontwikkelingen niet stil. Op alle grafmonumenten die wij vervaardigd en geplaatst hebben, geven wij 20 jaar garantie.

Laseren of graveren van een grafmonument

In het grafmonument kunnen wij alles laseren of graveren. Alle lettertypes, teksten, foto’s, logo’s en symbolen zijn mogelijk. Wij kunnen zelfs Arabische tekens aanbrengen. Bij grafmonumenten gaat het om de vorm, kleur en steensoort. Wij helpen u om de juiste keuzes te maken. Neem eens een kijkje op deze website waar u al vele voorbeelden van grafmonumenten aantreft. U heeft zelfs de mogelijkheid om onze showroom virtueel te bezoeken. Wij zijn de specialist op het gebied van natuurstenen grafmonumenten. Ons familiebedrijf heeft al meer dan 80 jaar ervaring met het bewerken van natuursteen. Als u onze showroom bezoekt dan is het verstandig om eerst een afspraak te maken. Op deze manier kunnen wij u nog beter bij deze emotionele taak begeleiden.

Breed assortiment aan grafmonumenten

Naast grafmonumenten maken wij nog meer producten van natuursteen. Zo kunt u bijvoorbeeld een marmeren vaas bij het graf plaatsen zodat boeketten altijd een mooi plekje hebben. Maar ook voor andere marmeren accessoires voor op het graf kunt u bij ons terecht. U kunt op allerlei manieren uw liefde voor de overledene tot uiting brengen met onze natuurstenen producten. Natuursteen wordt vaak geassocieerd met grafmonumenten maar wij maken ook natuurstenen producten voor de tuin, het terras en het interieur. Denk hierbij aan terrastegels, tafels, bloembakken, wasbakken, douchebakken, aanrechtbladen en tegels. Voor het interieur maken wij exclusieve woonaccessoires zoals vazen, kaarshouders, onderzetters, wijnkoelers etc.

De ervaren specialist voor een grafmonument op maat

Natuursteen Midden-Brabant is specialist op het gebied van natuursteen. Wij kunnen voor u een grafmonument op maat maken dat helemaal aan uw wensen voldoet. Het is onze passie om een brok natuursteen om te vormen tot een fraai grafmonument. Met onze ervaring kunt u rekenen op een prachtig eindresultaat. Wij bieden onze grafmonumenten aan tegen eerlijke en voordelige prijzen. U hoeft niet bang te zijn dat wij misbruik maken van de situatie door de prijzen onnodig op te voeren. U kunt ons vertrouwen en u helemaal richten op de samenstelling van het grafmonument. Natuursteen Midden-Brabant wil graag haar steentje bijdragen om u in deze verdrietige periode bij te staan. U kunt zich eerst oriënteren door deze website door te lezen en daarna de grafmonumenten in het echt te komen bekijken in onze showroom. U bent van harte welkom!

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top