Grafmonument nodig?

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Een grafmonument is een belangrijk en persoonlijk eerbetoon aan uw dierbare. Het is een manier om hem of haar te herinneren en te eren. Bij Natuursteen Midden Brabant begrijpen we dat als geen ander. Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 80 jaar ervaring in het vervaardigen van natuurstenen grafmonumenten. Onze passie voor natuursteen zit in ons DNA en dat ziet u terug in onze producten. Wij hebben een grote showroom in Veen, Brabant, waar alle soorten en maten stenen worden gedemonstreerd. Wij maken alles zelf in onze eigen werkplaats en bieden voordelige grafmonumenten zonder provisies aan begrafenisondernemers, maar verrekenen dit altijd als standaard korting richting de klant. Grafmonumenten op maat van Natuursteen Midden Brabant zijn een perfecte manier om uw dierbare te eren.

Persoonlijke aandacht voor het samenstellen van een grafmonument

Bij Natuursteen Midden Brabant maken wij alle grafmonumenten op maat. Wij begrijpen dat iedere persoon uniek is en een persoonlijk grafmonument verdient. Wij bieden u de mogelijkheid om alles naar uw eigen wens en smaak samen te stellen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit verschillende soorten natuursteen zoals graniet, marmer of hardsteen. Daarnaast kunnen wij alles laseren of graveren in de monumenten. Alle lettertypes, teksten, foto’s, logo’s en symbolen zijn mogelijk, ook Arabische tekens. Wij kunnen uw idee├źn omzetten in een prachtig en persoonlijk grafmonument. Bij Natuursteen Midden Brabant staan wij garant voor kwaliteit. Wij maken alle grafmonumenten in onze eigen werkplaats en daarbij gebruiken wij alleen de beste kwaliteit natuursteen. Op alle grafmonumenten krijgt u bij ons 20 jaar garantie! Wij vinden het belangrijk dat u een grafmonument heeft waar u nog jaren van kunt genieten. Wij vinden het belangrijk dat u als klant centraal staat. Bij ons bent u geen nummer, maar een persoon met een eigen verhaal. Wij willen graag met u meedenken en u adviseren bij het samenstellen van een persoonlijk grafmonument. Ons team van ervaren medewerkers staat voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Wij begrijpen dat het kiezen van een grafmonument een emotioneel proces kan zijn en daarom willen wij u graag begeleiden bij dit proces.

20 jaar garantie op uw grafmonument

Natuursteen Midden Brabant is een echt familiebedrijf dat zich richt op het produceren en leveren van natuursteenproducten voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Het bedrijf is al meer dan 30 jaar actief en heeft een grote expertise opgebouwd op het gebied van natuursteen. Het bedrijf onderscheidt zich door de persoonlijke aanpak en de uitstekende service die het biedt aan klanten. Bij Natuursteen Midden Brabant staat de klant altijd centraal. Wij luisteren aandachtig naar de wensen van de klant en denkt actief mee over de mogelijkheden en oplossingen. Wij werken alleen met de beste kwaliteit natuursteen en hanteren een hoge standaard als het gaat om de afwerking van producten. Dit zorgt ervoor dat klanten altijd verzekerd zijn van een hoogwaardig en duurzaam eindresultaat. Natuursteen Midden Brabant heeft een hecht team van vakmensen in dienst, die met veel passie en vakmanschap aan de producten werken. Wij zijn trots op de korte lijnen en de informele sfeer binnen het ons bedrijf. Hierdoor zijn de communicatielijnen kort en kan er snel en flexibel worden geschakeld wanneer dit nodig is. Natursteen Midden Brabant hecht ook veel waarde aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo wordt er bijvoorbeeld alleen gewerkt met natuursteen dat op een verantwoorde en duurzame manier is gewonnen en geproduceerd. Ook wordt er veel aandacht besteed aan het minimaliseren van afval en het besparen van energie. Al met al is Natuursteen Midden Brabant een betrouwbaar en professioneel bedrijf, dat zich onderscheidt door haar persoonlijke aanpak, hoogwaardige kwaliteit en duurzame werkwijze.

Meer weten over een grafmonument op maat?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van grafmonumenten van Natuursteen Midden Brabant? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Veen, Brabant. Hier kunt u alle soorten en maten stenen bekijken en krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze. Wij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt en dat u een goede keuze kunt maken. Ons team staat graag voor u klaar en neemt de tijd voor u. U kunt een afspraak bij ons maken, maar wij bieden u ook de mogelijkheid om vrijblijvend bij ons binnen te lopen. Samen met u lopen wij een rondje door onze showroom en vertellen u over de mogelijkheden die wij u aan kunnen bieden. Wij verwelkomen u graag in Veen.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top