Grafmonument nodig?

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Bent u op zoek naar een specialist waar u terecht kunt voor een grafmonument? Bent u op zoek naar een bedrijf waar u van op aan kunt en dat u persoonlijk advies geeft? Bij Natuursteen Midden Brabant bent u aan het juiste adres. Wij bieden u een ruim assortiment aan van verschillende soorten en maten grafmonumenten, gemaakt van prachtig natuursteen. Wij kunnen ons goed voorstellen dat er veel op u af komt als een dierbare van u overlijdt of ernstig ziek is. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en denken graag met u mee om een passend grafmonument te realiseren. Onze grafmonumenten zijn er in veel soorten en maten. Bij Natuursteen Midden Brabant kunnen wij verschillende kleuren en letters toevoegen aan een grafmonument. Daarnaast kunnen wij ook een afbeelding plaatsen en verschillende materialen gebruiken. Op deze manier kunt u uw eigen grafmonument samenstellen.

Grafmonument specialist

Op zoek naar een specialist voor een uniek grafmonument? Natuursteen Midden Brabant is een begrip in de regio en ver daarbuiten. U vindt ons in het dorpje Veen, in het noorden van Brabant. Wij bieden u in Veen een ruime showroom aan waar u een ruime keuze heeft uit verschillende soorten grafmonumenten. Onze specialisten kunnen voor u alle denkbare teksten, foto’s en afbeeldingen laten graveren of laseren in het grafmonument van uw keuze. Wij nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom. Samen met u gaan wij op zoek naar een passend gedenkteken voor de overledene. Natuursteen Midden Brabant staat bekend om het persoonlijk contact en zijn expertise. Daarnaast bieden wij voordelige grafmonumenten aan. Wij betalen geen provisie aan begrafenisondernemers, maar verrekenen dit altijd als standaard korting richting de klant. Wij maken alle grafmonumenten zelf in onze eigen werkplaats. Natuursteen Midden Brabant is een echt familiebedrijf dat u meer dan 80 jaar ervaring aanbiedt op het gebied van natuursteen. De passie voor natuursteen en het mooiste grafmonument zit in ons DNA.

20 jaar garantie op uw grafmonument

Bij Natuursteen Midden Brabant geven wij u 20 jaar garantie op een grafmonument. Onze monumenten worden gemaakt van prachtig natuursteen en die daardoor een natuurlijke en sterke uitstraling krijgen. Naast het aanbod van verschillende soorten en maten grafmonumenten bent u bij ons ook aan het juiste adres voor accessoires van natuursteen. Denkt u aan sieraden, vazen, tuintafels en stenen. Wij bieden u persoonlijk advies op maat aan. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn. Voor al uw vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top