Grafmonument nodig?

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Als een dierbare van u overlijdt komt er veel op u af. Er zal veel geregeld moeten worden waar ook het samenstellen van een grafsteen of grafmonument toe behoort. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat dit een lastig keuze kan zijn. Bij Natuursteen Midden Brabant staan onze experts graag voor u klaar om samen met u een op maat gemaakte grafmonument samen te stellen voor uw dierbare. In de afgelopen jaren hebben vele klanten de weg naar ons gevonden. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan. Natuursteen Midden Brabant werkt met het prachtige en tijdloze materiaal natuursteen. Wij weten als geen ander wat wij voor voor uw wensen kunnen betekenen en hoe wij op de beste manier een logo, afbeelding of tekst kunnen graveren of laseren. Wij onderscheiden ons door onze ervaring, vakkennis en persoonlijke omgang. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt een kijkje nemen op onze website of een afspraak maken in onze showroom in Veen.

Persoonlijke aandacht voor het samenstellen van een grafmonument

Op zoek naar een grafmonument specialist? Natuursteen Midden Brabant is uw specialist als u op zoek bent naar een op maat gemaakt grafmonument. Onze experts geven u graag persoonlijk advies op maat en denken graag met u mee. In onze ruim opgezette showroom vindt u een ruim aanbod aan van verschillende soorten en maten grafmonumenten. Loop in alle rust door onze showroom en laat u inspireren door de vele mogelijkheden die wij aanbieden voor het samenstellen van uw grafmonument. Bij Natuursteen Midden Brabant kunnen wij verschillende kleuren, afbeeldingen en letters toevoegen aan een grafmonument. Natuursteen Midden Brabant staat bekend om zijn persoonlijk contact en zijn jarenlange ervaring. U vindt bij ons voordelige grafmonumenten op maat. Dit kunnen wij doen omdat wij geen provisie aan begrafenisondernemers betalen. Wij verrekenen dit altijd als standaard korting richting de klant.

20 jaar garantie op uw grafmonument

Bent u benieuwd wat wij voor uw wensen kunnen betekenen? Bent u benieuwd of wij uw wensen kunnen vertalen in een persoonlijk op maat samengesteld grafmonument of grafsteen? U kunt altijd een afspraak bij inplannen in onze ruim opgezette showroom in Veen. Natuursteen Midden Brabant is een echt familiebedrijf dat meer dan 80 jaar ervaring heeft op het gebied van natuursteen. De passie voor natuursteen zit in ons DNA. Al onze monumenten worden gemaakt van prachtig natuursteen waardoor de grafstenen en grafmonumenten van Natuursteen Midden Brabant een natuurlijke en sterke uitstraling krijgen. Natuursteen Midden Brabant beschikt over een eigen werkplaats waardoor wij de beste kwaliteit kunnen garanderen.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top