Grafmonument nodig?

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

We kunnen ons voorstellen dat u na het afscheid van een dierbare heel graag een blijvend symbool wil in de vorm van een grafmonument, grafsteen of urn. Bij Natuursteenbedrijf Midden-Brabant uit Veen adviseren we u graag over een tastbaar grafmonument van natuursteen. Daarnaast vindt u bij ons grafstenen en -monumenten tegen bijzonder scherpe prijzen, met kortingen tot wel 15% omdat wij niet samenwerken met begrafenisondernemers; deze marges verrekenen wij liever direct met onze klanten. Dat is waar Natuursteen Midden-Brabant voor staat: een grafmonument tegen een laag tarief en eerlijk advies. De passie voor natuursteen, die haast verweven zit in het DNA van het familiebedrijf Skledar, komt tot uiting in het uitgebreide assortiment aan grafstenen en grafmonumenten, dat u rustig kunt bekijken in onze showroom. Onze medewerkers Fanny, Richard en Herman Skledar nemen alle tijd om u bij te staan met advies, om samen een grafmonument te vinden dat past bij u en uw dierbare. Nadat u zich in alle rust georiënteerd heeft op de mogelijkheden rond unieke grafmonumenten kunnen wij uw wensen concreet vorm gaan geven omdat wij het tijdloze natuursteen zelf bewerken in onze werkplaats.

Persoonlijke aandacht voor het samenstellen van een grafmonument

Natuursteenbedrijf Midden-Brabant is een familiebedrijf gespecialiseerd in natuursteen voor uw grafmonument en voor andere producten. In onze showroom in Veen vindt u alles op het gebied van dit tijdloze, stijlvolle materiaal natuursteen. Of u nu marmer, graniet of travertin wenst: wij kunnen al uw wensen op maat verwerken. Zo bieden wij u, naast een uitgebreide collectie grafmonumenten, ook alles op het gebied van een natuurstenen interieur, zoals granieten aanrechtbladen, douchebakken en tegels en een gevarieerd aanbod van natuurstenen (terras)tegels en onderhoudsmiddelen voor uw natuursteen. Bij ons kunt u ook rustig rondkijken voor allerlei accessoires, als natuurstenen vazen, maar ook kunstwerken, assieraden en bronzen objecten.

20 jaar garantie op uw grafmonument

Natuursteen is monumentaal en tijdloos voor een grafmonument. Onze expertise, van generatie op generatie overgeleverd van vader op zoon, voegt daar dan ook nog een esthetische waarde aan toe en zo wordt een brok natuursteen onder onze handen een monument van schoonheid, dat decennia lang mooi blijft. Wij bewerken het natuursteen in onze eigen werkplaats tot unieke producten en de prachtigste grafmonumenten. Tegenwoordig wordt steeds vaker op een persoonlijke manier invulling gegeven aan een gedenkteken en daarvoor kunt u nergens beter terecht dan bij Natuursteenbedrijf Midden-Brabant. Grafstenen en grafmonumenten zijn er in vele soorten en maten; u kunt samen met ons uw persoonlijke grafmonument ontwerpen door het toepassen van een materiaal, kleur of natuursteensoort naar uw wens en met haast elke gewenst lettertype. Ook het gebruik van illustraties of foto’s kunnen wij verwerken in een grafmonument. Dankzij onze jarenlange ervaring en het gebruik van de nieuwste technieken kunnen wij uw grafsteen volledig op maat maken. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden van Natuursteen Midden-Brabant en bezoek onze uitgebreide showroom aan de Kortakker 6 in Veen.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top