Grafmonument nodig?

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Bent u op zoek naar een grafmonument? Is een dierbare van u overleden en moet u op zoek naar een passend grafmonument? Zoekt u dan niet verder. Bij Natuursteen Midden Brabant bent u aan het juiste adres voor het vinden van een passend grafmonument. Natuursteen Midden Brabant is gevestigd in Brabant aan de Kortakker in Veen. Door de jaren heen hebben wij ons aanbod steeds verder uit kunnen breiden, waardoor wij u vandaag de dag een ruime keuze aan kunnen bieden in het samenstellen van grafmonumenten, grafstenen en grafzerken. U vindt bij ons een ruim opgezette showroom, waar u op uw gemak een kijkje kunt nemen bij al onze grafstenen en grafmonumenten. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat er veel op u af komt als er een dierbare van u overlijdt. In deze verdrietige periode wordt er veel van u gevraagd. Door onze jarenlange ervaring en passie voor natuursteen kunnen wij u goed van dienst zijn en kunnen wij uw wensen vertalen naar een passend ontwerp. Wij denken met u mee en voorzien u van professioneel advies. Natuursteen Midden Brabant biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan in het samenvoegen en realiseren van uw wensen. Voor het vinden van een grafmonument op maat u bij ons dan ook zeker aan het juiste adres. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het samenstellen en ontwerpen van grafmonumenten? U kunt vrijblijvend bij ons langskomen in onze ruim opgezette showroom. Bent u benieuwd naar ons aanbod of wilt u meer weten over de kosten voor het ontwerpen en realiseren van grafmonumenten? U kunt direct contact met ons opnemen voor het stellen van al uw vragen. Daarnaast plannen wij graag een afspraak met u in om u meer te vertellen over de kennis en vakmanschap dat wij u aanbieden.

Persoonlijke aandacht voor het samenstellen van een grafmonument

Bij Natuursteen Midden Brabant zit de passie voor natuursteen al jarenlang in ons DNA.┬áDit komt omdat wij een familiebedrijf zijn met al meer dan 80 jaar ervaring op het gebied van natuursteen. Generatie op generatie is de kennis en vakmanschap overgegaan, waardoor wij vandaag de dag onze kennis inzetten voor het op maat maken van onder andere grafmonumenten. Doordat wij beschikken over een eigen werkplaats, kunnen wij aan vrijwel al uw wensen voldoen. Zo kunnen wij foto’s, symbolen, teksten en afbeeldingen graveren in grafstenen. Daarnaast kunnen wij ook Arabische teksten graveren in een grafmonument. Alle monumenten worden in Nederland gemaakt. Doordat wij beschikken over een eigen werkplaats kunnen wij aan vrijwel al uw wensen voldoen. Daarnaast ontvangt u op grafmonumenten 20 jaar garantie. Doordat wij de grafstenen in eigen beheer ontwerpen en maken, kunnen wij u de kwaliteit garanderen die wij u beloven. Natuursteen Midden Brabant beschikt over een eigen team, zodat wij de lijnen kort kunnen houden met ons personeel en met onze klanten. Wij kunnen u de kwaliteit garanderen die wij u beloven. Door de jaren heen hebben wij een team van specialisten om ons heen verzameld, dat graag uw wensen vertaalt naar een passend ontwerp. Wij nodigen u dan ook graag uit om een kijkje te komen nemen in onze ruim opgezette showroom. In onze showroom vindt u meer dan 150 grafstenen en grafmonumenten. Hierdoor krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden die wij u aanbieden voor het ontwerpen van een grafmonument. Alle soorten en maten stenen staan bij ons gedemonstreerd. De grafmonumenten van Natuursteen Midden Brabant worden aangeboden tegen betaalbare bedragen. Dit komt omdat wij geen provisies aan begrafenisondernemers betalen. Wij verrekenen dit altijd als standaard korting richting de klant. Hierdoor betaalt u bij ons een schappelijke prijs voor het ontwerpen en realiseren van een grafsteen of grafmonument.

20 jaar garantie op uw grafmonument

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het op maat maken van een grafmonument? Bent u benieuwd naar de kosten die wij hanteren en de tijd die wij nodig hebben om een grafmonument te realiseren? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en vertalen u wensen graag naar een passend ontwerp. Natuursteen Midden Brabant werkt met prachtige materialen van de beste kwaliteit natuursteen. Natuursteen is een monumentaal en tijdloos materiaal. Ons vakmanschap, generaties lang overgeleverd van vader op zoon, voegt daar dan ook nog een esthetische waarde aan toe. Een brok natuursteen wordt onder onze handen een monument van reinheid en schoonheid, dat generaties lang mooi blijft. Naast de levering van het beste natuursteen, bieden wij ook alle accessoires en middelen voor het onderhoud aan uw natuursteen.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top