Grafmonument nodig?

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Bent u op zoek naar een grafmonument? Bent u op zoek naar een groot aantal grafmonumenten waar u uit kunt kiezen? Bent u op zoek naar een specialist in natuursteen die uw wensen kan vertalen naar een passend ontwerp? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u welkom in bij Natuursteen Midden Brabant. Natuursteen Midden Brabant is gevestigd in het Brabantse dorp Veen waar u van harte welkom bent. Door onze jarenlange ervaring in het vervaardigen van natuurstenen producten bent u bij ons aan het juiste adres voor het vinden van een grafmonument op maat. Door de jaren heen is ons aanbod steeds verder uitgebreid en kunnen wij u vandaag de dag een ruim aanbod aanbieden in verschillende soorten en maten grafmonumenten. De passie voor natuursteen zit in ons DNA waardoor wij u goed van dienst kunnen zijn. Het is onze taak om met u mee te denken in de mogelijkheden die wij u aan kunnen bieden. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan in het op maat maken van verschillende soorten grafmonumenten. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat er veel op u af komt als er een dierbare van u overlijdt. In deze verdrietige en emotionele periode wordt er veel van u gevraagd. Ons team ontvangt u graag met open armen zodat u op uw gemak een keuze kunt maken in onze showroom.

Persoonlijke aandacht voor het samenstellen van een grafmonument

Bij Natuursteen Midden Brabant bieden wij u een ruime showroom aan met een breed assortiment van grafstenen, grafmonumenten en grafzerken. Alle soorten en maten stenen staan bij ons gedemonstreerd, waardoor u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden voor het ontwerpen van een grafmonument. In de showroom kunt u zich in alle rust oriënteren op uw wensen rond uw grafmonumenten. De passie voor natuursteen zit al jarenlang in ons DNA. Wij zijn een familiebedrijf met al meer dan 80 jaar ervaring op het gebied van natuursteen. Onze passie voor natuursteen komt mooi in uiting in ons brede assortiment aan grafmonumenten. Wij zijn een echt familiebedrijf dat graag voor u klaar staat.

20 jaar garantie op uw grafmonument

Natuursteen Midden Brabant biedt u voordelige grafmonumenten aan. Wij betalen namelijk geen provisies aan begrafenisondernemers, maar verrekenen dit altijd als standaard korting richting de klant. Hierdoor betaalt u bij ons een betaalbare prijs voor het ontwerpen en realiseren van een grafmonument op maat. Omdat wij beschikken over een eigen werkplaats kunnen wij aan vrijwel al uw wensen voldoen. Wij kunnen alle soorten letters en afbeeldingen laseren of graveren in de monumenten. Alle lettertypes, teksten, foto’s, logo’s en symbolen zijn mogelijk, zo horen bijvoorbeeld ook Arabische tekens tot ons aanbod. Aan al uw wensen kunnen wij vorm geven, aangezien wij het natuursteen zelf in onze eigen werkplaats bewerken. Daarnaast vindt u bij ons grafmonumenten tegen concurrerende tarieven. Op al onze grafstenen ontvangt u 20 jaar garantie.

Meer weten over een grafmonument?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het samenstellen van uw gewenste grafmonument? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u uit om vrijblijvend een kijkje te komen nemen in onze ruim opgezette showroom in Veen. Op deze manier krijgt u een goed beeld van onze prachtige grafmonumenten. Onze medewerkers denken graag met u mee en zorgen ervoor dat uw wensen kunnen worden gerealiseerd in een prachtig grafmonument. Wij werken met een eigen team zodat wij de lijnen kort kunnen houden met ons personeel en onze klanten. Hierdoor kunnen wij u ook de kwaliteit garanderen die wij beloven. U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers met al uw vragen. Wij staan u graag te woord en bespreken graag uw persoonlijke wensen. Heeft u speciale wensen? Bent u op zoek naar een speciale kleur? Wilt u natuursteen combineren met glas? Alles is mogelijk bij Natuursteen Midden Brabant.

Meer dan alleen een grafmonument

In onze showroom aan de Kortakker in Veen vindt u alles op het gebied van natuursteen. Zo bieden wij een groot assortiment aan natuurstenen terras tegels, tafels, bloembakken en onderhoudsmiddelen voor uw natuursteen. Natuursteen is een tijdloos en natuurlijk product. Natuursteen is ook zeer bewerkelijk waardoor wij voor al onze klanten de mooiste producten kunnen maken voor al onze klanten. Naast het ontwerpen van grafmonumenten bent u bij ons ook aan het juiste adres voor verschillende woonaccessoires en andere natuurstenen producten. Wij bieden een breed assortiment aan: van fruitschaal tot steakbord, van vaas tot wijnkoeler en van onderzetter tot windlicht. Naast ons aanbod van Natuursteen Midden Brabant vindt u in onze showroom ook ons bedrijf; Marmer Living. Marmer Living heeft een ruim aanbod in kwalitatief hoogstaande producten, gemaakt van de mooiste materialen: graniet, marmer en kalksteen. Dit zijn allemaal natuurproducten die zorgen dat u een uniek product in uw interieur kunt plaatsen. Benieuwd naar de hele collectie van Marmer Living? U bent van harte welkom aan de Kortakker om inspiratie op te doen. Natuursteen Midden Brabant biedt u meer dan alleen natuurstenen grafmonumenten. Bent u benieuwd naar ons ruime aanbod? U kunt vrijblijvend bij ons binnen lopen. Vindt u het prettiger om direct één van onze medewerkers te spreken voor het vragen van advies? Dan raden wij het u aan om een afspraak bij ons te maken. Wij ontvangen u graag in onze showroom.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top