Grafmonument nodig?

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Op zoek naar een grafmonument? Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van een grafmonument? Als u zich wilt orienteren op de aanschaf van een grafmonument, dan bent u bij Natuursteenbedrijf Midden-Brabant op het juiste adres. In onze showroom vindt u een groot aanbod aan grafmonumenten in alle soorten en maten. Een grafmonument is van groot belang, het is namelijk de laatste en tastbare herinnering aan een overledene. Om die rede helpen wij u graag met een persoonlijk advies op maat om zo tot een prachtig grafmonument te komen. De grafmonumenten in onze showroom zijn volledig op maat te laten maken. Zo kunt u alle denkbare teksten, foto’s en afbeeldingen laten graveren of laseren in uw grafmonument. Ook wensen voor vormen, kleuren en materialen zijn volledig aan u. Laat u inspireren in onze uitgebreide grafmonument showroom en ontdek alle mogelijkheden. Samen met u maken wij een passend gedenkteken voor de overledene.

Grafmonument specialist

Bij een grafmonument gaat het om de vorm, kleur en steensoort. Al onze grafmonumenten zijn er in alle soorten en maten. Zo hebben wij enkele en dubbele grafmonumenten. Een grafmonument word gebruikt voor als er één persoon wordt begraven, maar wij maken ook dubbele grafmonumenten die dienen voor een dubbel graf waarbij twee personen boven elkaar liggen begraven.

Wij nemen graag alle tijd voor onze klanten zodat wij samen de juiste lettertype, schriftsoort en opgebrachte reliefs kunnen bepalen. Doordat wij met u rustig willen bespreken wat u in gedachten heeft, komen wij samen tot een prachtig grafmonument.

Persoonlijk advies

Aangezien ons assortiment groot is, is een persoonlijk advies op maat zeer belangrijk. Wij staan daarom graag voor u klaar. Door onze jarenlange ervaring stellen wij onze vakmanschap en ervaring graag in dienst van u. Wij nemen voor u de tijd, persoonlijke aandacht vinden wij uiterst belangrijk.

In onze showroom aan de Kortakker 6 in Veen, kunt u vrijblijvend bij ons, onze grafmonumenten bezoeken. Wij staan voor u klaar voor persoonlijk advies. In onze showroom hebben wij de honderden grafmonumenten, die wij hebben opgesteld en op voorraad hebben staan.

Voordelig grafmonument

Persoonlijk contact hebben wij , zoals u leest, hoog in ons vaandel staan. Daaronder valt ook extra aandacht waardoor onze expertise hoog is.  Doordat wij niet samenwerken met begrafenisondernemers kunnen wij grafmonumenten bieden tegen concurrerende tarieven. Wij vinden het niet gepast om forse marges en provisies te betalen voor begrafenisondernemers. Wij verrekenen deze marges liever direct met onze klanten, zodat u een betaalbaar gedenkteken heeft voor de overledene.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top