Grafzerken Breda nodig?

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Zoekt u een natuursteenbedrijf dat grafzerken Breda maakt? Natuursteenbedrijf Midden-Brabant uit Veen maakt grafzerken, grafmonumenten, grafstenen en gedenkstenen van het allerbeste natuursteen. Als er een dierbare overlijdt, breekt er een emotionele en verwarrende tijd aan. Er moet veel geregeld worden. Wilt u uw overleden dierbare eren met een mooi gedenkteken? U krijgt bij ons alle ruimte om dat vorm te geven. Kiest u voor een grafmonument dat bestaat uit een liggend en staand gedeelte. Het staande gedeelte is de letterplaat en het liggende gedeelte is de zerk. Grafzerken zijn dus liggende grafstenen die het graf bedekken. U heeft bij ons een ruime keuze uit grafzerken Breda. U zult verschillende keuzes moeten maken waar wij u graag bij helpen. Met een persoonlijke en empathische benadering begeleiden wij u door het hele proces. Welk soort en welke kleur natuursteen vindt u mooi? Wat voor belettering moet er op de grafzerk? Heeft u nog geen idee wat voor grafzerk het meest recht doet aan de overledene? U kunt vast een virtuele tour maken door onze showroom. U loopt op uw gemak een virtueel rondje door onze showroom. Zo krijgt u vast wel een idee wat het beste bij u past.

Grafzerken Breda uitzoeken

U bent hartelijk welkom in onze showroom waar vele soorten en maten grafzerken staan opgesteld. In alle rust kunt u uw keuze maken. Wij hebben een passie voor natuursteen en dat ziet u terug in onze grafmonumenten. In onze eigen werkplaats bewerken wij het natuursteen tot de gewenste vorm. Door inzet van de nieuwste technieken is bijna alles mogelijk. Wij kunnen in de grafzerken laseren of graveren. Daarbij zijn alle lettertypes mogelijk. Zelfs Arabische tekens zijn geen probleem. Ook foto’s, illustraties en symbolen kunnen wij verwerken in de grafzerk of het grafmonument. Met de grootste zorg en nauwkeurigheid maken wij elke grafzerk op maat.

Ervaring en garantie bij ons familiebedrijf

Natuursteen Midden-Brabant is een familiebedrijf met meer dan 80 jaar ervaring met het bewerken van natuursteen. De passie voor natuursteen zit in ons DNA. Er is niets mooiers dan een stuk steen om te vormen tot een prachtig monument. Op alle grafmonumenten geven wij 20 jaar garantie. Wij bieden onze grafzerken aan tegen concurrerende tarieven. U kunt direct bij ons een grafzerk kopen zonder tussenkomst van een begrafenisondernemer. Wij betalen dus geen provisie en dat merkt u aan de betaalbare prijzen. Mogen wij u binnenkort in onze showroom begroeten?

Natuursteenbedrijf Midden Brabant

Bij Natuursteenbedrijf Midden Brabant wordt vakmanschap al generaties lang overgedragen van vader op zoon. Door dit vakmanschap zijn wij in staat om uit een ruwe brok natuursteen een tijdloos monument te maken. We horen graag van u wat wij hierin voor u kunnen betekenen.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top