Grafstenen Tiel

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Bent u op zoek naar grafstenen Tiel? Bent u op zoek naar een grafstenen bedrijf dat met u meedenkt? Zoekt u dan niet verder. We heten u welkom bij Natuursteen Midden Brabant. Natuursteen Midden Brabants is gevestigd in het noorden van Brabant, in Veen. U vindt ons aan de Kortakker, waar wij beschikken over een eigen showroom. In onze showroom kunt u onze grafstenen Tiel op uw gemakje bekijken. Alle soorten en maten grafstenen Tiel staan bij ons gedemonstreerd, waardoor u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden voor het ontwerpen van een grafsteen of een grafmonument. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat er veel op u af komt als er een dierbare van u overlijdt. In deze verdrietige en turbulente periode wordt er veel van u gevraagd. Onze medewerkers denken daarom graag met u mee en helpen u bij het maken van de juiste keuze. Samen met u gaan wij op zoek naar de mooiste materialen die wij gebruiken voor het maken van grafstenen Tiel die bij uw wensen past. Bent u benieuwd naar de materialen die wij gebruiken? Wilt u meer weten over de kosten voor het samenstellen van een grafsteen of grafmonument? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Daarnaast staat de deur voor u open om een kijkje te nemen in onze showroom.

Ons aanbod grafstenen Tiel

Natuursteen Midden Brabant is een echt familiebedrijf dat al meer dan 80 jaar ervaring heeft in het vervaardigen van natuursteen. Door de jaren heen hebben wij onze kennis en vaardigheden steeds verder uit kunnen breiden, waardoor wij u vandaag de dag goed van dienst zijn. Doordat wij de lijnen kort houden met onze klanten en leveranciers, kunnen wij aan vrijwel al uw wensen voldoen. Wij beschikken over een eigen werkplaats waar wij uw wensen vertalen naar een passende grafsteen. Natuursteen Midden Brabant biedt voordelige grafmonumenten en grafstenen aan. Wij betalen namelijk geen provisies aan begrafenisondernemers. Wij verrekenen de provisie altijd als standaard korting richting de klant. Hierdoor kunnen wij u betaalbare grafstenen aanbieden. Alle monumenten worden in Nederland gemaakt. Wij maken alles zelf in onze eigen werkplaats. Wij kunnen alles laseren of graveren in de monumenten. Alle lettertypes, teksten, foto’s, logo en symbolen zijn mogelijk, dus bijvoorbeeld ook Arabische tekens. Op alle grafmonumenten en grafstenen krijgt u bij ons 20 jaar garantie.

Persoonlijke grafstenen Tiel

Wilt u graag een afspraak maken voor het samenstellen van een grafsteen of grafmonument? U kunt vrijblijvend bij ons binnenlopen. Daarnaast mag u uiteraard een afspraak bij ons inplannen. Wij zorgen dat wij voldoende tijd voor u inplannen.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top