Grafmonumenten Gelderland

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Het verlies van een dierbare is ingrijpend. Er komt in deze periode veel op u af. Als u eraan toe bent om een grafmonument uit te zoeken wil Natuursteenbedrijf Midden-Brabant u hierbij graag helpen. Wij zijn gevestigd in Veen, Noord-Brabant. Maar ook in Gelderland plaatsen wij grafmonumenten Gelderland. U bent welkom in onze showroom waar alle soorten en maten grafmonumenten Gelderland staan gedemonstreerd. Het samenstellen van een grafmonument is een emotionele gebeurtenis. U krijgt van ons dan ook alle tijd om rustige rond te lopen en uw keuze te maken. Wij begeleiden u hierbij op een persoonlijke en tactvolle manier. Bij grafmonumenten gaat het om de steensoort, vorm, kleur en de tekst. De tekst op een grafsteen is het meest persoonlijke onderdeel van een grafmonument. In de grafmonumenten Gelderland kunnen wij alles laseren of graveren. Alle lettertypes (ook Arabische tekens) kunnen wij aanbrengen. Dat geldt ook voor foto’s,logo’s en symbolen. Natuursteenbedrijf Midden-Brabant is een familiebedrijf met een passie voor natuursteen. Al meer dan 80 jaar wordt het vakmanschap van vader op zoon doorgegeven. In onze eigen werkplaats bewerken wij natuursteen tot een prachtig grafmonument. Wij gebruiken de nieuwste technologieën en apparatuur om al uw wensen tot in detail uit te voeren.

Mogelijkheden voor grafmonumenten Gelderland

Voor onze grafmonumenten Gelderland vragen wij eerlijke en reële prijzen. U kunt bij ons terecht zonder tussenkomst van een begrafenisondernemer of vertegenwoordiger. Dat scheelt ons betaling van provisies en daar heeft u profijt van. Omdat wij geen provisies betalen kunnen wij maar liefst 15% korting geven aan onze klanten. Ook brengen wij het opschrift op de grafsteen gratis aan. Bij Natuursteenbedrijf Midden-Brabant kunt u rekenen op kwaliteit, vakmanschap, service, persoonlijke aandacht en concurrerende tarieven. U krijgt een uniek grafmonument op maat dat generaties lang mee gaat. Op alle grafmonumenten geven wij 20 jaar garantie.

Over Natuursteenbedrijf Midden Brabant

U kunt onze showroom vrij binnen lopen, maar het is verstandig om eerst een afspraak te maken. Dan weet u zeker dat wij alle tijd voor u hebben. U kunt via deze website een virtual tour door onze showroom te maken. Zo krijgt u vast een impressie van de mogelijkheden. Wij bieden ook accessoires aan zoals een marmeren hart of bloemenvaas. U kunt bij ons met al uw vragen en speciale wensen terecht. Het is onze missie om een stijlvol grafmonument te maken. Een grafmonument dat een mooi eerbetoon is aan uw dierbare en een bron van troost voor de nabestaanden.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top