15% korting!

Geen provisie voor uitvaart ondernemers, maar korting voor u!

Altijd 15% korting!

Enige tijd na het overlijden van een dierbare zullen de meeste nabestaanden waarschijnlijk gaan nadenken over het uitzoeken van een gedenksteen. Het is belangrijk dat zij dit doen op een moment dat ze hier zelf aan toe zijn en op de manier waarop zij dat willen.

Helaas lijken sommige uitvaartondernemers hier anders over te denken. Zij proberen de nabestaande(n) een bepaalde richting op te sturen, namelijk naar de leverancier van grafmonumenten bij wie zij de meeste provisie ontvangen! Onder het mom van ‘extra service’ en ‘de nabestaanden een zorg uit handen te nemen’ is hun insteek dus eigenlijk: hoe verdien ik hier op een snelle en gemakkelijke manier extra geld aan. Ons inziens een heel kwalijke zaak, zeker gezien de kwetsbaarheid en de emotionele situatie waarin de nabestaanden zich op dat moment bevinden.

Wij vinden dat een uitvaartondernemer onpartijdig en neutraal behoort te zijn. Hij of zij moet zich richting op het correct en waardig verzorgen van de uitvaart, maar daarbij geen andere (commerciële) belangen hebben. Toch is dit in veel bedrijven wel het geval. Dit begint vaak al met het bijsluiten van een folder van grafmonumenten. Uiteraard van de leverancier met wie zij de beste provisieafspraken hebben. Maar wat u misschien niet weet, is dat dit u onnodig veel geld kan kosten. Het gaat hierbij namelijk vaak om 15 tot 25% commissie, wat in het geval van een grafsteen al snel tot honderden euro’s kan oplopen! Gelukkig besteden TV-programma’s als Radar en Kassa al aandacht aan dit soort praktijken, maar ook wij voelen het als onze plicht u hierop te wijzen.

Natuursteenbedrijf Midden-Brabant wil niet mee doen aan het onnodig opdrijven van de prijzen. Wij zijn trots op onze manier van werken en vinden dat iedere nabestaande in alle rust en vrijheid moet kunnen nadenken over de aanschaf van een grafsteen. Doordat wij rechtsreeks aan onze klanten leveren, dus zonder tussenkomst van een begrafenisondernemer of vertegenwoordiger, kunnen wij onze klanten een korting van maar liefst 15% geven op alle prijzen uit onze catalogus en van onze toonzaalmodellen. Wij vinden dat onze klant recht heeft op deze korting en níet dat dit als provisie in de zak van de uitvaartondernemer hoort te belanden.
Kortom: houdt het roer in eigen hand, voorkom nare verrassingen en laat u geheel vrijblijvend informeren wat de kosten zijn van onze rechtstreekse levering. Naast de bovengenoemde 15% korting wordt bij ons het opschrift op de steen gratis aangebracht en bieden wij u 20 jaar garantie op de door ons vervaardigde en geplaatste monumenten. U kunt altijd een bezoek aan onze ruime toonzaal brengen (Kortakker 6-8 te Veen) of ons bellen (0416-691616) voor een afspraak aan huis. Wij staan graag voor u klaar!

Scroll to top