Moderne grafmonumenten nodig?

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Bent u op zoek naar moderne grafmonumenten? Wilt u een mooi, modern grafmonument plaatsen op het graf van uw dierbare? Bij Natuursteen Midden-Brabant in Veen vindt u een uitgebreid overzicht van de verschillende grafmonumenten die wij maken. Wij maken niet alleen grafmonumenten van natuursteen, maar u kunt bij ons ook terecht voor roestvrijstalen en cortenstaal grafmonumenten of voor monumenten van glas. U kunt deze materialen ook combineren. Alle grafmonumenten worden in onze eigen werkplaats helemaal naar uw wensen gemaakt. Wij begrijpen dat het emotioneel en moeilijk is om een grafmonument uit te zoeken en wij willen u daarbij graag begeleiden. U kunt in onze showroom in alle rust een grafmonument samenstellen. U kunt kiezen uit verschillende vormen, kleuren, materialen, lettertypes, schriftsoorten en reliëfs. Dat zijn moeilijke keuzes en wij nemen daarom alle tijd voor u en geven deskundig advies. Wij zijn een echt familiebedrijf met meer dan 80 jaar ervaring en ons vakmanschap zetten wij graag in om te komen tot een prachtig eindresultaat. Neem eens een kijkje op deze website, daar ziet u afbeeldingen van diverse moderne grafmonumenten. Ook kunt u onze showroom vast virtueel bezoeken zodat u al een goed idee heeft wat u kunt verwachten, bovendien zal het u inspireren.

De mogelijkheden van moderne grafmonumenten

Wij bieden voordelige grafmonumenten aan. Dit kunnen wij doen omdat wij geen provisies betalen aan begrafenisondernemers, maar dit altijd als standaard korting verrekenen richting de klant. Sommige uitvaartondernemers sturen de nabestaanden naar een bepaalde leverancier van grafmonumenten bij wie zij de meeste provisie ontvangen. Dit vinden wij niet correct en daarom leveren wij rechtstreeks aan onze klanten, zonder tussenkomst van een uitvaartondernemer of vertegenwoordiger. Wij zijn trots op onze eerlijke manier van werken waarbij u niet onder druk wordt gezet. U betaalt een eerlijke, reële prijs voor uw grafmonument. Daarnaast brengen wij het opschrift gratis aan op de steen.

Bezoek onze moderne showroom!

Wij zorgen voor een prachtig, blijvend symbool waarmee u uw overleden dierbare eert. Er is tegenwoordig veel mogelijk, zo kunnen wij alle lettertypes, teksten, foto’s, logo’s en symbolen aanbrengen; wij kunnen alles laseren of graveren in het grafmonument. Ook Arabische tekens zijn mogelijk. Natuursteen Midden-Brabant is specialist op het gebied van grafmonumenten. Wij zullen ons voor 100% inzetten om een grafmonument te maken dat aan uw wensen voldoet. Ons team Herman, Richard en Fanny staan graag voor u klaar om u bij het maken van de juiste keuzes te begeleiden. Een tastbare herinnering aan uw dierbare is troostvol als u een bezoek brengt aan het graf.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top