Moderne grafmonumenten nodig?

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Wilt u een mooi grafmonument laten maken voor uw overleden dierbare? Zoekt u een bedrijf dat moderne grafmonumenten maakt? Natuursteenbedrijf Midden-Brabant uit Veen is gespecialiseerd in natuursteen. Van dit mooie natuurlijke materiaal maken wij de meest uiteenlopende grafmonumenten. Bij grafmonumenten gaan het om de vorm, kleur en steensoort. Aan u de keuze hoe u het grafmonument wilt samenstellen. Een grafmonument is een persoonlijk eerbetoon aan uw dierbare. Wij begrijpen dat deze periode van verlies een emotionele en verwarrende tijd kan zijn. Onze ervaren medewerkers willen u graag ondersteunen en adviseren bij het samenstellen van een passend grafmonument. Gaat uw voorkeur uit naar moderne grafmonumenten of kiest u voor een traditionele gedenksteen? Natuursteenbedrijf Midden-Brabant kan al uw wensen vormgeven. In onze eigen werkplaats maken wij elk grafmonument op maat. Wij zijn een familiebedrijf met een passie voor natuursteen. Deze passie zit als het ware in ons DNA. Al 80 jaar bewerken wij natuursteen tot de meest uiteenlopende monumenten. In onze showroom aan de Kortakker staan vele grafmonumenten opgesteld. U kunt in alle rust tot een keuze komen. Wij begeleiden u tactvol door het hele proces. Tot in de kleinste details denken wij met u mee.

De mogelijkheden van moderne grafmonumenten

Een modern grafmonument kenmerkt zich door strakke lijnen. Vaak bestaat het uit een combinatie van materialen zoals natuursteen en glas. Natuursteen Midden-Brabant kan elk grafmonument op maat maken. Hierbij gebruiken wij de nieuwste technieken. Wij kunnen laseren of graveren. Ook kunnen wij foto’s, logo’s en symbolen verwerken in het grafmonument. Alle lettertypes zijn mogelijk, dus ook Arabische tekens! Wij zetten onze ervaring en vakmanschap om een grafmonument te maken dat voldoet aan uw verwachtingen. Het is ons doel dat de gedenksteen zowel een eerbetoon als een bron van troost is.

Bezoek onze moderne showroom!

Wij werken met de beste kwaliteit natuursteen. Al onze producten werken wij met de grootst mogelijke zorg af. Op alle grafmonumenten geven wij 20 jaar garantie. Natuursteenbedrijf Midden-Brabant maakt moderne grafmonumenten tegen concurrerende tarieven. Wij werken niet samen met begrafenisondernemers en betalen geen provisie. Deze provisie verrekenen wij als standaardkorting direct aan de klant. Bent u niet in staat om onze showroom te bezoeken of wilt u alvast een indruk krijgen van de grafmonumenten? U kunt onze virtual tour bekijken! Het zal u zeker inspireren. Als u ons een bezoek brengt dan nemen wij alle tijd voor u. Bij Natuursteen Midden-Brabant komen passie voor natuursteen en persoonlijke aandacht voor onze klanten bij elkaar.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top