Grafsteen Gelderland

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Heeft u de moeilijke taak om een grafsteen Gelderland uit te zoeken? Bij het familiebedrijf Natuursteen Midden-Brabant in Veen bent u aan het juiste adres. Wij kunnen van natuursteen elke grafsteen Gelderland op maat maken. Daarnaast begeleiden wij u op een persoonlijke en empathische manier bij het samenstellen van een gedenksteen. Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 80 jaar ervaring met het bewerken van natuursteen. De passie voor natuursteen zit in ons DNA en dat ziet u terug in onze producten. Het samenstellen van een persoonlijke grafsteen die recht doet aan de overledenen kan emotioneel zijn. Wij denken graag tot in de kleinste details met u mee. Een grafsteen is een eerbetoon en een herinnering aan uw overleden dierbare. U krijgt bij ons alle tijd en ruimte om over elk detail goed na te denken. Denk hierbij aan de vorm, kleur, materiaal, tekst en afbeelding. Omdat wij beschikken over een eigen werkplaats kunnen wij elke grafsteen op maat maken. Omdat wij de nieuwste technieken inzetten is er veel mogelijk. Wij kunnen alles laseren of graveren. Wat voor lettertype of tekst u ook kiest, wij maken het voor u. Ook foto’s, logo’s, symbolen en Arabische tekens zijn mogelijk!

Een grafsteen Gelderland van Natuursteen Midden Brabant!

Natuursteenbedrijf Midden-Brabant heeft een grote showroom. Alle soorten en maten stenen staan hier overzichtelijk gedemonstreerd. U bent hartelijk welkom om onze showroom te bezoeken. Hier kunt u in alle rust de verschillende mogelijkheden bekijken. Onze ervaren medewerkers staan klaar om u op een tactvolle manier deskundig te adviseren. Wilt u vooraf weten wat wij te bieden hebben? Bekijk dan op deze website onze virtuele tour. U kunt een virtueel rondje door de showroom lopen. Het helpt u om erachter te komen wat u mooi vindt. Zijn het moderne grafstenen of juist de traditionele grafstenen die u aanspreken? De vele modellen die staan opgesteld zullen u zeker inspireren.

Een persoonlijke grafsteen Gelderland

Wij kunnen onze grafstenen aanbieden tegen betaalbare prijzen. Omdat wij niet samenwerken met begrafenisondernemers sparen wij provisie uit. Dit verrekenen wij liever direct aan de klant. U kunt dus direct zelf een afspraak met ons maken. Wij werken enkel met natuursteen van de beste kwaliteit. U krijgt daarom een garantie van 20 jaar! Stel een persoonlijk grafmonument samen dat helemaal aan uw wensen voldoet. Wij helpen u daar graag bij. Wij zetten al onze ervaring en vakmanschap in om een passend gedenkteken te maken voor uw overleden dierbare.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top