Gedenksteen Utrecht nodig?

Bevindt u zich in een verdrietige periode omdat er een dierbare van u is overleden? Bent u eraan toe om een gedenksteen Utrecht uit te zoeken? U bent van harte welkom bij Natuursteenbedrijf Midden-Brabant! Wij zijn een echt familiebedrijf waar de passie voor natuursteen in ons DNA zit. Wij begrijpen dat het emotioneel en moeilijk is om een gedenksteen Utrecht te vinden die aan uw wensen voldoet. Bij ons krijgt u alle ruimte om uw keuzes te maken. Een gedenksteen Utrecht is een blijvende herinnering aan uw dierbare en wij zetten al ons vakmanschap in om voor u een prachtige gedenksteen Utrecht te maken. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u deskundig adviseren. Er is zoveel te kiezen dat u wel begeleiding van ons team, Herman, Richard en Fanny Skledar, kunt gebruiken. Bij gedenkstenen gaat het om de vorm, kleur, steensoort, lettertype, schriftsoort en reliëfs. Misschien is het handig als u eerst een kijkje neemt op deze website. Hier vindt u afbeeldingen van de verschillende gedenkstenen die wij gemaakt hebben. Kiest u voor enkel natuursteen of combineert u het met glas of staal? Laat u inspireren door de gedenkstenen die in onze grote showroom gedemonstreerd worden. Ook kunt u een virtuele tour door onze showroom maken.

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Natuurlijk wilt u weten hoeveel de gedenksteen gaat kosten. Wij bieden al onze gedenkstenen aan tegen voordelige prijzen. De prijs wordt door ons niet onnodig opgedreven en u hoeft niet bang te zijn dat wij misbruik maken van uw kwetsbare positie. Daarom keuren wij het ook af dat sommige uitvaartondernemers de nabestaanden in de richting van een bepaalde leverancier van grafmonument stuurt omdat zij hiervoor een ruime provisie krijgen. Natuursteen Midden-Brabant levert rechtstreeks aan de klanten zonder dat er commissie in de zakken van de uitvaartondernemer verdwijnt. Daarom kunnen wij u maar liefst 15% korting geven op uw gedenksteen. Daarnaast brengen wij het opschrift gratis aan op de gedenksteen.

Een prachtige gedenksteen Utrecht gemaakt door specialisten bij Natuursteen Midden-Brabant!

Wij hebben een passie voor natuursteen en er is niets mooiers dan van een ruw brok natuursteen een prachtige gedenksteen te maken. In onze eigen werkplaats bewerken wij de natuursteen en geven uw wensen vorm. Wij kunnen alles laseren of graveren in de gedenksteen. Alle lettertypes, teksten, foto’s logo’s en symbolen zijn mogelijk. Ook kunnen wij Arabische tekens aanbrengen. Wij hebben meer dan 80 jaar ervaring en dat ziet u aan onze prachtige gedenkstenen. Een natuurstenen gedenksteen doorstaat de tand des tijds glorieus. Op alle grafmonumenten geven wij 20 jaar garantie!

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top