Grafmonumenten

Grafmonumenten

Een passend gedenkteken voor de overledene.

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van een grafmonumenten? Als u zich wilt orienteren op de aanschaf van grafmonument, dan bent u bij Natuursteenbedrijf Midden-Brabant op het juiste adres. De manier waarop wij overledenen gedenken heeft zich door de eeuwen heen ontwikkeld. Tegenwoordig wordt steeds vaker op een persoonlijke manier invulling gegeven aan een gedenkteken. Hier hoort een grafmonument op maat bij. Grafmonumenten zijn er in veel soorten en maten. Door het toepassen van een materiaal, kleur of natuursteen soort kunt u zo uw eigen monument samenstellen. Wij kunnen ieder grafmonument op maat voor u maken. Zo hebben wij de beschikking over bijna alle lettertypes en kunnen we die in of op de steen plaatsen, of door een gravure op de steen plaatsen. Ook het gebruik van beelden, foto’s of illustraties kunnen wij verwerken in ene grafmonument. Door onze jarenlange ervaring en de inzet van de nieuwste technieken zijn wij in staat om uw grafsteen volledig op maat te maken.

Voordelig

Ondanks dat wij persoonlijk contact, expertise en aandacht hoog in het vaandel hebben staan, kunnen wij u grafmonumenten bieden tegen concurrerende tarieven. Wij werken niet samen met begrafenisondernemers. Wij vinden het niet gepast om forse marges en provisies te betalen voor begrafenisondernemers. Wij verrekenen deze marges liever direct met onze klanten. Zodat u een betaalbaar gedenkteken heeft voor de overledene. Bezoek onze grafmonumenten showroom aan de Kortakker 6 in Veen en laat u leiden door de honderden grafmonumenten die wij opgesteld en op voorraad hebben staan!

De grafmonumenten specialist

We kunnen ons voorstellen dat u na het afscheid van een dierbare op zoek bent naar een blijvend symbool in de vorm van grafmonumenten, grafstenen of urnen. Bij Natuursteenbedrijf Midden-Brabant helpen we u graag met advies over tastbare grafmonumenten van natuursteen. Daarnaast vindt u bij ons grafmonumenten tegen hele scherpe prijzen, met kortingen tot wel 15%, omdat wij niet samenwerken met begrafenisondernemers – deze marges verrekenen wij liever direct aan u. Dat is waar Natuursteen Midden-Brabant voor staat: lage tarieven en eerlijk advies. Onze passie voor natuursteen komt tot uiting in ons uitgebreide assortiment aan grafstenen en grafmonumenten, dat u rustig kunt bekijken in onze showroom. Aan de Kortakker in Veen vindt u een uitgebreid overzicht van de vele mogelijkheden op het gebied van grafmonumenten. Onze medewerkers Richard, Herman en Fanny Skledar kunnen u hier adviseren, om samen een grafmonument te vinden dat past bij u en uw dierbare. Nadat u zich in alle rust georiënteerd heeft op de mogelijkheden rond stijlvolle grafstenen kunnen we uw wensen concreet vorm gaan geven, omdat wij het tijdloze natuursteen zelf bewerken in onze eigen werkplaats.

Grafmonumenten op maat, het zit in ons DNA!

Op zoek naar een grafmonumenten specialist? In de loop van de jaren hebben wij onze expertise en ervaring steeds verder uit kunnen breiden. Natuursteen Midden Brabant biedt u meer dan 80 jaar aan ervaring aan die wij inzetten om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij maken voor u de mooiste natuurstenen grafmonumenten op maat. Heeft u speciale wensen of wilt u een foto of afbeelding toevoegen aan een grafmonument? Bij Natuursteen Midden Brabant is dat geen enkel probleem. U bent bij ons aan het juiste adres voor het laseren of graveren van verschillende lettertypes, teksten, foto’s, logo en symbolen. Wij bieden u voordelige grafmonumenten aan. Wij betalen namelijk geen provisie aan begrafenisondernemers, maar verrekenen dit altijd als standaard korting richting de klant. Voor het samenstellen van een grafmonument op maat bent u bij Natuursteen Midden Brabant aan het juiste adres. Al onze grafmonumenten worden in Nederland gemaakt. Natuursteen Midden Brabant beschikt over een eigen werkplaats. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit van onze grafstenen en grafmonumenten altijd garanderen. 

Persoonlijk advies op maat

Ondanks het feit dat wij persoonlijk contact, aandacht en vakmanschap hoog in het vaandel hebben, kunnen wij u grafmonumenten bieden tegen concurrerende tarieven. Wij weten dat de manier waarop wij overledenen herdenken en gedenken aan verandering onderhevig is. Tegenwoordig wordt steeds vaker op een persoonlijke manier invulling gegeven aan een gedenkteken, zoals een grafsteen op maat en daar wil Natuursteenbedrijf Midden-Brabant u graag bij helpen. Grafstenen en grafmonumenten zijn er in vele soorten en maten en u kunt uw persoonlijke grafmonument (samen met ons) ontwerpen door materiaal, kleur en natuursteensoort te kiezen. Wij kunnen ieder grafmonument op maat maken. Zo hebben wij de beschikking over bijna alle lettertypes en kunnen we deze op of in de steen plaatsen, of door een gravure op de steen plaatsen. Bent u benieuwd wat Natuursteenbedrijf Midden-Brabant voor u kan betekenen? U kunt altijd contact met ons opnemen om een afspraak te maken, of bekijk onze virtual tour.

Scroll to top