Grafsteen nodig?

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Is er verdriet in uw leven gekomen door het overlijden van een dierbare? Is de tijd gekomen om een grafsteen uit te zoeken? Breng dan een bezoek aan Natuursteen Midden-Brabant in Veen, in het noorden van Brabant. Wij zijn een familiebedrijf met een passie voor natuursteen. Dit komt mooi tot uiting in de grafstenen die wij maken. In onze showroom vindt u een uitgebreid overzicht van de diverse grafstenen die wij in onze eigen werkplaats maken. Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke aandacht en u krijgt van ons alle tijd om een passende grafsteen uit te zoeken. Wij begrijpen dat het emotioneel is om een grafsteen te kiezen waarmee u uw dierbare blijvend eert en herinnert. Bij grafstenen gaat het om de vorm, kleur, steensoort, lettertype, schriftsoort en reliëfs. Dat zijn moeilijke keuzes en wij nemen alle tijd voor u zodat u een grafsteen op het graf van uw dierbare kunt plaatsen dat precies aan uw wensen voldoet; een prachtig monument ter nagedachtenis aan uw dierbare. Wij stellen onze 80 jaar aan ervaring en vakmanschap graag in om te komen tot een prachtig eindresultaat.

Grafsteen op maat

Natuursteen Midden-Brabant biedt voordelige grafstenen tegen een reële prijs. Omdat wij rechtstreeks aan onze klanten leveren, zonder tussenkomst van een begrafenisondernemer of vertegenwoordiger, kunnen wij u maar liefst 15% korting geven op alle grafmonumenten uit onze catalogus en van onze toonzaalmodellen. Op deze korting heeft u recht en het hoort niet als provisie in de zak van de uitvaartondernemer te belanden. Wij zijn trots op onze manier van werken omdat wij dat een eerlijke manier vinden en u niet onder druk wordt gezet om zo snel mogelijk na de begrafenis een grafmonument uit te zoeken. Bij Natuursteen Midden-Brabant betaalt u een eerlijke prijs die niet onnodig is opgedreven. Wij bieden grafmonumenten aan tegen concurrerende tarieven. Bij ons kunt u in alle rust nadenken over de aanschaf van een grafmonument. U krijgt bij ons niet alleen flinke korting, maar wij brengen bovendien het opschrift gratis aan op de steen. Op alle door ons vervaardigde en geplaatste monumenten geven wij 20 jaar garantie.

Grafsteen showroom in Veen

Wij hebben een passie voor natuursteen en dat is niet zo vreemd. Natuursteen is namelijk een onvergankelijk en tijdloos materiaal dat imponeert. Van een brok natuursteen maken wij het mooiste grafmonument. In onze eigen werkplaats bewerken wij de natuursteen en geven uw wensen vorm. Ons vakmanschap blijkt telkens weer uit de unieke grafmonumenten die onder onze handen tot stand komen. Persoonlijke aandacht en passie voor natuursteen komen samen in het grafmonument dat wij voor u maken. U krijgt een prachtig, blijvend symbool dat tastbaar is en u troost zal bieden als u het graf van uw dierbare bezoekt. In onze showroom in Veen kunt u inspiratie opdoen bij de grafmonumenten die daar opgesteld staan. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat het lastig is om een keuze te maken uit de vele mogelijkheden die wij bieden en daarom adviseren wij u graag en begeleiden wij u bij het samenstellen van een mooi grafmonument dat helemaal aan uw wensen voldoet. Wij kunnen alles laseren of graveren in het grafmonument. Alle lettertypes, teksten, foto’s, logo’s en symbolen zijn mogelijk. Ook kunnen wij Arabische tekens aanbrengen. U zult verbaasd zijn over de vele mogelijkheden die wij bieden om een grafmonument samen te stellen. Zo kunt u ook kiezen voor een prachtige ruwe steen die een mooie natuurlijke en robuuste uitstraling heeft.

Breed assortiment aan grafstenen en meer

Natuursteen Midden-Brabant biedt een breed assortiment van natuurstenen producten aan. Naast grafmonumenten kunt u bij ons ook terecht voor terrastegels, tafels, bloembakken, wasbakken, douchebakken, aanrechtbladen en tegels. Ook kunt u bijvoorbeeld een marmeren hart of een mooie marmeren vaas bij het grafmonument plaatsen zodat de bloemen die mensen naar het graf brengen een mooie plaats krijgen. Neem eens een kijkje op deze website bij de verschillende accessoire die wij aanbieden. Zo kunt u ook een bronzen accessoire bij het grafmonument plaatsen. Er is veel mogelijk om uw liefde voor de overledene tot uiting te laten komen op de begraafplaats.

De specialist voor een grafsteen op maat

Natuursteen Midden-Brabant is specialist op het gebied van grafmonumenten. Geen enkel verzoek vinden wij vreemd en wij zullen er alles aan doen om een grafmonument te maken dat helemaal aan uw wensen voldoet. Het is erg belangrijk dat er een passende grafzerk als blijvende herinnering geplaatst wordt op het graf van uw dierbare. U kunt in onze showroom vrijblijvend binnenlopen, maar als u een afspraak met ons maakt dan kunnen wij u nog beter van dienst zijn. Met onze lange ervaring kunnen wij tot in detail al uw wensen verwerken in het grafmonument. Herman, Richard en Fanny Skledar staan graag voor u klaar om u bij deze emotionele taak in alle rust te begeleiden. U zult ons vakmanschap zien als u rondloopt in onze showroom. Wij bieden grafmonumenten aan tegen voordelige en eerlijke prijzen. Wij maken geen misbruik van de situatie door onze prijzen onnodig op te voeren. Het is erg verdrietig als er een dierbare overlijdt en wij hopen dat een mooi en passend grafmonument helpt om met dit verdriet om te kunnen gaan.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top