Grafsteen nodig?

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Bent u op zoek naar een grafsteen? Bent u op zoek naar een natuursteenbedrijf dat met u mee denkt over het samenstellen van verschillende soorten grafstenen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Natuursteen Midden Brabant. Natuursteen Midden Brabant is gevestigd in het Brabantse dorp Veen, waar u ook onze ruim opgezette showroom kunt vinden. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat er veel op u af komt als er een dierbare van u overlijdt. In deze emotionele periode is het erg prettig als u bij de hand wordt genomen in het samenstellen van een grafsteen op maat. Ons team van specialisten neemt graag de tijd voor u zodat u een weloverwogen besluit kunt nemen voor uw dierbare. Door de jaren heen hebben wij verschillende soorten en maten grafstenen bij ons assortiment kunnen trekken, waardoor u vandaag de dag een ruim aanbod heeft in verschillende mogelijkheden voor het samenstellen van een grafsteen op maat. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij u goed van dienst kunnen zijn. Bent u benieuwd naar ons ruime aanbod in grafstenen? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Daarnaast bent u van harte welkom aan de Kortakker in Veen om onze showroom op uw gemak te bekijken. Al onze monumenten, grafstenen en grafzerken staan hier voor u opgesteld. Zo krijgt u een goed beeld van onze op maat gemaakte grafstenen. Onze passie voor natuursteen komt mooi tot uiting in ons brede assortiment aan grafmonumenten. Wij zijn een warm familiebedrijf dat graag voor u klaar staat.

Grafsteen voor een eerlijke prijs

Voor het op maat laten maken van een grafsteen bent u bij Natuursteen Midden Brabant aan het juiste adres. Wij begrijpen als geen ander dat het erg lastig is als u een keuze moet maken in het samenstellen van een grafsteen. Ons team van specialisten beschikt over jarenlange ervaring en weet als geen ander hoe zij uw wensen kan vertalen naar een passend ontwerp. Doordat wij beschikken over een eigen werkplaats kunnen wij u een grafsteen op maat aanbieden. In onze werkplaats in Veen vertalen wij uw wensen naar een prachtige grafsteen die u helemaal zelf kunt samenstellen. De passie voor natuursteen zit al jarenlang in ons DNA, waardoor wij direct begrijpen wat u nodig heeft. Wij zijn een familiebedrijf met al meer dan 80 jaar ervaring op het gebied van natuursteen. Ons team slaat graag de handen ineen om de wensen van uw dierbare te respecteren en een blijvende gedenksteen te geven.

Grafsteen op maat

Op al onze grafstenen, grafmonumenten en dubbele grafmonumenten ontvangt u 20 jaar garantie. U betaalt bij Natuursteen Midden Brabant zeker niet de hoofdprijs. Wij bieden onze klanten namelijk betaalbare grafstenen aan. Hoe dat kan? Dit is mogelijk doordat wij geen provisies betalen aan begrafenisondernemers. Wij verrekenen de provisie altijd als standaard korting richting de klant. Hierdoor betaalt u bij ons een betaalbare prijs voor het ontwerpen en realiseren van een grafsteen. Omdat wij beschikken over een eigen werkplaats, kunnen wij aan vrijwel al uw wensen voldoen. Wij kunnen alle soorten letters en afbeeldingen laseren of graveren in de monumenten. Alle lettertypes, teksten, foto’s, logo’s en symbolen zijn mogelijk, zo horen bijvoorbeeld ook Arabische tekens tot ons aanbod. Alle monumenten worden in Nederland gemaakt omdat wij beschikken over een eigen werkplaats. Wij werken met een eigen team, zodat wij de lijnen kort kunnen houden met ons personeel en onze klanten. Hierdoor kunnen wij u ook de kwaliteit garanderen die wij beloven en aan vrijwel al uw wensen tegemoet komen, hoe opmerkelijk of ongewoon die misschien zijn. In onze showroom aan de Kortakker in Veen vindt u alles op het gebied van natuursteen. Ook voor glazen grafstenen bent u bij ons op de juiste plaats.

Meer weten over een grafsteen van Natuursteen Midden Brabant?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het samenstellen van een grafsteen? Wilt u meer weten over onze werkplaats en de keuzes die wij u aan kunnen bieden? Bent u op zoek naar een grafsteen van glas, een dubbele grafsteen of wilt u meer weten over het op maat maken van islamitische grafstenen? U kunt direct contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden en de kosten voor het op maat maken van een grafsteen. Natuursteen Midden Brabant biedt u niet alleen een ruim aanbod aan in grafstenen. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor het vinden van marmeren en natuurstenen woonaccessoires. In de showroom van Natuursteen Midden Brabant vindt u het aanbod van Marmer Living. Marmer Living biedt u een ruim aanbod aan hoogstaande producten, gemaakt van de mooiste materialen: graniet, marmer en kalksteen. Dit zijn allemaal natuurproducten die zorgen dat u een uniek product in uw interieur kunt plaatsen. Natuursteen is een tijdloos product dat erg bewerkelijk is, maar waardoor er ook de mooiste creaties ontstaan. Bent u benieuwd naar ons ruime aanbod van natuurstenen mogelijkheden? U kunt vrijblijvend bij ons binnen lopen. Wij zien uw aanvraag voor een afspraak graag tegemoet en wij ontvangen u graag in onze showroom.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top