Grafsteen nodig?

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Naast de vele herinneringen die achterblijven, is het begrijpelijk dat u na het afscheid van een dierbare een blijvend symbool zoekt in de vorm van een grafsteen. In deze hectische en intensieve tijd is het niet eenvoudig om beslissingen te moeten nemen die niet alledaags zijn. Bij Natuursteenbedrijf Midden-Brabant helpen we u graag met het vertalen van uw mooie herinneringen naar een tastbare grafsteen van natuursteen. Onze passie voor natuursteen komt tot uiting in ons brede assortiment van grafstenen en grafmonumenten. In onze showroom in Veen vindt u een uitgebreid overzicht van alle mogelijkheden op het gebied van grafmonumenten en urnen. Hier kunt u zich in alle rust oriënteren op uw wensen rond een stijlvolle grafsteen naar uw keuze. Onze medewerkers Herman, Richard en Fanny Skledar kunnen u hierin ook adviseren, om zo samen een grafmonument te vinden dat past bij u en uw dierbare. We kunnen uw wensen vormgeven, aangezien wij het natuursteen zelf in onze eigen werkplaats bewerken. Daarnaast vindt u bij ons grafstenen tegen zeer concurrerende tarieven. Wij werken niet samen met begrafenisondernemers, want de marges voor deze begrafenisondernemers verrekenen wij liever direct aan u. De kortingen bedragen tot 15%, waardoor u een scherpe prijs te betaalt. Wij staan voor lage tarieven en eerlijk advies.

Grafsteen op maat

Op zoek naar een bedrijf met passie voor uw grafsteen? Bij Natuursteenbedrijf Midden-Brabant, een familiebedrijf uit Veen dat is gespecialiseerd in natuursteen, komen persoonlijke aandacht en passie voor natuursteen samen. In onze showroom aan de Kortakker in Veen vindt u alles op het gebied van natuursteen. Zo bieden wij u, naast een uitgebreide collectie grafsteen en grafmonumenten, ook een gevarieerd aanbodvan natuurstenen terrastegels, tafels, bloembakken en onderhoudsmiddelen voor uw natuursteen. Maar ook vindt u bij ons alles op het gebied van een natuurstenen interieur, zoals wasbakken, douchebakken, aanrechtbladen en tegels. De familie Skledar adviseert u graag over het gebruik van natuursteen. Als u een bezoek wil brengen aan onze uitgebreide showroom, stellen we het op prijs als u vooraf even belt. Onze virtual tour bekijken behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Grafsteen showroom in Veen

Wij hebben persoonlijk contact, expertise en aandacht hoog in het vaandel staan en wij bieden een grafsteen aan tegen concurrerende tarieven. Wij vinden het niet gepast om forse marges en provisies te betalen aan begrafenisondernemers, deze marges verrekenen we liever direct met onze klanten. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij plannen graag een afspraak met u in onze ruim opgezette showroom in Veen en zullen daar alle tijd voor u nemen.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top