Grafsteen nodig?

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Bent u op zoek naar een grafsteen? Is een dierbare van u overleden en bent u op zoek naar een grafsteen die bij de wensen van de overledene past? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u graag welkom in onze ruim opgezette showroom in Veen. In Veen vindt u Natuursteen Midden Brabant, die beschikt over een ruim aanbod in verschillende soorten grafstenen. De passie voor natuursteen zit al jarenlang in ons DNA. Wij zijn een familiebedrijf met al meer dan 80 jaar ervaring op het gebied van natuursteen. Door onze jarenlange ervaring en onze passie voor natuursteen kunnen wij u goed van dienst zijn. In de loop van de jaren hebben wij ons aanbod in natuursteen steeds verder uit kunnen breiden, waardoor u vandaag de dag bij ons een ruime keuze heeft uit verschillende soorten grafstenen. Wij begrijpen dat er veel op u af komt als er een dierbare van u overlijdt. Wij kunnen het ons dan ook goed voorstellen dat het dan lastig is om de juiste keuze te maken bij het selecteren van een grafsteen. Alle soorten en maten grafstenen staan bij ons gedemonstreerd in onze ruim opgezette showroom. Doordat wij u een grote ruimte aan kunnen bieden, kunt u een goed beeld krijgen van de mogelijkheden voor het ontwerpen van een persoonlijke grafsteen of een grafmonument. Onze medewerkers nemen graag de tijd voor u en denken graag met u mee voor het samenstellen van een prachtige grafsteen voor uw dierbare.

Grafsteen voor een eerlijke prijs

Wij begrijpen dat u diverse wensen heeft voor het samenstellen van een grafsteen. Ook kan het zo zijn dat een overledene precies wist wat hij of zij op een grafsteen wilde plaatsen. Doordat wij beschikken over een eigen werkplaats, kunnen wij aan vrijwel al uw wensen voldoen en nemen wij u graag mee in het proces voor het op maat maken van grafstenen. Al onze grafstenen worden in Nederland gemaakt, waardoor wij korte lijnen kunnen onderhouden met onze leveranciers en werkplaats. Wij werken met een klein en gedreven team, zodat wij de lijnen kort kunnen houden met ons personeel en onze klanten. Hierdoor kunnen wij u ook de kwaliteit van onze grafstenen garanderen die wij beloven. In onze werkplaats kunnen wij alle soorten letters en afbeeldingen laseren en graveren. Alle lettertypes, teksten, foto’s, logo’s en symbolen zijn mogelijk, zo horen bijvoorbeeld ook Arabische tekens tot ons aanbod. Natuursteen Midden Brabant heeft dan ook een groot aanbod in Islamitische grafstenen. U vindt in onze showroom een uitgebreid overzicht van alle mogelijkheden die u daarop kan toepassen. Natuursteen Midden Brabant biedt de totaaloplossing aan voor het ontwerpen en samenstellen van verschillende grafstenen. Van levering tot kalligrafieën, tot zelfs het plaatsen van de monumenten: ons team ontzorgt u volledig.

Grafsteen op maat

Natuursteen is een monumentaal en tijdloos materiaal. Ons vakmanschap, generaties lang overgeleverd van vader op zoon, voegt daar dan ook nog een esthetische waarde aan toe. Een brok natuursteen wordt onder onze handen een monument van reinheid en schoonheid, dat generaties lang mooi blijft. Natuursteen blijft jaren goed en is daardoor een prachtig materiaal om een grafsteen van te maken. Doordat het goed bewerkbaar is kunnen wij alle symbolen, teksten en foto’s erin graveren. Wij bewerken het natuursteen tot prachtige natuursteen producten of tot de mooiste grafstenen. Natuursteen Midden Brabant heeft een grote showroom in Veen, in Brabant, waar u alle soorten natuursteen kunt vergelijken met elkaar. Alle soorten en maten stenen staan hier opgesteld. Natuursteen Midden Brabant biedt voordelige grafmonumenten aan. Wij betalen namelijk geen provisies aan begrafenisondernemers, maar verrekenen dit altijd als standaard korting richting de klant. Op al onze grafstenen ontvangt u 20 jaar garantie.

Meer weten over een grafsteen van Natuursteen Midden Brabant?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het samenstellen en ontwerpen van een grafsteen bij Natuursteen Midden Brabant? Wij nodigen u uit om vrijblijvend een kijkje te komen nemen in onze showroom. Op deze manier krijgt u een goed beeld van onze prachtige grafmonumenten en grafstenen en beantwoorden wij direct al uw vragen. U kunt vrijblijvend bij ons binnen lopen. Indien u een afspraak bij ons maakt, kunnen wij rekening houden met uw komst en kunnen wij de tijd voor u nemen. Daarnaast kunt u ook vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers om uw vragen aan te stellen. Wij staan u graag te woord en bespreken graag uw persoonlijke wensen voor het samenstellen van een grafsteen. De natuurstenen grafstenen van Natuursteen Midden Brabant zijn betaalbaar en van de juiste kwaliteit. Ons team is gespecialiseerd in het op maat maken van grafstenen.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top