Grafsteen nodig?

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Een waardige grafsteen is een onderdeel van een gepast afscheid. Er zijn vele mogelijkheden voor een grafsteen. Elke steen heeft een eigen betekenis, elke steen heeft een eigen verhaal. Wij hebben bij Natuurbedrijf Midden Brabant een ruime keuze in grafstenen. Als u een eigen inbreng heeft, in de vorm van een bijvoorbeeld persoonlijke tekst, dan kunnen wij dit voor u laseren of graveren in uw gekozen grafsteen. Wij willen u op alle mogelijke manieren van dienst zijn. Wij kunnen voor u alle lettertypes, foto’s, logo en symbolen realiseren. Zo ook Arabische tekens!

Familiebedrijf met eigen werkplaats

Natuurbedrijf Midden Brabant is een hecht familiebedrijf. Al 80 jaar gaat ons bedrijf generatie of generatie mee, van vader op zoon. Doordat wij jarenlang ervaring hebben, is ons assortiment zeer divers. De passie voor natuursteen zit daardoor in ons DNA. Door onze jarenlange ervaring en kennis zijn wij instaat om al onze monumenten en grafstenen zelf te maken in onze werkplaats. Wij zitten gevestigd op de Kortakker 6 in Veen. Al onze monumenten worden daardoor vanzelfsprekend in Nederland gemaakt.

Grafsteen van tijdloos natuursteen

Bij Natuurbedrijf Midden Brabant werken wij vooral met natuursteen. Natuursteen is tijdloos en monumentaal materiaal. Ons vakmanschap, met natuursteen, wordt al jaren door onze handen gemaakt tot een mooi monument. Natuursteen is een dichte en mooie steensoort wat generaties lang meegaat. Hierdoor is een grafsteen van natuursteen tijdloos.

Persoonlijke aandacht voor uw grafsteen

Persoonlijke aandacht vinden wij zeer belangrijk. Wij nemen graag voor u de tijd om zo uw wensen voor uw grafsteen door te spreken. Samen met u bespreken wij, in een persoonlijk gesprek, uw persoonlijke wensen. Wij gaan ervoor zorgen dat dit met de juiste zorg word gemaakt. De kleur, vorm, en de steensoort zijn erg belangrijk. Wij nemen voor u de tijd om samen met u de juiste lettertype, schriftsoort en opgebrachte reliefs te bepalen.

Grafsteen showroom in Veen

In onze uitgebreid showroom in Veen, krijgt u in één oogopslag een indruk van onze grafstenen. Doordat wij alle soorten en maten stenen in onze showroom hebben staan, zijn wij een groot Natuursteenbedrijf in het hartje van Brabant. U bent altijd welkom. Tevens bieden wij u altijd zeer betaalbare grafstenen. Wij hanteren namelijk gen kortingen en provisies aan begrafenis ondernemers, maar verrekenen dit altijd als korting aan onze eindklant. Zo kunt u rekenen op betaalbare monumenten, tegen zeer scherpe tarieven.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw grafsteen? Tijdens een vrijblijvend bezoek aan onze showroom maken we een vrijblijvende tekening van uw grafsteen.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top