Gedenksteen nodig?

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Bent u op zoek naar een gedenksteen? Bent u op zoek naar een expert in natuursteen die met u mee denkt over het samenstellen van gedenkstenen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u graag welkom in onze showroom in Veen. Natuursteen Midden Brabant is gevestigd in Brabant waar u warm wordt onthaald. Door de jaren heen is de passie van natuursteen generatie op generatie overgegaan. Vandaag de dag kunnen wij u meer dan 80 jaar ervaring aanbieden in het vervaardigen van natuursteen. In onze showroom vindt u al onze aangeboden gedenkstenen voor een betaalbare prijs. Als u bij ons langs komt kunt u direct al onze gedenkstenen bekijken zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden voor het ontwerpen van een gedenksteen of gedenkmonument. Als een dierbare van u overlijdt komt er veel op u af. Door een afspraak te maken met één van onze specialisten kunnen wij u adviseren en professioneel advies geven. Voor het vinden van een gedenksteen op maat bent u bij Natuursteen Midden Brabant aan het juiste adres.

Persoonlijke aandacht voor gedenkstenen

Het team van Natuursteen Midden Brabant biedt u graag zijn ervaring en expertise aan in het ontwerpen en realiseren van op maat gemaakte gedenkstenen. De passie voor natuursteen zit bij de vakmensen van Natuursteen Midden Brabant in het DNA waardoor wij u nog beter van dienst kunnen zijn. Natuursteen Midden Brabant biedt u voordelige grafmonumenten en gedenkstenen aan. Wij betalen namelijk geen provisie aan begrafenisondernemers, maar verrekenen dit altijd als standaard korting richting onze klanten. Een natuursteen gedenksteen wordt in Nederland gemaakt. Doordat wij beschikken over een eigen werkplaats kunnen wij aan vrijwel al uw wensen voldoen. Wij kunnen alle soorten letters en afbeeldingen laseren of graveren in de monumenten. Alle lettertypes, teksten, foto’s, logo’s en symbolen zijn mogelijk, zo horen bijvoorbeeld ook Arabische tekens tot ons aanbod. Op al onze grafstenen ontvangt u 20 jaar garantie.

Gedenksteen showroom in Veen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het op maat maken van een gedenksteen? Wilt u meer weten over de kosten of heeft u speciale wensen? U kunt vrijblijvend een kijkje nemen op onze website. Daarnaast bent u vrij om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die wij u aanbieden en de kosten die daarbij horen. Wij begrijpen dat er veel op u af komt als een dierbare overlijdt. Wij denken daarom graag met u mee en zullen u begeleiden in het gehele proces van het ontwerpen van een gedenksteen.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top