Gedenksteen nodig?

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Bent u op zoek naar een werkplaats, waar een gedenksteen gerealiseerd kan worden? Bent u op zoek naar een natuursteen bedrijf, dat met u meedenkt over het samenstellen van een gedenksteen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u graag van harte welkom bij Natuursteen Midden Brabant. Natuursteen Midden Brabant is gevestigd in het Brabantse dorp Veen. Wij zijn vanuit verschillende hoeken goed bereikbaar. Door onze jarenlange ervaring in het op maat maken van gedenkstenen bent u bij ons aan het juiste adres voor het vinden van verschillende soorten natuurstenen gedenkstenen. Wij begrijpen dat er veel op u af komt als een dierbare van u overlijdt. In deze verdrietige en roerige tijd is het erg fijn als iemand u bij de hand neemt terwijl u een gedenksteen samen moet stellen. Misschien heeft de overledene een wens nagelaten of heeft u juist geen idee waar u moet beginnen. De medewerkers van Natuursteen Midden Brabant denken graag met u mee en nemen de tijd voor u. U kunt vrijblijvend bij ons binnen lopen in onze ruim opgezette showroom. Hier vindt u al onze aangeboden gedenkstenen op een rijtje. Daarnaast kunt u ons te allen tijde vrijblijvend benaderen. Wij staan u graag te woord en vertellen u meer over de mogelijkheden voor het inplannen van een afspraak. Voor het vinden van een gedenksteen op maat bent u bij Natuursteen Midden Brabant in Veen aan het juiste adres.

Persoonlijke aandacht voor gedenkstenen

Natuursteen Midden Brabant beschikt over een grote showroom in Veen. Alle soorten en maten gedenkstenen worden bij ons gedemonstreerd, waardoor u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden voor het ontwerpen van een gedenksteen op maat. De passie voor natuursteen zit in het DNA van de familie Skledar. Onze familie werkt al van generatie op generatie met vakmanschap aan de mooiste natuursteen producten. Wij onderscheiden ons met onze jarenlange ervaring en onze persoonlijke omgang. Zo stellen wij onze 80 jaar aan ervaring en vakmanschap graag voor u in dienst om samen tot een prachtig eindresultaat te komen. Keer op keer werken wij met prachtige soorten materialen. Natuursteen wordt vaak verweven met graniet of glas. Hierdoor kunnen wij aan vrijwel al uw wensen voldoen en is er altijd een passende gedenksteen voor een dierbare te maken. Natuursteen Midden Brabant beschikt over een eigen werkplaats. Wij kunnen hierdoor alle soorten letters en afbeeldingen laseren of graveren in de gedenkstenen. Alle lettertypes, teksten, foto’s, logo’s en symbolen zijn mogelijk, zo horen bijvoorbeeld ook Arabische tekens tot ons aanbod. Natuursteen Midden Brabant heeft ook een groot aanbod aan Islamitische gedenkstenen. Wij bieden de totaaloplossing voor de gedenkstenen en monumenten. Van levering tot kalligrafieën, tot zelfs het plaatsen van de monumenten. Het is onze taak om u volledig te ontzorgen. Bij Natuursteen Midden Brabant bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar natuurstenen grafzerken, gedenkstenen en grafmonumenten. Wij bieden u voordelige grafmonumenten en gedenkstenen aan. Wij kunnen u betaalbare gedenkstenen aanbieden, omdat wij geen provisie betalen aan begrafenisondernemers. Wij verrekenen dit altijd als standaard korting richting de klant. Doordat wij beschikken over een eigen werkplaats hebben wij het ontwerp en de afronding in ons eigen beheer. Alle natuurstenen monumenten worden dan ook in Nederland gemaakt. Natuursteen Midden Brabant maakt zelf de natuurstenen grafmonumenten, grafzerken en grafstenen in de eigen werkplaats, waardoor wij korte lijnen onderhouden met onze klanten. Wij kunnen hierdoor de werkwijze controleren en u bent daardoor verzekerd van de juiste kwaliteit. Op alle grafmonumenten krijgt u bij ons 20 jaar garantie.

Gedenksteen showroom in Veen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het ontwerpen van een gedenksteen? Ons team van medewerkers staat graag voor u klaar om u te voorzien van professioneel advies. Door onze passie en ervaring in het het maken van de mooiste gedenkstenen , bent u bij ons aan het juiste adres om uw wensen te bespreken. Het is onze taak om uw wensen te vertalen naar een passend ontwerp. Hierdoor kunnen wij u nog beter van dienst zijn en komen wij u graag tegemoet. Wij werken alleen met natuursteen, waardoor u verzekerd bent van een solide gedenksteen. Heeft u vragen over onze producten of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen voor het samenstellen van een grafsteen? U kunt vrijblijvend een afspraak met ons maken. Naast het aanbod in diverse soorten natuurstenen gedenkstenen bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het vinden van marmeren woonaccessoires, tafels, bloembakken en onderhoudsmiddelen voor uw natuursteen. Neem een kijkje op onze website en ondervindt wat er nog meer te verkrijgen is in natuursteen.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top