Gedenksteen nodig?

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

​Bent u opzoek naar een specialist in het maken van een gedenksteen? Bij Natuursteen Midden Brabant bent u op de juiste plek. Natuursteen Midden Brabant heeft een grote showroom in Veen, in het hartje van Brabant. Wij zijn al 80 jaar een begrip in de regio. Alle soorten en maten gedenkstenen staan voor u in onze showroom gedemonstreerd. Zo ziet u dat wij een groot aanbod een gedenksteen hebben. U bent altijd welkom om vrijblijvend bij ons een kijkje te komen nemen.

Voordelige gedenksteen

Wij bieden u voordelige gedenkstenen Dat wil zeggen dat wij geen provisies betalen aan begrafenisondernemers, maar wij verrekenen dit altijd als standaard korting richting u, als klant. Dit is vooral voordelig als u de teksten in combinatie met prijzen  kan combineren. Dit is voor u voordeliger. Ook krijgt u bij ons 20 jaar garantie op uw gedenksteen. Wij kunnen voor u alles laseren of graveren in de gekozen gedenkstenen. Alle lettertypes, teksten, foto’s, logo en symbolen zijn mogelijk, bijvoorbeeld ook Arabische tekens.

Familiebedrijf & passie

Natuurbedrijf Midden Brabant is een heus familiebedrijf gevestigd aan de Kortakker in Veen. Natuurbedrijf Midden Brabant is al 80 jaar een begrip in de regio. Generatie op generatie gaat ons familiebedrijf al door op vader en zoon. Wij zijn daarom een begrip in de regio omdat wij al jaren aan de Kortakker in Veen gevestigd zijn. Het zit in onze DNA! Onze passie ligt absoluut bij de natuurstenen. Natuursteen is een heel erg sterke steen wat jarenlang mee gaat.  Natuursteen is daarom zeer duurzaam. Wij maken de natuursteen gedenksteen in onze eigen werkplaats.

Persoonlijke aandacht voor gedenkstenen

Wij vinden persoonlijke aandacht zeer belangrijk. Daarmee valt persoonlijk advies uiteraard samen. Doordat wij persoonlijk advies bieden zorgen wij samen met u ervoor dat wij een passende gedenksteen kunnen maken. In onze showroom, hebben wij een groot aanbod in gedenkstenen. Als u zelf al helemaal bedacht heeft hoe de gedenksteen eruit zou kunnen  zien, dan kunnen wij met u in een persoonlijk gesprek de gedenksteen verder uitwerken. Wij denken uiteraard met u mee.

Gedenksteen showroom in Veen

Onze showroom is gevestigd in Veen, in het hartje van Brabant. U vind ons aan de Kortakker nummer 6. In onze ruime showroom vind u uiteenlopende gedenkstenen tot aan grafmonumenten. Door onze jarenlange ervaring, en onze grote naamsbekendheid zijn wij als bedrijf enorm gegroeid. In onze uitgebreide showroom, krijgt u in één oogopslag een indruk van onze gedenkstenen. Doordat wij alle soorten en maten in onze showroom hebben staan, kunt u direct zien wat wij in ons assortiment hebben. Al onze gedenkstenen, die u kunt bezichtigen in onze showroom hebben wij ook op voorraad staan.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top