Islamitische grafmonumenten

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

​Bent u op zoek naar een bedrijf die Islamitische grafmonumenten vervaardigd? Dan moet u bij Natuursteen Midden-Brabant zijn. Natuursteen Midden-Brabant is gespecialiseerd in het maken van grafstenen van natuursteen, waaronder Islamitische grafmonumenten.

Islamitische grafmonumenten: inclusief graveren!

Wij begrijpen heel goed dat u een islamitisch grafmonument wilt, wanneer u van islamitische afkomst bent. Natuursteen Midden-Brabant vervaardigd daarom ook islamitische grafmonumenten. ​Een islamitisch grafmonument is typerend voor zijn vorm. In overleg met u kunnen wij deze vorm vervaardigen. Daarnaast kunnen wij laseren en graveren in natuursteen. Bijna alle lettertypen, teksten, foto’s, logo’s en symbolen zijn mogelijk. Wilt u een Arabische tekst op het grafmonument? Door onze laser- en graveertechniek kunnen wij dit voor u realiseren. Wij bespreken graag met u uw wensen. De grafmonumenten worden vervaardigd in onze eigen werkplaats. Hierdoor is het mogelijk om te voldoen aan uw specifieke wensen.
​Wij maken alleen gebruik van de beste kwaliteit natuursteen. Wij willen u namelijk een mooi grafmonument voor uw dierbare kunnen aanbieden. Daarnaast krijgt u 20 jaar garantie op een grafmonument.
​Naast islamitische grafmonumenten heeft u ook de keus uit algemene grafmonumenten, enkel of dubbel, kinder grafmonumenten, glazen grafmonumenten, zerken, ruwe stenen en grafmonumenten van RVS en cortenstaal. Op onze website vindt u uitgebreide informatie over de verschillende grafmonumenten. Ook vindt u daar afbeeldingen met voorbeelden van hoe een grafmonument eruit kan zien. Voor meer informatie kunt u een bezoek brengen aan onze showroom. Onze medewerkers staat voor u klaar om u van advies te voorzien.

Showroom met islamitische grafmonumenten

​Wij zijn gevestigd in Veen, daar bevindt zich ook onze showroom. In onze showroom hebben wij verschillende grafmonumenten tentoongesteld staan, waaronder islamitische grafmonumenten. In onze showroom krijgt u een indruk van wat de mogelijkheden zijn. Wilt u graag advies bij deze keuze voor een grafmonument? Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u van deskundig advies voorzien. Wij ontmoeten u dan ook graag in onze showroom aan de Kortakker in Veen.

Contact opnemen?

​Heeft u vragen over de mogelijkheden van Natuursteen Midden-Brabant of zijn er onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website. Daarnaast zijn wij telefonisch en per e-mail bereikbaar. Wij doen er alles aan om uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.
​Bent u niet in de gelegenheid om gedurende de openingstijden een bezoek te brengen aan onze showroom? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij zijn op maandag-, dinsdag- en woensdagavond en zaterdagmiddag geopend op afspraak.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top