Islamitische grafsteen

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Wilt u graag een islamitische gedenksteen? Natuursteen Midden-Brabant heeft een ruim assortiment aan natuurstenen gedenkstenen, waaronder islamitische gedenksteen.

Islamitische gedenksteen bij Natuursteen Midden-Brabant

Natuursteen Midden-Brabant is een familiebedrijf die ruim 80 jaar ervaring heeft op het gebied van natuursteen. De passie voor natuursteen zit in ons DNA en is van generatie op generatie overgedragen. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het vervaardigen van natuursteen tot grafmonumenten. Wij maken de grafmonumenten zelf in onze werkplaats in Veen. Wij maken alleen gebruik van de beste kwaliteit natuursteen. Zo weet u zeker dat u een islamitische gedenksteen​ heeft van hoogwaardig materiaal. Wij kunnen laseren en graveren in de monumenten. Hierdoor zijn (bijna) alle lettertypen, teksten, foto’s, logo’s en symbolen mogelijk, dus ook Arabische tekens. Islamitische gedenkstenen zijn typerend door hun vorm. In overleg met u kunnen wij deze typerende vorm realiseren. Daarnaast bieden wij u de totaaloplossing. Wij vervaardigen de gedenksteen en leveren en plaatsen hem. Wij ontzorgen u dus volledig.

Showroom met islamitische gedenkstenen

Wilt u graag zien wat de mogelijkheden op het gebied van natuurstenen grafmonumenten zijn? Dan nodigen wij u graag uit in onze showroom. In onze showroom hebben wij verschillende grafmonumenten tentoongesteld staan. Zo krijgt u een indruk van de mogelijkheden. Tevens voorzien wij u graag van advies.

Natuursteen producten

​Naast grafmonumenten vervaardigen wij ook natuursteen producten voor huis en tuin. Hierbij moet u denken aan deurdorpels, raamdorpels en muurafdekkers. Daarnaast maken wij ook natuursteen producten voor in huis. Voorbeelden hiervan zijn aanrechtbladen in de keuken, wasbakken, vloertegels en zelfs wandtegels. Op onze website ziet u een impressie van de mogelijkheden. Daarnaast vindt u in onze showroom ons uitgebreide assortiment. Naast producten voor het interieur vervaardigen wij ook accessoires van natuursteen, zoals vazen en beelden. Ook deze vindt u op onze website. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor urnen, assieraden en bronzen beelden.

Bent u enthousiast geworden over de natuursteen producten? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Veen. Hier vindt u ons uitgebreide assortiment. Tevens staan wij u graag ter woord en geven wij u advies.

Contact opnemen?

​Heeft u vragen over de mogelijkheden van Natuursteen Midden-Brabant? Neem dan contact met ons op. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website. Daarnaast zijn wij telefonisch of per e-mail bereikbaar. Wij proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. U kunt ook een bezoek brengen aan onze showroom in Veen. Wij helpen u graag verder.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top