Islamitisch grafzerken

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Voor ​islamitisch grafzerken​ bent u bij Natuursteen Midden-Brabant aan het juiste adres. Natuursteen Midden-Brabant heeft jarenlange ervaring op het gebied van natuursteen en islamitisch grafzerken. Het bedrijf is van generatie op generatie overgedragen en de passie voor natuursteen zit in ons DNA.

Islamitisch grafzerken op maat

Natuursteen Midden-Brabant heeft ruim 80 jaar ervaring op het gebied van natuursteen. Wij vervaardigen zelf het natuursteen in onze werkplaats. Hierdoor weten wij zeker dat we alleen de beste kwaliteit natuursteen hebben. Wij kunnen laseren en graveren in de monumenten. Daardoor zijn (bijna) alle lettertypen, teksten, foto’s, logo’s en symbolen mogelijk. Wilt u dus Arabische tekens op uw ​islamitisch grafzerken​? Door onze laser- en graveertechniek is dat mogelijk. Wij gaan graag met u in gesprek om met u uw wensen te bespreken. Daarnaast bieden wij de totaaloplossing voor het gedenkmonument. Wij vervaardigen de grafzerk, maar we leveren en plaatsen hem ook. Wij ontzorgen u volledig.

Showroom met islamitisch grafzerken

​In onze showroom in Veen hebben wij verschillende grafzerken gedemonstreerd staan. Zo krijgt u een indruk van de mogelijkheden. Daarnaast hebben wij in onze showroom de verschillende kleuren en soorten natuursteen, waaruit u kunt kiezen. Wij nodigen u graag uit in onze showroom om de mogelijkheden te bekijken. Wij voorzien u tevens graag van advies.

Natuursteen producten

Naast grafzerken vervaardigen wij nog meer natuursteen producten. U kunt bij ons terecht voor tuin- en bouwwerken van natuursteen. Hierbij moet u denken aan tuintafels met een natuurstenen blad en deurdorpels, raamdorpels en muurafdekkers. Daarnaast maken wij ook producten voor in uw interieur. Wat dacht u van een natuurstenen aanrechtblad in uw keuken, een natuurstenen wasbak of een natuurstenen vloer in uw badkamer? Bij Natuursteen Midden-Brabant is het allemaal mogelijk. Natuursteen in het interieur zien we steeds vaker terug. Natuursteen is in principe tijdloos en daarom nauwelijks aan trends onderhevig. U zult natuursteen dus blijven tegenkomen. Naast producten voor het interieur maken wij ook accessoires, zoals als vazen en beelden. Op onze website ziet u een greep uit onze assortiment. Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Veen om de gehele collectie te bekijken.Wij voorzien u ook graag van advies.

Contact opnemen?

​Heeft u vragen over de mogelijkheden van Natuursteen Midden-Brabant? Of wilt u meer weten over de ​islamitisch grafzerken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website. Daarnaast kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top