Grafmonumenten Meerkerk

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Wilt u uw overleden dierbare herinneren met een mooi grafmonument? Voor Meerkerk en omstreken is Natuursteenbedrijf Midden-Brabant dé specialist in grafmonumenten. In onze eigen werkplaats bewerken wij natuursteen tot prachtige grafmonumenten Meerkerk. Natuursteen is van een tijdloze schoonheid dat generaties lang mooi blijft. Natuursteenbedrijf Midden-Brabant is gevestigd in Veen, Noord-Brabant. Wij beschikken over een grote showroom waar meer dan 150 grafmonumenten Meerkerk staan opgesteld. Bij grafmonumenten Meerkerk gaat het om de soort natuursteen, vorm en kleur. U krijgt van ons alle tijd om door onze showroom te lopen en uw keuze te maken. Wij begrijpen goed dat een grafmonument samenstellen emoties oproept. U kunt daarom rekenen op een betrokken en begripvolle benadering. Wij begeleiden en adviseren u graag om de juiste keuze te maken. Een belangrijk en persoonlijk onderdeel van een grafmonument is de tekst op de grafsteen. Wij kunnen alles laseren of graveren in de grafmonumenten Meerkerk. Alle lettertypes (ook Arabische tekens) zijn mogelijk. Ook kunnen wij foto’s, logo’s en symbolen aanbrengen. Wij maken het grafmonument tot in detail volgens uw wensen. Daarnaast bieden wij accessoires aan zoals een marmeren hart of bloemenvaas. Het is onze missie om een grafmonument te maken dat een waardig eerbetoon is aan uw overleden dierbare.

Reële prijzen voor grafmonumenten Meerkerk

Natuursteenbedrijf Midden-Brabant is een familiebedrijf met al meer dan 80 jaar ervaring met het bewerken van natuursteen. De passie voor natuursteen zit in ons bloed. Het vakmanschap wordt doorgegeven van vader op zoon. Wij zetten onze ervaring en vakmanschap graag in om voor u een prachtig grafmonument te maken. Wij bieden onze grafmonumenten aan tegen voordelige prijzen. Dit kunnen wij doen omdat wij geen provisies betalen aan begrafenisondernemers of vertegenwoordigers. Natuursteenbedrijf Midden-Brabant levert rechtstreeks aan de klanten zonder tussenpersoon. Wij kunnen daarom maar liefst 15% korting geven op alle prijzen. Voor onze grafmonumenten betaalt u een eerlijke en reële prijs.

20 jaar garantie op grafmonumenten Meerkerk

Op al onze grafmonumenten geven wij 20 jaar garantie! Natuursteenbedrijf Midden-Brabant maakt unieke grafmonumenten op maat. Alle stijlen zijn mogelijk. Of u nu kiest voor een klassiek of een modern grafmonument. Ook een combinatie van natuursteen met glas is mogelijk. Wij werken alleen met natuursteen van de hoogste kwaliteit zoals graniet en marmer. Wij gebruiken de nieuwste technologieën en apparatuur om voor u een perfect grafmonument te maken. Met de grootst mogelijke zorg geven wij het grafmonument vorm. In onze grafmonumenten komen onze passie voor natuursteen en persoonlijke aandacht bij elkaar.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top