Gedenkstenen Breda

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Is er kortgeleden een dierbare van u overleden? Bent u eraan toe om een gedenksteen uit te zoeken? Wij begrijpen dat het een emotionele stap is om een grafmonument samen te stellen. Bij Natuursteenbedrijf Midden-Brabant kunt u rekenen op een persoonlijke en empathische begeleiding. Wij zijn een familiebedrijf waar de passie voor natuursteen in het DNA zit. Wij zijn gevestigd in Veen, Noord-Brabant. Maar wij plaatsen gedenkstenen in de wijde omtrek. Ook als u in Breda woont zijn wij u graag van dienst. Wij bieden een groot assortimenten gedenkstenen Breda aan. In onze grote showroom staan alle soorten, vormen en kleuren gedenkstenen Breda opgesteld. U kunt onze showroom vrijblijvend bezoeken. Maakt u wel eerst een afspraak? Zo weet u zeker dat wij alle tijd voor u hebben. U krijgt van ons alle tijd om rustig rond te kijken en uw keuze te maken. Wij begeleiden u tactvol en deskundig bij het samenstellen van een gedenksteen. Wij hebben meer dan 80 jaar ervaring met het bewerken van natuursteen. Ons vakmanschap en onze ervaring zetten wij graag in om voor u een prachtige gedenksteen te maken. In onze eigen werkplaats gebruiken wij de nieuwste technologieƫn en apparatuur. Wij kunnen al uw wensen tot in detail uitvoeren. Ook kunt u bij ons terecht voor mooie accessoires en onderhoudsmiddelen.

De gedenkstenen Breda van Natuursteenbedrijf Midden-Brabant

Een gedenksteen wordt persoonlijk met een treffende tekst. Wij kunnen in de grafmonumenten alles laseren of graveren. Alle lettertypes, foto’s, logo’s en symbolen zijn mogelijk. Ook Arabische tekens! Een gedenksteen is een eerbetoon aan de overledene. Een tastbare herinnering ter nagedachtenis en een bron van troost voor de nabestaanden. Natuursteen is van een onvergankelijke en tijdloze schoonheid. Het blijft generaties lang mooi en heeft weinig onderhoud nodig. Kijk voor een impressie van de mogelijkheden eens op deze website bij onze virtual tour door de showroom.

Voordelige gedenkstenen Breda

U betaalt bij ons voor grafstenen een eerlijke en reƫle prijs. De prijs is niet onnodig opgedreven door tussenpersonen zoals begrafenisondernemers of vertegenwoordigers. Wij leveren rechtstreeks aan onze klanten en betalen geen provisies. Deze provisie geven wij liever als standaard korting van 15% aan onze klanten. Daarnaast brengen wij het opschrift op de grafsteen gratis aan. Wij bieden voordelige grafstenen aan van de hoogste kwaliteit! Op al onze grafstenen krijgt u bij ons 20 jaar garantie. Bij Natuursteenbedrijf Midden-Brabant kunt u in alle rust nadenken over een mooi grafmonument. Als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top