Grafmonumenten Dordrecht nodig?

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Heeft u belangstelling voor grafmonumenten Dordrecht? Heeft een dierbare verloren en gaat u binnenkort op zoek naar een grafmonument? Kom Natuursteen Midden-Brabant in Veen, Brabant, op korte afstand van Dordrecht. Wij beschikken over een ruim en divers aanbod in grafmonumenten Dordrecht en we twijfelen er eigenlijk niet aan dat u bij ons zult slagen. Onze grafmonumenten Dordrecht worden in onze eigen werkplaats vervaardigd, gebaseerd op vakkennis, vakkundigheid en veel ervaring. Al meer dan 80 jaar houdt ons familiebedrijf zich bezig met natuurstenen producten, zoals de grafmonumenten Dordrecht. De passie voor natuursteen zit, zoals men dat zegt, in ons DNA! U vindt bij ons enkele grafmonumenten Dordrecht, dubbele grafmonumenten Dordrecht, kindergrafmonumenten, urnen en monumenten van glas. Ook is er een ruime collectie grafornamenten beschikbaar.

Grafmonumenten Dordrecht kiezen

U bent van harte welkom om in onze showroom rustig rond te kijken en u te oriƫnteren. U krijgt van ons alle tijd, het is tenslotte niet niks om over grafmonumenten Dordrecht te beslissen. Het team is maar al te graag bereid om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle informatie. Ook kunnen zij u heel gemakkelijk andere opties laten zien van de tentoongestelde grafmonumenten, zoals een andere steensoort of andere steenkleur. Het gemak van een eigen werkplaats naast de showroom.

Daarnaast krijgt u deskundig advies over de verschillende lettertypen die u kunt gebruiken op het grafmonument. Wij kunnen alles graveren en laseren, dus naast tekst kunt u ook een foto, symbool, afbeelding, een logo of wat u maar wilt toevoegen. Ook tekst in Arabisch schrift is mogelijk. Heeft u besloten over de tekst en andere toevoegingen, dan ontvangt u van ons een digitaal bestand, waarop u precies kunt zien hoe de grafsteen er uiteindelijk uit komt te zien. Na uw goedkeuring maken wij het grafmonument in orde en plaatsen we het op de begraafplaats. Op de grafmonumenten krijgt u van Natuursteen Midden-Brabant 20 jaar garantie.

Overigens levert ons bedrijf naast grafmonumenten ook mooie gebruiksartikelen en voorwerpen voor in huis, zoals wasbakken, douchebakken, aanrechtbladen en tegels. In de tuin kunt kiezen uit een groot aanbod natuurstenen terrastegels, tafels en bloembakken.

Persoonlijke grafmonumenten Dordrecht

Mocht u erover inzitten dat u veel moet betalen voor grafmonumenten Dordrecht, dan kunnen we u meteen geruststellen. Natuursteen Midden-Brabant rekent altijd met concurrerende, zeer scherpe tarieven. Daarnaast heeft u bij ons een ander voordeel. Wij werken namelijk niet met uitvaartondernemers samen. Wij betalen dus geen provisies aan uitvaartondernemers, maar verrekenen dit altijd als standaardkorting richting onze klanten.

Maak gerust vrijblijvend een afspraak met Natuursteen Midden-Brabant.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top