Glazen grafmonumenten nodig?

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

​Bent u op zoek naar glazen grafmonumenten? Bent u op zoek naar een persoonlijke, op maat gemaakte glazen grafmonumenten die u kunt plaatsen op het graf van uw dierbare? Bij Natuursteen Midden Brabant bent u aan het juiste adres. Wij bieden u verschillende soorten glazen grafmonumenten aan tegen betaalbare prijzen. In onze ruim opgezette showroom in Veen bent u van harte welkom om een kijkje te nemen bij onze glazen grafmonumenten. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de voordelen van een glazen grafmonument en helpen u om de juiste keuze te maken. In onze showroom vindt u een ruim aanbod van grafstenen en grafmonumenten. Omdat wij over een eigen werkplaats beschikken kunnen wij uw glazen grafmonument op maat maken. Wij kunnen alles laseren of graveren in de monumenten. Alle lettertypes, teksten, foto’s, logo en symbolen zijn mogelijk, dus bijvoorbeeld ook Arabische tekens!

Glazen grafmonumenten op maat

Natuursteen Midden Brabant is een begrip in de regio en ver daarbuiten. Vele klanten weten ons te vinden en maken gebruik van onze expertise en professionaliteit. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van dienst zijn en wij denken graag met u mee. In onze ruime showroom vindt u een divers aanbod van verschillende soorten glazen grafmonumenten. Wij bieden voordelige grafmonumenten en grafstenen aan. Wij kunnen onze glazen grafmonumenten voor een betaalbare prijs aanbieden omdat wij geen provisies aan begrafenisondernemers betalen. Wij verrekenen dit bedrag altijd als standaard korting richting de klant. U zult merken dat u voor een glazen grafmonument met een persoonlijke tekst aanzienlijk minder betaalt. De grafmonumenten van Natuursteen Midden Brabant worden in Nederland gemaakt. Op alle grafmonumenten van Natuursteen Midden Brabant krijgt u 20 jaar garantie!

Glazen grafmonumenten van Natuursteenbedrijf Midden Brabant

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het op maat laten maken van glazen grafmonumenten? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de mogelijkheden die wij hebben voor uw wensen. Natuursteen Midden Brabant is een familiebedrijf met al meer dan 80 jaar ervaring op het gebied van natuursteen. De passie voor natuursteen zit in ons DNA. U bent bij ons aan het juiste adres voor het op maat laten maken van een glazen grafmonument. Tegenwoordig maakt Natuursteenbedrijf Midden Brabant ook grafmonumenten van moderne materialen zoals brons en glas. In onze showroom vindt u voorbeelden van al onze verschillende soorten grafmonumenten. Neem contact met ons op en wij helpen u om een mooi monument voor uw dierbare te verwezenlijken.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top