Glazen grafmonumenten nodig?

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Bent u op zoek naar glazen grafmonumenten? Bent u op zoek naar op maat gemaakte glazen grafmonumenten die aansluiten bij uw wensen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u harte welkom bij Natuursteen Midden Brabant. Natuursteen Midden Brabant is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en maken van glazen grafmonumenten. Wij werken veelal met natuursteen maar kunnen onze passie ook kwijt in glazen grafmonumenten. Bent u benieuwd naar ons aanbod of wilt u meer weten over de passende mogelijkheden voor uw wensen? U kunt te allen tijde een kijkje nemen op deze website. Daarnaast kunt u contact met ons opnemen zodat wij een afspraak met u in kunnen plannen. Wij beschikken over een ruime showroom in het hartje van Brabant, Natuursteen Midden Brabant is gevestigd in Veen en loopt graag met u een rondje door ons pand. Hier staan alle soorten en maten glazen grafmonumenten voor u tentoongesteld zodat u een goed beeld heeft wat de mogelijkheden zijn als het gaat om glazen grafmonumenten.

Glazen grafmonumenten op maat

Natuursteen Midden Brabant heeft meer dan 80 jaar ervaring. Wij zijn een echt familiebedrijf en de passie voor natuursteen zit in ons DNA. Bij ons zijn al uw wensen mogelijk en wij gaan graag voor u aan de slag. Wij begrijpen dat het een lastige periode voor u is als een dierbare van u overlijdt. Wij nemen graag de tijd voor u en denken graag met u mee. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij uw wensen kunnen vertalen naar een passend ontwerp. Voor onze op maat gemaakte glazen grafmonumenten vragen wij nooit de hoofdprijs. Wij bieden namelijk voordelige grafmonumenten aan. Dit kunnen wij doen omdat wij geen provisies betalen aan begrafenisondernemers. Wij verrekenen deze korting altijd standaard naar onze klanten. Omdat wij beschikken over een eigen werkplaats kunnen wij de kwaliteit garanderen waar wij voor staan. Daarnaast worden alle monumenten in Nederland gemaakt zodat er geen lange levertijd op zit. Wij kunnen alles laseren of graveren in de monumenten. Alle lettertypes, teksten, foto’s, logo en symbolen zijn mogelijk, ook Arabische tekens! zijn mogelijk.

Glazen grafmonumenten van Natuursteenbedrijf Midden Brabant

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het realiseren van een glazen grafmonument? Bent u benieuwd of wij uw wensen kunnen vertalen naar een passend ontwerp? Wij plannen graag een afspraak met u in. Op alle grafmonumenten geven wij 20 jaar garantie. Kies voor Natuursteen Midden Brabant als u een mooi glazen grafmonument wilt.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top