Natuursteen Breda

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Op zoek naar natuursteen Breda? ​Bent u op zoek naar een bedrijf dat natuursteen vervaardigt? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Natuursteen Midden-Brabant vervaardigt natuursteen in allerhande producten. Wat u ook wilt, wij maken het voor u. Wij zijn het adres voor al uw natuursteen Breda producten.

Natuursteen Breda: natuursteen zit in ons DNA

Natuursteen Breda is een echt familiebedrijf en is van generatie op generatie overgedragen. Wij hebben dan ook ruim 80 jaar ervaring met het vervaardigen van natuursteen. Wij hebben onze eigen werkplaats, waar wij het natuursteen vervaardigen. Omdat wij het natuursteen zelf vervaardigen kunnen wij altijd aan uw wensen voldoen. U heeft ruime keus uit verschillende kleuren en materialen.
Tegenwoordig heeft elke woning wel een element van natuursteen. Natuursteen is eigentijds en daarom nauwelijks gevoelig voor trends. Wij vervaardigen natuursteen zo wel voor binnen als buiten. Wij maken bijvoorbeeld een aanrechtblad van natuursteen, een wasbak of een vloer. Natuursteen is geschikt voor vele gebruiksdoeleinden. U kunt zelfs natuursteentegels als wandtegels in u badkamer gebruiken.
Voor buiten vervaardigen wij onder andere deurdorpels, raamdorpels en muurafdekkers. Daarnaast maken wij ook bladen voor tuintafels. Op onze website ziet u een aantal voorbeelden van de natuursteen producten die wij hebben gemaakt.
​Naast producten voor buiten en interieur, kunt u bij ons ook terecht voor accessoires van natuursteen. Bent u op zoek naar een vaas van natuursteen? Wij maken het voor u. Ook voor natuurstenen beelden kunt u bij ons terecht.

Grafmonumenten van het mooiste natuursteen

​Naast producten voor huis en tuin, maken wij ook grafmonumenten. Ook voor een grafmonument heeft u ruime keus uit verschillende kleuren en materialen. Wilt u een persoonlijke tekst op het grafmonument? Dat is mogelijk, wij kunnen laseren en graveren in de monumenten. U heeft daarbij de keus uit (bijna) alle lettertypen, teksten, foto’s, logo’s en symbolen. Voor zowel de grafmonumenten als voor de andere natuurstenen producten, maken wij gebruik van kwalitatief hoogwaardig natuursteen. Tevens krijgt u 20 jaar garantie op het grafmonument.

Natuursteen showroom in regio Breda

​Wij zijn gevestigd in Veen, waar tevens onze showroom zich bevindt. In onze showroom zijn verschillende grafmonumenten tentoongesteld. Onze andere natuurstenen producten worden ook in de showroom gedemonstreerd. Wij nodigen u graag uit om een bezoek te brengen aan onze showroom. Zo krijgt u een indruk van de mogelijkheden van natuursteen. Daarnaast voorzien wij u graag van deskundig advies.

Vragen over natuursteen Breda?

Heeft u vragen over natuursteen Breda? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website. Daarnaast kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top