Kindergrafsteen

Kindergrafsteen specialist

Het verlies van een kind is een schokkende gebeurtenis. In deze periode komt er veel op u af. Wilt u een mooie, blijvende herinnering aan uw kind? Natuursteenbedrijf Midden-Brabant uit Veen wil u graag helpen bij het samenstellen van een kindergrafsteen. Wij begrijpen heel goed hoe moeilijk het moet zijn om een kindergrafsteen uit te zoeken. U kunt rekenen op een persoonlijke en tactvolle benadering. Natuursteenbedrijf Midden-Brabant is een familiebedrijf dat meer dan 80 jaar ervaring heeft met het bewerken van natuursteen. In onze eigen werkplaats vormen wij een brok natuursteen om tot een prachtige gedenksteen. Onze passie voor natuursteen komt tot uiting in ons brede assortiment grafstenen. We bieden niet alleen grafstenen van natuursteen, maar ook gedenktekens van glas. Wij zetten al onze ervaring en expertise in voor een kindergrafsteen op maat. Een kindergrafsteen vervaardigen wij met nog meer aandacht en zorg dan gewoonlijk. Niemand zou ooit in zijn leven een kindergrafsteen uit moeten hoeven zoeken. Als dat helaas toch het geval is dan steunen wij u zoveel als wij kunnen. Wij begeleiden u persoonlijk door het hele proces. Over elk detail denken wij met u mee.

Kindergrafsteen bij Natuursteen Midden Brabant

Wilt u wat voorbeelden zien van de grafstenen die wij maken? Natuursteenbedrijf Midden-Brabant heeft een grote showroom aan de Kortakker in Veen. Hier staan alle soorten en maten stenen gedemonstreerd. Het zal u helpen om keuzes te maken. Onze medewerkers denken graag met u mee. Het gaat bij een grafsteen om de steensoort, maat en kleur. Wij kunnen ook een kindergrafsteen van glas maken of een combinatie van natuursteen en glas. Wij vinden het belangrijk dat de liefde voor uw kind weerspiegeld wordt in het gedenkteken. Tot in detail voeren wij uw wensen met de grootste nauwkeurigheid uit. Met de modernste technieken kunnen wij de kindergrafsteen persoonlijk maken. Wij kunnen alles in onze eigen werkplaats laseren of graveren. Wilt u een tekst aanbrengen op het gedenkteken? Alle lettertypes zijn mogelijk. Zelfs Arabische teksten. Ook kunnen wij een foto of afbeelding aanbrengen.

Verschillende soorten kindergrafstenen

Bij Natuursteenbedrijf Midden-Brabant zijn de grafstenen betaalbaar. Omdat wij niet samenwerken met begrafenisondernemers betalen wij geen provisie. Daar profiteert u als klant van! Wij verrekenen deze besparing altijd als standaard korting. Wij werken alleen met de hoogste kwaliteit natuursteen. Natuursteen is een sterk materiaal dat jarenlang mooi blijft. U krijgt bij ons dan ook 20 jaar garantie! Bij Natuursteen Midden-Brabant kunt u rekenen op een persoonlijke begeleiding.

Voorbeelden van kinder grafstenen

Scroll to top