Grafsteen Breda

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Bent u op zoek naar een grafsteen Breda? Bent u op zoek naar een specialist die beschikt over een eigen werkplaats om een grafsteen Breda te ontwerpen en realiseren? Zoekt u dan niet verder. U bent welkom in het Brabantse dorp Veen bij Natuursteen Midden Brabant. De passie voor natuursteen zit in ons DNA. Wij zijn namelijk een familiebedrijf met al meer dan 80 jaar ervaring op het gebied van natuursteen. Hierdoor kunnen wij u goed van dienst zijn en wij vertellen u graag meer over de passende mogelijkheden voor uw wensen. Als er een dierbare van u overlijdt komt er veel op u af. Wij nemen daarom graag de tijd voor u om al onze mogelijkheden te laten zien. Vrijwel al uw wensen zijn mogelijk. Wij beschikken over een ruim opgezette showroom waar u maar liefst 150 verschillende grafstenen en grafmonumenten kunt bekijken. Hierdoor is het makkelijker om de juiste keuze te maken want u ziet direct wat wij voor u kunnen betekenen. Voor een grafsteen Breda bent u bij Natuursteen Midden Brabant aan het juiste adres.

Grafsteen Breda in alle soorten en maten

Natuursteen Midden Brabant beschikt over een grote showroom in Veen. Alle soorten en maten stenen staan hier voor u opgesteld. U heeft bij ons de keuze uit verschillende kleuren en mogelijkheden om een grafmonument of grafsteen samen te stellen dat helemaal aan uw wensen voldoet. Daarnaast zijn onze grafstenen niet duur. Wij bieden namelijk voordelige grafmonumenten aan. Dit kunnen wij doen omdat wij geen provisie betalen aan begrafenisondernemers, maar wij dit altijd als standaard korting richting de klant verrekenen. Naast ons showroom beschikken wij ook over een eigen werkplaats. Hierdoor kunnen wij u de juiste kwaliteit garanderen en wij weten als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. Wij vertalen uw wensen naar een passend ontwerp. Bij ons is vrijwel alles mogelijk. Denkt u aan lettertypes, teksten, foto’s, logo en symbolen, dus bijvoorbeeld ook Arabische tekens.  Op al onze grafmonumenten ontvangt u 20 jaar garantie. Natuursteen Midden Brabant beschikt over specialisten die graag voor u klaar staan. De passie voor natuursteen zit in ons DNA waardoor wij u goed van dienst kunnen zijn.

Showroom voor grafsteen Breda

​Wij hebben een ruime showroom waar alle soorten en maten grafstenen staan gedemonstreerd. Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen in onze showroom. Wij geven u advies en gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. De mogelijkheden voor uw ​grafsteen Breda zijn groot. Wij kunnen laseren en graveren in de monumenten. Alle lettertypen, teksten, foto’s, logo’s en symbolen zijn mogelijk. Doordat wij alles zelf maken in onze werkplaats heeft u ruime keus. Doordat u de keus heeft uit alle teksten en symbolen, kunt u bijvoorbeeld ook Arabische tekens op de grafsteen laten graveren. Alle monumenten worden in Nederland gemaakt. U kunt er dus vanuit gaan dat u een monument heeft van kwalitatief hoogwaardige natuursteen. Daarnaast krijgt u 20 jaar garantie op het grafmonument.

Betaalbare grafstenen

Bent u benieuwd naar de passende mogelijkheden voor uw wensen? Bent u benieuwd naar de kosten voor een grafsteen Breda? U kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor het op maat maken van een grafsteen.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top