Grafsteen Breda

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

​Bent u op zoek naar grafsteen Breda? En zoekt u daarvoor een bedrijf die gespecialiseerd is in een natuurstenen grafsteen Breda? Dan bent u bij Natuursteen Midden-Brabant aan het juiste adres. Natuursteen Midden-Brabant is gevestigd in Veen, op slechts een halfuur rijden van Breda.

Grafsteen Breda in alle soorten en maten

Natuursteen Midden-Brabant heeft een ruim assortiment aan natuurstenen grafmonumenten. Wij hebben ruim 80 jaar ervaring op het gebied van natuursteen. Natuursteen Midden-Brabant is een familiebedrijf en wordt van generatie op generatie overgedragen. Wij werken al jaren met vakmanschap aan de mooiste natuursteen producten. De passie voor natuursteen zit in ons DNA.

Showroom voor grafsteen Breda

​Wij hebben een ruime showroom waar alle soorten en maten grafstenen staan gedemonstreerd. Wij nodigen u uit om een kijkje te nemen in onze showroom. Wij geven u advies en gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. De mogelijkheden voor uw ​grafsteen Breda zijn groot. Wij kunnen laseren en graveren in de monumenten. Alle lettertypen, teksten, foto’s, logo’s en symbolen zijn mogelijk. Doordat wij alles zelf maken in onze werkplaats heeft u ruime keus. Doordat u de keus heeft uit alle teksten en symbolen, kunt u bijvoorbeeld ook Arabische tekens op de grafsteen laten graveren. Alle monumenten worden in Nederland gemaakt. U kunt er dus vanuit gaan dat u een monument heeft van kwalitatief hoogwaardige natuursteen. Daarnaast krijgt u 20 jaar garantie op het grafmonument.

Betaalbare grafstenen

Bij Natuursteen Midden-Brabant koopt u een grafsteen tegen een schappelijke prijs. Wij werken niet samen met begrafenisondernemers. Daarom hoeven geen marges en provisies te betalen aan begrafenisondernemers. Wij verrekenen deze marges liever direct met onze klanten. Op deze manier heeft u een betaalbaar gedenkteken voor de overledene.​

Persoonlijke aandacht

Wij vinden persoonlijke aandacht voor de klant heel belangrijk. Daarom nodigen wij u uit om bij onze showroom in Veen te komen kijken naar de mogelijkheden. Daarnaast voorzien wij u graag van advies. Wij vinden het belangrijk dat u een monument uitkiest dat aansluit bij de wensen en uw herinnering levend houdt.

Contact opnemen?

​Heeft u vragen over de mogelijkheden van Natuursteen Midden-Brabant? Neem dan contact ons op. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website. Daarnaast zijn wij telefonisch en per e-mail bereikbaar. Ook kunt u een bezoek brengen aan onze showroom. Wij voorzien u graag van advies. Onze showroom is geopend van maandag tot en met vrijdag. Daarnaast zijn wij op maandag-, dinsdag- en woensdagavond en op zaterdagmiddag geopend op afspraak.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top