Grafsteen Breda

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Bent u op zoek naar een mooie grafsteen Breda? Voor Breda en omgeving is Natuursteenbedrijf Midden-Brabant in Veen hét adres! Wij zijn een familiebedrijf dat al meer dan 80 jaar ervaring heeft met het bewerken van natuursteen. Het vakmanschap wordt van vader op zoon doorgegeven. De passie voor natuursteen zit in ons DNA! In onze eigen werkplaats bewerken wij het natuursteen tot een prachtig grafmonument. Wij werken met de nieuwste technologieën en apparatuur. Natuursteenbedrijf Midden-Brabant beschikt over een grote showroom waar alle soorten en maten grafstenen staan gedemonstreerd. Bij grafstenen gaat het om de steensoort, vorm en kleur. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen zoals graniet, marmer en andere natuurlijke steensoorten. U bent welkom in onze showroom om op uw gemak rond te kijken en uw keuze te maken. Dat het emotioneel is om een grafsteen Breda uit te zoeken voor uw overleden dierbare begrijpen wij heel goed. Wij ondersteunen en adviseren u graag bij het samenstellen van een mooi grafmonument. Een grafsteen Breda is een blijvende en tastbare herinnering aan uw dierbare. Wij zetten al onze ervaring en vakmanschap in om voor u een grafsteen Breda te maken die helemaal aan uw wensen voldoet. Met een tekst maakt u het grafmonument persoonlijk. Deze tekst kunnen wij laseren of graveren. Alle lettertypes (ook Arabische tekens), foto’s, logo’s en symbolen kunnen wij aanbrengen op uw grafsteen Breda.

Grafsteen Breda in alle soorten en maten

Bij Natuursteenbedrijf Midden-Brabant betaalt u een eerlijke en reële prijs. Wij leveren rechtstreeks aan onze klanten zonder tussenkomst van een begrafenisondernemer of vertegenwoordiger. Omdat wij geen provisies betalen aan tussenpersonen kunnen wij altijd 15% korting geven. Wij willen niet meewerken aan het onnodige opdrijven van de prijzen. Dus geen provisie voor uitvaartondernemers, maar korting voor u! Natuursteenbedrijf Midden-Brabant biedt voordelige grafmonumenten aan. Op alle grafmonumenten geven wij 20 jaar garantie. Wij bieden ook accessoires aan zoals een marmeren hart of vaas.

Showroom voor grafsteen Breda

Een grafsteen van natuursteen is van een tijdloze schoonheid en gaat generaties lang mee. Het is een eerbetoon aan uw dierbare en het biedt troost als u het graf bezoekt. U kunt bij ons rekenen op persoonlijke aandacht en een betrokken houding. Wij voeren uw wensen uit tot in het kleinste detail. U kunt alvast online een impressie krijgen van de mogelijkheden door een virtual tour door onze showroom te maken. Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. U weet dan zeker dat we alle tijd voor u hebben.

Betaalbare grafstenen

Bent u benieuwd naar de passende mogelijkheden voor uw wensen? Bent u benieuwd naar de kosten voor een grafsteen Breda? U kunt te allen tijde vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor het op maat maken van een grafsteen.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top