Gedenksteen Breda

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Zoekt u een specialist op het gebied van gedenkstenen? Natuursteenbedrijf Midden-Brabant is een familiebedrijf met meer dan 80 jaar ervaring met het bewerken van natuursteen. Natuursteen is een prachtig tijdloos materiaal waarvan wij een mooie gedenksteen Breda kunnen maken. Als een dierbare overlijdt breekt er een verdrietige tijd aan waarin er veel op u afkomt. Wilt u na verloop van tijd een gedenksteen Breda uitzoeken? Natuursteenbedrijf Midden-Brabant staat voor u klaar! Wij ondersteunen en adviseren u graag bij het samenstellen van een gedenksteen Breda. In onze eigen werkplaats vormen wij een brok natuursteen om tot een persoonlijke gedenksteen Breda. Bij het samenstellen van een gedenksteen moeten er veel keuzes gemaakt worden. Gedenkstenen zijn er in vele soorten, vormen en kleuren. Met een gedenksteen wilt u de overledene eren en herinneren. U krijgt van ons alle tijd om over elk detail na te denken. Ons ervaren team zal u hierbij tactvol adviseren. Stap voor stap begeleiden wij u bij het proces om tot een mooi eindresultaat te komen. Wij gebruiken hiervoor de nieuwste technieken. Wij kunnen alles laseren of graveren in de gedenkstenen. Alle lettertypes, teksten, foto’s, logo’s en symbolen zijn mogelijk. Dus ook Arabische tekens.

Laat u inspireren voor een gedenksteen Breda

Wilt u op voorhand een impressie van de gedenkstenen die wij maken? U kunt vanuit uw stoel een virtuele tour door onze showroom maken. Natuursteenbedrijf Midden-Brabant beschikt over een grote showroom aan de Kortakker in Veen. Hier staan alle soorten en maten stenen gedemonstreerd. U bent hartelijk welkom om onze showroom te bezoeken. Hier kunt u met eigen ogen de verschillende gedenkstenen zien die wij maken. Loop in alle rust een rondje langs de stenen. Wij staan voor u klaar om met u mee te denken.

20 jaar garantie op gedenksteen Breda

Natuursteenbedrijf Midden-Brabant werkt met natuursteen van de hoogste kwaliteit. Op alle gedenkstenen krijgt u bij ons 20 jaar garantie! Wij bieden voordelige grafstenen aan. Dit kunnen wij doen omdat wij geen provisie betalen aan begrafenisondernemers. De marges voor begrafenisondernemers verrekenen wij liever direct aan u. Wij zetten onze ervaring en vakmanschap graag voor u in! Het is ons doel om een gedenksteen te maken die helemaal aan uw verwachtingen voldoet. Een grafsteen Breda is zowel een eerbetoon aan de overledene als een bron van troost voor de nabestaanden. Als u eraan toe bent om een gedenksteen Breda uit te zoeken, kies dan voor natuursteenbedrijf Midden-Brabant!

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top