Wat kost een grafsteen?

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Wilt u graag weten wat een grafsteen kost? Voor het antwoord op de vraag: wat kost een grafsteen? Bent u bij Natuursteen Midden Brabant aan het juiste adres. Wij bieden u graag onze jarenlange ervaring aan met het vervaardigen van natuurstenen grafstenen op maat. Door de jaren heen hebben wij vele grafmonumenten en grafstenen voor verschillende klanten ontworpen en gerealiseerd. Omdat wij beschikken over een eigen werkplaats kunnen wij vrijwel alle wensen realiseren. Bent u benieuwd naar de kosten voor een grafsteen op maat? Dan nodigen wij u graag uit om een kijkje te nemen op deze website. Daarnaast kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers over wat kost een grafsteen op maat. Wij staan u graag te woord en plannen graag een persoonlijk gesprek met u in. In onze ruim opgezette showroom lopen wij graag met u mee zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden.

Wat kost een grafsteen bij Natuursteen Midden Brabant?

Wat kost een grafsteen bij Natuursteen Midden Brabant? Wij werken niet met provisies en dure begrafenisondernemers. Bij ons kunt u dus direct en zonder tussenkomst van een begrafenisondernemer uw grafmonument afnemen. Deze torenhoge provisies betalen wij dus niet aan begrafenisondernemers, maar dit verrekenen wij als korting op ons aanbod. Dus: wat kost een grafsteen? Bij ons hebt u altijd scherpe prijzen van grafmonumenten, zonder op de kwaliteit in te hoeven leveren. Natuursteen Midden Brabant is een echt familiebedrijf. Wij hebben meer dan 80 jaar ervaring met het op maat maken van diverse grafstenen, grafzerken en grafmonumenten. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om u op te adviseren. Als een dierbare van u overlijdt komt er veel op u af. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat het lastig is om de juiste beslissing te maken. Wij leiden u graag rond in onze showroom. Op deze manier kunt u in alle rust een zien wat de mogelijkheden zijn. De kosten voor een grafsteen zijn verschillend. Wij bespreken graag met u uw wensen en horen graag wat uw budget is. Natuursteen Midden Brabant is gespecialiseerd in natuurstenen grafstenen maar ook voor glazen grafmonumenten kunt u bij ons terecht. U heeft bij ons een ruime keuze uit verschillende lettertypes, afbeeldingen en foto’s. Wij zijn transparant en eerlijk over de kosten van uw grafsteen. Bij ons is de prijs ook echt de prijs. Zo weet u precies waar u aan toe bent als u een grafsteen of grafmonument bestelt bij Natuursteen Midden Brabant.

Natuursteen Midden Brabant, een echt familiebedrijf

Wilt u meer weten over de definitieve kosten voor een grafsteen bij Natuursteen Midden Brabant? Wij nodigen u graag uit om contact met ons op te nemen. In een persoonlijk gesprek bespreken wij graag uw wensen en kijken wij wat er mogelijk is. Wij bieden u concurrerende prijzen aan voor onze kwaliteitsproducten. Natuursteen Midden Brabant werkt niet met provisies voor begrafenisondernemers. Wij verrekenen onze kortingen direct aan onze klanten.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top