Goedkope grafsteen nodig?

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Op zoek naar een goedkope grafsteen? In de periode na het overlijden van een dierbare komt er veel op u af. In deze tijd kan het lastig zijn om bepaalde keuze te moeten maken. Bij Natuursteen Midden Brabant staan wij graag voor u klaar. Wij bespreken graag op een voor u passende tijd uw wensen. Doordat wij geen provisie betalen aan begrafenisondernemers, bieden wij u voordelige grafmonumenten en grafstenen aan. Wij verrekenen hierdoor de korting door naar u als klant. Voor het vinden van een betaalbare en goedkope grafsteen bent u bij ons aan het juiste adres. Natuursteen Midden Brabant doet niet mee met de spelletjes van begrafenisondernemers die u in een bepaalde richting duwen. U mag op uw tijd naar ons toe komen en wij bespreken dan graag in een persoonlijk gesprek uw wensen en uw budget.

Een goedkope grafsteen kiezen

Bent u op zoek naar een tijdloze en goedkope grafsteen? Doordat wij werken met natuursteen bent u verzekerd van een tijdloze en sterk blijvende grafsteen. Natuursteen is een prachtige steen die wij goed kunnen bewerken. Een tijdloze grafsteen hoeft niet duur te zijn. In onze grote showroom in Veen demonstreren wij voor u onze ruime collectie. Onze medewerkers vertellen u geheel vrijblijvend de kosten van een grafsteen of grafmonument. Zo krijgt u een reëel beeld van de mogelijkheden die wij u aanbieden. Natuursteen Midden Brabant biedt u een korting aan van maar liefst 15%. Daarnaast graveren en laseren wij voor u geheel gratis uw opschriften. Wij nodigen u graag uit in onze showroom in het hart van Brabant. U kunt bij ons een afspraak inplannen zodat wij voor u de tijd en ruimte in kunnen plannen.

Een goedkope grafsteen kopen

Op zoek naar een goedkope grafsteen? Natuursteen Midden Brabant beschikt over een eigen werkplaats. Hierdoor kunnen wij u nog beter van dienst zijn. Doordat wij een ruime voorraad in verschillende afmetingen van natuursteen hebben, zijn wij in staat om voor u binnen een bepaalde tijd uw grafsteen of grafmonument te realiseren. De passie voor natuursteen zit al meer dan 80 jaar in ons DNA. Natuursteen Midden Brabant is een hecht familiebedrijf die graag voor u klaar staat. Wilt u graag een logo, afbeelding of symbool laten graveren in uw grafsteen of monument? Wij beschikken over diverse mogelijkheden om dit voor u te realiseren. Daarnaast heeft u een ruime keuze uit alle lettertypes, teksten en Arabische tekens. Op alle grafmonumenten van Natuursteen Midden Brabant krijgt u 20 jaar garantie!

Wij nodigen u graag uit in onze showroom. Als u vragen heeft kunt u ons ook telefonisch of via ons online contactformulier benaderen. Wij staan u graag te woord.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top