Steenhouwerij Meerkerk

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Op zoek naar steenhouwerij Meerkerk? Bent u op zoek naar de mooiste producten van natuursteen? En bent u daarom op zoek naar een steenhouwerij Meerkerk? Bij Natuursteenbedrijf Midden-Brabant bent u aan het goede adres. Hier, bij Natuursteenbedrijf Midden-Brabant, maken we al meer dan 80 jaar de mooiste natuursteen producten. Als familiebedrijf is het ambacht van het werken met natuursteen van generatie op generatie overgedragen. De passie voor natuursteen zit in ons DNA!

Het aanbod bij steenhouwerij Meerkerk

Op zoek naar steenhouwerij Meerkerk? Bij Natuursteenbedrijf Midden-Brabant kunt u terecht voor veel verschillende natuursteen producten. Zo kunt u in ons uitgebreide assortiment bijvoorbeeld natuursteen tegels vinden waarmee u uw interieur een tijdloze en stijlvolle uitstraling kunt geven. U vindt bij ons tegels in alle soorten en maten. Ook voor vloeren en andere natuursteen producten voor in het interieur kunt u bij ons aankloppen. Wij geven u graag advies over de soort natuursteen die past bij uw interieur en bij uw wensen!

Ook voor buiten vindt u bij Natuursteenbedrijf Midden-Brabant de mooiste natuursteen producten in onze steenhouwerij Meerkerk. Wilt u graag dorpels of muurafdekkers van natuursteen? Of bent u misschien op zoek naar een mooie tuintafel met een blad van natuursteen? U kunt het allemaal vinden bij Natuursteenbedrijf Midden-Brabant. Wij leveren u niet alleen natuursteen producten maar wij kunnen u ook helpen bij het plaatsen ervan!

Grafstenen van steenhouwerij Meerkerk

Als steenhouwerij Meerkerk vervaardigen we ook grafstenen en monumenten van natuursteen. We maken alle producten van natuursteen zelf, in onze eigen werkplaats. Hierdoor kunnen wij als steenhouwerij Meerkerk altijd een grafsteen of monument bieden dat volledig aansluit bij uw wensen. Op alle grafstenen ontvangt u bij Natuursteenbedrijf Midden-Brabant 20 jaar garantie.

We kunnen een grafsteen of monument op verschillende manier personaliseren in onze werkplaats. Zo is het mogelijk om door middel van laseren of graveren een tekst, foto of afbeelding aan de grafsteen of het monument toe te voegen. Natuursteenbedrijf Midden-Brabant heeft een grote showroom in Veen, waar u veel verschillende soorten grafstenen kunt vinden. Op die manier krijgt u een beeld van de mogelijkheden die we u bij Natuursteenbedrijf Midden-Brabant kunnen bieden. Wilt u graag de grafstenen of monumenten komen bekijken in onze steenhouwerij Meerkerk? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag om een persoonlijk, passend monument vorm te geven.

We bieden onze grafstenen en monumenten aan tegen concurrerende tarieven. We werken niet met provisies voor begrafenisondernemers. We verrekenen deze marge liever direct met u als klant. Zo kunt u voor een scherpe prijs een grafsteen of monument kopen van hoge kwaliteit. Als dus op zoek bent naar een betaalbare en betrouwbare steenhouwerij Meerkerk, bent u bij ons in Veen op het juiste adres!

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top