Steenhouwerij Gelderland nodig?

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Bent u op zoek naar steenhouwerij Gelderland? Bent u op zoek naar een bedrijf dat persoonlijke aandacht belangrijk vindt voor uw grafsteen op maat? Steenhouwerij Gelderland heeft een grote showroom waar alle soorten en maten grafmonumenten te vinden zijn. Bij ons staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. Wij nemen graag de tijd voor u om zo uw wensen voor een grafmonument door te spreken. Aan de hand van voorbeelden kunt u zien wat er allemaal mogelijk is. Het kiezen van een grafmonument is niet makkelijk. Op het moment dat u een monument komt uitzoeken heeft u een lange tijd iets anders aan uw hoofd gehad en dan komt er het uitkiezen van een monument weer veel naar boven. U kunt bij ons rekenen op persoonlijk en zorgvuldig advies. Uw wensen staan bij ons centraal en u kunt rustig kijken wat een passende grafmonument zou kunnen zijn. De kleur, vorm en het steensoort zijn erg belangrijk maar het zijn tegelijkertijd ook moeilijke keuzes. Wij kijken samen met u naar het juiste lettertype, schriftsoort en opgebrachte reliëfs, om zo de steen volledig naar wens te kunnen maken.

Steenhouwerij Gelderland bij Natuursteen Midden Brabant!

Heeft u een steenhouwerij Gelderland nodig? ​Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden die steenhouwerij Gelderland u kan bieden? Wij hebben een uitgebreide showroom waar verschillende soorten en maten van natuurstenen zijn tentoongesteld. U kunt in één oogopslag zien hoe ons assortiment eruit ziet. Omdat u alle soorten en maten monumenten in onze showroom aantreft zijn wij een van de grootste steenhouwerijen van Gelderland. Wij verwelkomen u graag en luisteren aandachtig naar uw verhaal. Uw verhaal zit vaak vol emoties waar wij een passend ontwerp van proberen te maken. Door met u in gesprek te gaan leren wij u en de overledene een beetje kennen en kunnen wij advies op maat geven. Bij ons vindt u betaalbare grafmonumenten. Dit is mogelijk omdat wij de provisie, die vaak naar de uitvaartondernemingen gaat, doorberekenen naar u. Zo heeft u altijd standaard 15% korting.

Interesse in steenhouwerij Gelderland

​Elk monument verdient persoonlijke aandacht. Natuursteen is een monumentaal en tijdloos materiaal waarmee veel mogelijk is. Ons vakmanschap is ontstaan doordat wij al meer dan 80 jaar werken met natuursteen en wij weten waar wij over praten. Ons familiebedrijf is al generaties lang in de familie. Een brok natuursteen wordt door ons persoonlijk omgetoverd tot een waardige gedenksteen. Wij bewerken de natuursteen tot een prachtige natuursteen die volledig op maat gemaakt is. Naast de levering kunt u bij ons ook terecht voor accessoires en middelen voor het onderhoud van uw natuursteen.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top