Prijzen grafsteen nodig?

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Bent u geïnteresseerd in prijzen voor een grafsteen? Zoekt u al langer naar een grafmonument, maar schrikt u van de prijzen van een grafsteen? De prijzen voor een grafsteen kunnen sterk variëren, maar de scherpste prijzen vindt u bij Natuursteen Midden-Brabant. Wij hanteren namelijk eerlijke grafsteen prijzen, zodat u bij ons korting krijgt in plaats van dat u meer betaalt. Het is heel eenvoudig te verklaren hoe wij dit doen. Een begrafenisondernemer is al gauw geneigd om u een bepaalde richting op te sturen, ook wat betreft een grafsteen voor uw dierbare. Zij geven u informatie over bedrijven waar zij zelf de meeste provisie van ontvangen. Dat is de reden dat wij zelfstandig werken en niet via begrafenisondernemers. De provisie die zij anders ontvangen, verrekenen wij liever rechtstreeks met u! Dat is mogelijk doordat wij rechtsreeks aan u leveren, zonder tussenkomst van een begrafenisondernemer of een vertegenwoordiger. Zo kunnen wij onze klanten standaard een korting van maar liefst 15% geven op alle prijzen uit onze catalogus en van onze modellen in de showroom.

Grootste aanbod prijzen grafsteen

Natuursteen Midden-Brabant is het familiebedrijf van de familie Skledar, gevestigd in Veen in Noord-Brabant. Wij hebben meer dan 80 jaar ervaring in het werken met natuursteen en met name met het vervaardigen van grafmonumenten. We zeggen weleens dat de passie voor natuursteen in ons DNA zit. Dat komt tot uitdrukking in de vele soorten grafmonumenten, de prijzen voor een grafsteen en ons persoonlijk advies. Een grafsteen uitkiezen is een emotionele taak, waarbij wij proberen u zoveel mogelijk te ontzorgen en bij te staan. In onze showroom kunt u alle soorten en maten grafmonumenten rustig op uw gemak bekijken en vanzelfsprekend adviseren wij u. U vindt er allerlei grafmonumenten, enkele en dubbele of geschikt voor een kindergraf, glazen monumenten, zerken en ruwe stenen van materialen natuursteen, zoals marmer, graniet of travertin in verschillende kleurstellingen.

Meer over de prijzen grafstenen

Naast dat wij scherpe prijzen voor een grafsteen belangrijk vinden en de standaard korting van 15% korting geven, is het voor u als klant belangrijk om te weten dat het opschrift op de steen gratis wordt aangebracht. Ook bieden wij u 20 jaar garantie op de door ons vervaardigde en geplaatste grafmonumenten. En zijn veel mogelijkheden voor een grafmonument. Wij kunnen aan vrijwel al uw wensen voldoen omdat wij de grafstenen zelf vervaardigen in onze werkplaats in Veen. Wij leveren haast alle lettertypes, kunnen gravures uitvoeren en accessoires plaatsen. Ook is het mogelijk om foto’s te plaatsen op de grafsteen. Ook Arabische teksten en tekens kunnen wij voor u op het grafmonument aanbrengen.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top