Prijs grafsteen nodig?

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Zoekt u een scherpe prijs voor een grafsteen? Wilt u een grafmonument plaatsen en zoekt u een eerlijke prijs voor een grafsteen? Zoek niet langer naar de beste prijs voor een grafsteen, want u bent bij Natuursteen Midden-Brabant aan het juiste adres! Wij weten als geen ander dat er veel verschillen zijn wat betreft de prijs voor een grafsteen, maar bij ons vindt u absoluut de beste en de eerlijkste prijs. In plaats van teveel te betalen ontvangt u bij Natuursteen Midden-Brabant juist korting. U vraagt zich wellicht af hoe dat kan en wij leggen u dat graag uit. In de praktijk blijkt dat een begrafenisondernemer vaak geneigd is om u een bepaalde kant op te sturen, ook wat betreft een grafsteen voor de overledene. U ontvangt bijvoorbeeld informatie over bedrijven, waar de begrafenisondernemer de meeste provisie van ontvangt: precies de reden dat wij zelfstandig werken en niet via begrafenisondernemers. Doordat wij rechtsreeks aan u leveren, zonder tussenkomst van een begrafenisondernemer of een vertegenwoordiger, kunnen wij de provisie, die zij anders ontvangen, rechtstreeks met u verrekenen. U ontvangt standaard een korting van maar liefst 15% op alle prijzen uit onze catalogus en op onze modellen in de showroom. Daarnaast bieden wij u 20 jaar garantie op de door ons vervaardigde en geplaatste grafmonumenten en wordt het opschrift gratis op de steen aangebracht.

De lage prijs grafsteen van Natuursteenbedrijf Midden-Brabant

Het bedrijf Natuursteen Midden-Brabant van de familie Skledar is gevestigd in Veen in Noord-Brabant. Met een aantal generaties hebben wij meer dan 80 jaar ervaring opgebouwd met het verwerken van natuursteen. We zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van een grote variëteit aan grafmonumenten. We zeggen weleens dat de passie voor natuursteen in ons DNA zit. U als klant merkt dat aan de perfecte verwerking en afwerking en de goede prijs voor de grafsteen. Ook persoonlijk advies geven is voor ons belangrijk. Een grafsteen kiezen is een persoonlijke en droevige taak, waarbij wij u zo goed mogelijk willen adviseren en bijstaan. In onze toonzaal kunt u alle soorten en maten grafmonumenten rustig op uw gemak bekijken. U ziet er allerlei grafmonumenten, enkele en dubbele of geschikt voor een kindergraf, zerken en ruwe stenen, allemaal van materialen natuursteen, zoals marmer, graniet of travertin in verschillende kleuren. Ook een monument van glas behoort tot de mogelijkheden.

Meer weten over de prijs grafsteen?

Heeft u eenmaal een grafsteen gevonden tegen een goede prijs, dan bespreken wij met u hoe de grafsteen er verder uit komt te zien. Wij kunnen aan al uw wensen voldoen, omdat wij de grafstenen zelf vervaardigen in de eigen werkplaats. Wij leveren vrijwel alle lettertypes, gravures en accessoires en het is mogelijk om een foto te plaatsen. Ook Arabische teksten en tekens kunnen wij voor u op het grafmonument aanbrengen.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top