Islamitische grafstenen

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Wanneer u op zoekt bent naar Islamitische grafstenen, bent u bij Natuursteen Midden-Brabant aan het goede adres. Wij hebben ervaring met Islamitische grafstenen en het bijbehorende schrift. Nabestaanden zoeken na het afscheid van hun dierbare vaak een blijvend symbool in de vorm van Islamitische grafstenen of grafmonumenten. Bij Natuursteenbedrijf Midden-Brabant adviseren we u graag over het vertalen van uw mooie herinneringen naar tastbare Islamitische grafstenen van natuursteen. Onze passie voor natuursteen komt tot uiting in een veelzijdig assortiment grafstenen en grafmonumenten dat u kunt bekijken in onze showroom aan de Kortakker in Veen. Hier vindt u een uitgebreid overzicht van alle mogelijkheden op het gebied van Islamitische grafstenen. NatuursteenMidden Brabant is een echt familiebedrijf met al meer dan 80 jaar ervaring op het gebied van natuursteen. De passie voor natuursteen zit haast verweven in het DNA van Herman, Richard en Fanny Skledar. Natuursteen Midden-Brabant onderscheidt zich met haar persoonlijke aanpak en jarenlange ervaring. Herman, Richard en Fanny nemen alle tijd voor u in de showroom om samen met u het natuurstenen product samen te stellen dat geheel voldoet aan uw wensen. Zo zetten wij ons vakmanschap graag voor u in om samen te komen tot een prachtig eindresultaat dat generaties lang mooi blijft.

Islamitische grafstenen van hoge kwaliteit natuursteen

Wij bieden u Islamitische grafstenen tegen zeer concurrerende tarieven. Wij betalen geen provisies aan begrafenisondernemers, maar verrekenen dit altijd als standaard korting richting u als klant. Natuursteenbedrijf Midden-Brabant wil niet mee doen aan het onnodig opdrijven van prijzen, wat gebruikelijk lijkt in de uitvaartbranche. Doordat wij rechtstreeks aan u leveren, dus zonder tussenkomst van een begrafenisondernemer of vertegenwoordiger, kunnen wij u een korting geven van maar liefst 15%. Dat is waar Natuursteen Midden-Brabant voor staat: lage tarieven en een eerlijk advies. Op al onze Islamitische grafmonumenten krijgt u 20 jaar garantie.

Persoonlijke Islamitische grafstenen

Bij grafmonumenten gaat het om de steensoort, de kleur en de vorm. Natuursteen is tijdloos, waardoor het nauwelijks gevoelig is voor trends en het wordt al duizenden jaren lang gebruikt voor het verfraaien van objecten. Door de grote hoeveelheid aan mogelijkheden is er voor ieders smaak wel een natuursteensoort. Wij geven onze klanten ruimschoots aandacht, om zo samen de juiste schriftsoort, het lettertype en de opgebrachte reliëfs te bepalen. Zo komen we samen tot een prachtig monument. We hebben de beschikking over Arabische tekens en bijna alle lettertypes en kunnen alles laseren of graveren in de monumenten. Alle lettertypes, teksten, foto’s, logo’s en symbolen zijn mogelijk, dus ook Arabische tekens. Ook beelden, foto’s of illustraties kunnen wij verwerken in Islamitische grafstenen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen? U kunt altijd contact met ons opnemen om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom aan de Kortakker 6 in Veen.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top