Islamitische grafstenen

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Zoekt u een natuursteenbedrijf dat islamitische grafstenen maakt? Bij Natuursteen Midden-Brabant in Veen bent u aan het juiste adres! Wij zijn een natuursteenbedrijf dat alle soorten grafstenen maakt, dus ook islamitische grafstenen. Wilt u uw overleden dierbare herdenken en eren met een passende grafsteen? In onze eigen werkplaats kunnen wij al uw wensen vormgeven. Natuursteenbedrijf Midden-Brabant is een familiebedrijf met een passie voor natuursteen. Wij hebben al meer dan 80 jaar ervaring met het bewerken van natuursteen. Het blijft bijzonder om van een brok natuursteen een mooi grafmonument te maken. Heeft u geen idee waar u moet beginnen om een grafsteen samen te stellen? U bent hartelijk welkom in onze grote showroom. Hier staan alle soorten en maten stenen opgesteld. U kunt kiezen uit verschillende vormen, kleuren en soorten natuursteen. De voorbeelden zullen u zeker helpen om uw keuze te maken. U krijgt van ons alle tijd om rustig rond te kijken. Wij begrijpen dat het uitzoeken van een grafsteen voor uw dierbare emotioneel is. Daar krijgt u van ons alle ruimte voor. Als u ons nodig heeft voor uitleg of advies zijn wij er voor u. Graag denken we met u mee over de tekst, lettertype (ook Arabisch!), foto of symbool. Natuursteen Midden-Brabant kan alles laseren of graveren in de grafmonumenten.

Islamitische grafstenen van hoge kwaliteit natuursteen

Natuursteen Midden-Brabant werkt volledig onafhankelijk van begrafenisondernemers. U kunt rechtstreeks naar ons toekomen zonder tussenkomst van een begrafenisondernemer of vertegenwoordiger. Wij betalen dus geen provisie, maar verrekenen dit altijd als standaard korting richting de klant. Bij Natuursteen Midden-Brabant betaalt u voor islamitische grafstenen een eerlijke prijs. Op alle islamitische grafstenen geven wij 20 jaar garantie. Als u ons benadert om een grafsteen te maken kunt u rekenen op een persoonlijke benadering.

Persoonlijke Islamitische grafstenen

Wij zetten ons vakmanschap en onze ervaring graag in om een prachtig grafmonument te maken. Een grafmonument als eerbetoon aan uw overleden dierbare. U krijgt van ons alle tijd om rustig uw keuze te maken. Accessoires zoals een marmeren hart of vaas zijn een waardevolle aanvulling op een grafmonument. Ook bieden wij onderhoudsmiddelen aan. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Natuursteen Midden-Brabant doet er alles aan om uw wensen vorm te geven in een prachtige grafsteen. Wij hopen dat een passende grafsteen op maat u zal helpen om met het verlies om te kunnen gaan.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top