Islamitische grafstenen

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u Islamitische grafstenen maken kan? Bent u op zoek naar een specialist in het vervaardigen van natuursteen? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom bij Natuursteen Midden Brabant. Natuursteen Midden Brabant is een echt familiebedrijf, dat al jarenlang haar handen ineen slaat voor het op maat maken van Islamitische grafstenen. Door onze jarenlange ervaring en passie voor natuursteen kunnen wij u goed van dienst zijn. Wij denken graag met u mee voor het vormgeven van een Islamitische grafsteen. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat er veel op u af komt als er een dierbare van u overlijdt. In deze verdrietige en turbulente periode wordt er veel van u gevraagd en kan het lastig zijn om de juiste keuzes te maken. Het team van Natuursteen Midden Brabant neemt graag de tijd voor u om uw wensen te bespreken. Wij plannen dan ook graag met u een afspraak in. Daarnaast staat de deur in Veen altijd voor u open, zodat u een kijkje kunt nemen bij onze Islamitische grafstenen en grafmonumenten.

Islamitische grafstenen van hoge kwaliteit natuursteen

Natuursteen Midden Brabant biedt u meer dan 80 jaar ervaring aan in het vervaardigen van natuursteen. Door de jaren heen hebben wij verschillende soorten natuursteen in onze handen gehad. Hierdoor bent u verzekerd van kennis en kwaliteit als u met ons in zee gaat. Natuursteen Midden Brabant beschikt over een eigen showroom. Hier kunt u op uw gemakje een kijkje nemen bij de meer dan 150 grafstenen die wij hier hebben gedemonstreerd. Natuursteen Midden Brabant biedt u voordelige Islamitische grafstenen aan. Wij betalen namelijk geen provisies aan begrafenisondernemers, maar verrekenen dit altijd als standaard korting richting de klant. Hierdoor betaalt u bij ons een schappelijke prijs voor het ontwerpen en realiseren van Islamitische grafstenen. Alle monumenten en grafstenen worden in Nederland gemaakt omdat wij beschikken over een eigen werkplaats. In onze eigen werkplaats kunnen wij aan vrijwel al uw wensen voldoen. Wij kunnen alle soorten letters en afbeeldingen laseren of graveren in de monumenten. Alle lettertypes, teksten, foto’s, logo en symbolen zijn mogelijk, zo horen bijvoorbeeld ook Islamitische tekens tot ons aanbod.

Persoonlijke Islamitische grafstenen

Wilt u meer weten over het op maat maken van Islamitische grafstenen? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. De passie voor natuursteen zit al jarenlang in ons DNA waardoor wij u goed te woord kunnen staan. Op al onze grafstenen ontvangt u bij ons 20 jaar garantie.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top