Islamitische grafsteen

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Wanneer u op zoekt bent naar een Islamitisch grafsteen, heeft u een goede keuze gemaakt om naar Natuursteen Midden-Brabant te komen. Wij hebben ervaring met Islamitische grafstenen en het bijbehorende schrift. Nabestaanden zoeken na een afscheid van een overledene vaak een blijvend symbool ter herinnering zoals een Islamitisch grafsteen. Bij Natuursteenbedrijf Midden-Brabant adviseren we u graag over unieke Islamitische grafstenen van natuursteen. Onze passie voor natuursteen komt tot uiting in een veelzijdig assortiment grafstenen en grafmonumenten, dat vrijblijvend te bezichtigen is in onze showroom in Veen, waar u een uitgebreid overzicht vindt van alle mogelijkheden op het gebied van Islamitische grafstenen. Natuursteen Midden-Brabant is een echt familiebedrijf waar het vakmanschap op het gebied van natuursteen al meer dan 80 jaar van generatie op generatie doorgegeven is. De passie voor natuursteen zit haast verweven in het DNA van onze familie. Natuursteen Midden-Brabant onderscheidt zich dan ook door haar jarenlange ervaringmet daarnaast de persoonlijke aandacht die u zult merken als u een bezoek aan onze showroom brengt. Samen kunnen we daar het natuurstenen product samenstellen dat geheel aan uw wensen voldoet.

Showroom voor een Islamitisch grafsteen

Wij bieden u een zeer goedkope Islamitisch grafsteen aan omdat we de standaard korting altijd richting u als klant verrekenen en geen provisies betalen aan begrafenisondernemers. Doordat wij rechtstreeks aan u leveren, dus zonder tussenkomst van een begrafenisondernemer, kunnen wij u de korting van maar liefst 15% geven op alle prijzen uit onze catalogus en van onze toonzaal modellen. De medewerkers van Natuursteen Midden-Brabant zijn trots op onze service, waaronder 20 jaar garantie, onze lage tarieven en het eerlijk advies dat wij altijd geven voor Islamitisch grafsteen.

Persoonlijke Islamitische grafstenen

Bij grafmonumenten gaat het om steensoort, kleur en vorm. Op deze website vindt u diverse voorbeelden van soorten graniet. Wij bewerken het natuursteen tot de mooiste grafmonumenten en bieden u ook alle accessoires en middelen voor het onderhoud van uw natuursteen. Natuursteen is tijdloos, waardoor het nauwelijks gevoelig is voor trends. Wij gaan uitgebreid in gesprek met u als klant, om zo samen de juiste schriftsoort, het lettertype en de opgebrachte reliëfs te bepalen. We hebben de beschikking over Arabische tekens en bijna alle lettertypes en kunnen alles laseren of graveren in de Islamitisch grafsteen. Alle lettertypes, logo’s en symbolen zijn mogelijk, dus ook Arabische tekens. Ook beelden, foto’s of illustraties kunnen wij verwerken in een grafmonument dat we volledig op maat maken.
Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom aan de Kortakker 6 in Veen.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top