Grafstenen prijzen nodig?

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Wilt u meer weten over grafstenen prijzen? Bent u benieuwd naar de kosten die wij hanteren voor het op maat maken van grafstenen? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom bij Natuursteen Midden Brabant. Door onze jarenlange ervaring en passie voor natuursteen kunnen wij u goed van dienst zijn en denken we graag met u mee. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat er veel op u af komt als er een dierbare van u overlijdt. In deze verdrietige en turbulente periode wordt er veel van u gevraagd. Ons team neemt graag de tijd om uw wensen te bespreken. U bent van harte welkom in ons ruim opgezette showroom in Veen. Natuursteen Midden Brabant biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan in het vervaardigen van natuursteen en vertelt u graag meer over de bijbehorende grafstenen prijzen. U bent welkom in onze showroom, waar u een kijkje kunt nemen bij meer dan 150 grafstenen en grafmonumenten. U krijgt bij ons hierdoor een goed beeld van onze prachtige grafstenen. U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers om een afspraak te maken voor het bekijken van onze voorbeelden.

Meer over onze grafstenen prijzen

Natuursteen Midden Brabant is gevestigd in het Brabant. U vindt ons in het dorpje Veen waar wij onze showroom en werkplaats hebben gevestigd. Door de jaren heen zijn onze kennis en de vaardigheden in het verwerken van natuursteen steeds verder uitgebreid. Natuursteen Midden Brabant is een echt familiebedrijf dat al generatie op generatie overgaat. Vandaag de dag beschikken wij over meer dan 80 jaar ervaring in het ontwerpen, aanbieden en maken van de mooiste grafstenen. Door onze jarenlange ervaring weten wij ook precies waar wij onze natuurstenen tegels vandaan moeten halen. Hierdoor kunnen wij onder andere de kosten laag houden voor onze klanten. Daarnaast betalen wij geen provisies aan begrafenisondernemers. Wij verrekenen dit altijd als standaard korting richting de klant. Doordat alle grafstenen en grafmonumenten in Nederland worden gemaakt, kunnen wij de lijnen kort houden met onze klanten. Ons team gaat graag voor uw wensen aan de slag in onze eigen werkplaats. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat er veel op u af komt als er een dierbare van u overlijdt. In deze verdrietige en turbulente periode wordt er veel van u gevraagd. Onze medewerkers denken graag met u mee en helpen u bij het maken van de juiste keuze. Voor het vinden van een op maat gemaakte grafsteen bent u in Veen aan het juiste adres.

Over Natuursteenbedrijf Midden Brabant

Natuursteen Midden Brabant is een echt familiebedrijf. In de loop der jaren hebben wij al meer dan 80 jaar ervaring opgebouwd. Wij maken al deze jaren bijzondere en unieke grafstenen voor betaalbare prijzen. In onze showroom vindt u een uitgebreid overzicht en voorbeelden van onze natuurstenen grafstenen en grafmonumenten. Op alle grafmonumenten krijgt u bij ons 20 jaar garantie. De grafstenen en grafmonumenten van Natuursteen Midden Brabant worden met grote zorg en precisie voor u gemaakt. Wij bespreken graag met u uw wensen en ontwerpen voor u uw grafsteen op maat. Het realiseren van natuurstenen grafstenen zit in ons DNA.

Heeft u vragen over onze natuurstenen grafstenen? Wilt u graag weten welke voordelige prijzen wij hanteren? Komt u dan vrijblijvend bij ons langs. Indien gewenst kunt u een afspraak bij ons maken dan bespreken wij graag met u uw persoonlijke wensen. Samen met u creëren en realiseren wij de gedenksteen voor uw dierbare. U kunt ons ook telefonisch bereiken, wij staan graag voor u klaar.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top