Grafstenen prijs

Altijd 15% goedkoper! Geen provisie, maar korting voor u!

Wilt u een mooie gedenksteen plaatsen op het graf van uw dierbare? Natuursteenbedrijf Midden-Brabant is specialist in het maken van grafmonumenten. Wij begeleiden u graag bij het samenstellen van een grafmonument. Uw wensen geven wij vorm in een mooie gedenksteen. De grafstenen prijs is bij ons laag. Wij kunnen een hoge korting geven omdat wij rechtstreeks aan onze klanten leveren. Wij betalen geen provisie aan een begrafenisondernemer of vertegenwoordiger. Daar laten wij liever onze klanten van profiteren. U betaal een eerlijke en reële prijs. Bij Natuursteen Midden-Brabant zit de passie voor natuursteen in het DNA. Wij zijn een familiebedrijf dat al meer dan 80 jaar natuursteen bewerkt. Ons vakmanschap is overgeleverd van vader op zoon. Onze passie voor natuursteen en persoonlijke aandacht komen samen in onze grafmonumenten. U bent welkom in onze showroom in Veen, Brabant, waar alle soorten en maten grafstenen staan gedemonstreerd. Hier kunt u inspiratie opdoen om een persoonlijke grafsteen samen te stellen. Bij grafmonumenten gaat het om de vorm, kleur en steensoort. U krijgt van ons alle tijd om rustig uw keuze te maken. Wij begrijpen de emoties die dit met zich meebrengt. Wilt u graag dat wij u begeleiden en uitleg geven? U kunt rekenen op een tactvolle benadering waarbij wij u helpen om de juiste keuze te maken.

De lage grafstenen prijs van Natuursteen Midden Brabant

U kunt al uw wensen met ons bespreken. In de grafmonumenten kunnen wij alles laseren of graveren. Alle lettertypes (ook Arabisch!), teksten, foto’s, logo’s en symbolen zijn mogelijk. In onze eigen werkplaats maken wij een uniek grafmonument. Wij zetten onze ervaring en expertise graag in voor een prachtig eindresultaat. Het is ons doel dat de grafsteen een stijlvol eerbetoon wordt aan uw dierbare. Een tastbare en onvergankelijke herinnering die troost biedt als u het graf bezoekt. U kunt bij de grafsteen ook accessoires plaatsen. Denk hierbij aan een marmeren hart of vaas. Ook bieden wij middelen aan voor onderhoud van natuursteen.

Betaalbare grafstenen prijs en grafmonumenten

Wij bieden voordelige grafmonumenten aan. Wij vragen een eerlijke en reële grafstenen prijs. In deze moeilijke periode helpen wij u graag om een passende grafsteen samen te stellen. Neem vast eens een kijkje op deze website. Wij bieden een virtual tour aan door onze showroom. U krijgt zo een goede indruk van de mogelijkheden. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke benadering en ons vakmanschap. In deze moeilijke periode vindt u Natuursteen Midden-Brabant aan uw zijde.

Afspraak maken bij Natuursteen Midden Brabant

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om grafsteen prijzen betaalbaar te houden? We delen graag ons inzicht tijdens een persoonlijke afspraak. Natuursteen Midden Brabant beschikt over een eigen werkplaats in Nederland, waardoor we al onze stenen grafmonumenten op Nederlandse bodem kunnen produceren. Dit stelt ons in staat om de meest gedetailleerde inscripties en gravures te realiseren, waarbij vrijwel alle lettertypes, teksten, foto’s, logo’s en symbolen mogelijk zijn, inclusief bijvoorbeeld Arabische tekens. Samen creëren we een grafsteen die niet alleen betaalbaar is, maar ook een waardevol eerbetoon aan uw dierbare wordt.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top