Grafsteen Sprang Capelle

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Als er een dierbare overlijdt komt er veel op u af zoals het uitzoeken van een passende grafsteen. Woont u in Sprang Capelle of omgeving en zoekt u een grafsteen Sprang Capelle? Binnen een half uur bent u bij Natuursteenbedrijf Midden-Brabant, de specialist op het gebied van natuurstenen grafmonumenten. Wij zijn gevestigd in Veen in het noorden van Brabant en beschikken over een grote showroom waar alle maten en soorten grafmonumenten staan opgesteld. Hier kunt u in alle rust kijken welke grafsteen Sprang Capelle u aanspreekt. Het uitzoeken van een grafsteen is emotioneel en wij begeleiden u graag om de juiste keuze te maken zodat uw dierbare met een mooi monument geëerd wordt. Wij bieden grafstenen aan in allerlei vormen, kleuren, steensoorten, lettertypes, schriftsoorten en reliëfs aan. Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 80 jaar ervaring. Ons vakmanschap zetten wij graag in om voor u een prachtig blijvend symbool ter herinnering aan uw dierbare te maken. Alle grafmonumenten maken zij zelf in onze eigen werkplaats. Wij hebben een passie voor natuursteen en kunnen wel stellen dat natuursteen in ons DNA zit. Onze persoonlijke aandacht en passie voor natuursteen komen samen in het grafmonument dat wij voor u gaan maken.

Grafsteen Sprang Capelle in alle soorten en maten

Bij Natuursteen Midden-Brabant betaalt u een eerlijke prijs. Wij leveren rechtstreeks aan de klanten zonder dat provisie voor de uitvaartondernemer of vertegenwoordiger de prijs onnodige opdrijft. Sommige uitvaartondernemers sturen de nabestaanden de richting van een leverancier van grafmonumenten op met wie zij de beste provisieafspraken hebben. Hier willen wij absoluut niet aan meewerken. Wij zullen u nooit onder druk zetten om zo snel mogelijk na de begrafenis een grafmonument uit te zoeken. Dit moet u doen op uw eigen tijd en in uw eigen tempo. Wij bieden grafmonumenten aan tegen concurrerende tarieven. Omdat wij rechtstreeks leveren kunnen wij u maar liefst 15% korting geven. Daarnaast brengen wij het opschrift ook nog eens gratis aan op de steen.

Showroom voor grafsteen Sprang Capelle

In onze eigen werkplaats maken wij van een brok natuursteen een prachtig grafmonument. Wij kunnen alles laseren of graveren in de monumenten. Alle lettertypes, teksten, foto’s logo’s en symbolen zijn mogelijk, dus bijvoorbeeld ook Arabische teksten. Neem eens een kijkje op deze website waar u veel verschillende afbeeldingen ziet van grafmonumenten die wij maakten. Ook kunt u een virtuele tour door onze showroom maken. Het zal u zeker inspireren en helpen om de juiste keuze te maken.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top