Grafsteen prijs

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Wilt u een gedenksteen plaatsen op het graf van een dierbare? Natuursteenbedrijf Midden-Brabant maakt grafmonumenten op maat. In onze eigen werkplaats vormen wij een brok natuursteen om tot een prachtige grafsteen. Wij bieden onze grafmonumenten voordelig aan. Onze grafsteen prijs is reëel en eerlijk. Wij leveren rechtstreeks aan onze klanten en betalen geen provisies aan begrafenisondernemers. Zonder tussenkomst van een begrafenisondernemer of vertegenwoordiger kunnen we flinke korting geven op de grafsteen prijs. Zo drijven wij de grafsteen prijs niet onnodig op. U bent welkom in onze showroom in Veen, in Brabant. Hier staan wel meer dan 150 verschillende soorten en maten grafstenen opgesteld. Van klassiek tot modern en alles daar tussenin. Ook is een combinatie van natuursteen met glas mogelijk. Wij begrijpen dat het uitzoeken van een grafsteen gevoelig ligt. U krijgt van ons dan ook alle tijd om rustig door onze showroom te lopen. Als u uitleg of advies nodig heeft begeleiden wij u graag. Bij grafmonumenten gaat het om de vorm, kleur en steensoort. Als u daaruit een keuze heeft gemaakt gaan met we u in gesprek over de tekst op de grafsteen. Wij kunnen alles laseren of graveren. Alle teksten, lettertypes (ook Arabisch!), foto’s, logo’s en symbolen zijn mogelijk. Met de grootste zorg stellen we met u het grafmonument samen. Een grafmonument is een prachtig eerbetoon aan uw dierbare.

De lage grafsteen prijs van Natuursteenbedrijf Midden-Brabant

Natuursteen Midden-Brabant werkt enkel met natuursteen van de beste kwaliteit. Wij maken voor u een uniek grafmonument dat generaties lang meegaat. Wij bieden onze grafstenen aan tegen een lage prijs én geven 20 jaar garantie. Ook is bij de prijs plaatsing van de steen inbegrepen. Natuursteen Midden-Brabant is een echt familiebedrijf met een passie voor natuursteen. Al meer dan 80 jaar hebben wij ervaring met het bewerken van natuursteen. Al uw wensen verwerken wij tot in het detail in de grafsteen.

Grafsteen prijs vergelijken

Heeft u vragen over de grafsteen prijs? U kunt altijd contact met ons opnemen. Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Van geen enkele vraag of verzoek kijken wij vreemd op. Wij zetten onze ervaring en expertise graag in om uw wensen vorm te geven. U kunt rekenen op een tactische en persoonlijke benadering. Het is ons doel om een grafsteen samen te stellen dat een waardige herinnering is aan uw dierbare. U kunt bij ons ook terecht voor aanvullende accessoires zoals een marmeren hart of bloemenvaas. Wij hopen dat de grafsteen troost zal bieden als u het graf bezoekt.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top