Grafsteen Meerkerk

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Bent u op zoek naar een grafsteen Meerkerk? Bent u op zoek naar een specialist met een passie voor natuursteen? Zoekt u dan niet verder. Wij nodigen u graag uit om langs te komen in onze showroom in Veen. Bij Natuursteen Midden Brabant bent u aan het juiste adres voor een op maat gemaakte grafsteen Meerkerk die aansluit bij uw wensen. Wij hebben meer dan 80 jaar ervaring met het vervaardigen van natuursteen op verschillende manieren. U heeft bij ons de keuze uit verschillende kleuren en mogelijkheden voor het ontwerpen van uw gewenste grafmonument of grafsteen. Door de jaren heen hebben wij ons team steeds verder uit kunnen breiden waardoor wij u vandaag de dag goed van dienst kunnen zijn. Wij begrijpen als geen ander dat het erg lastig kan zijn om een goede keuze te maken in een emotionele tijd. Onze specialisten nemen graag de tijd voor u en denken graag met u mee. Als u op zoek bent naar een op maat gemaakte grafsteen Meerkerk bent u bij Natuursteen Midden Brabant aan het juiste adres.

Wilt u een prachtige grafsteen Meerkerk laten maken door professionele mensen?

Natuursteen Midden Brabant beschikt over een team van specialisten die graag voor u klaar staan. De passie voor natuursteen zit in ons DNA waardoor wij u goed van dienst kunnen zijn. Wij beschikken over een ruim opgezette showroom waar u maar liefst 150 verschillende grafstenen en grafmonumenten kunt bekijken. Hierdoor kunt u een betere keuze maken en ziet u direct wat wij voor u kunnen betekenen.  Alle soorten en maten stenen staan hier voor u opgesteld. Naast ons showroom beschikken wij ook over een eigen werkplaats. Hierdoor kunnen wij u de juiste kwaliteit garanderen en wij weten als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. Omdat wij het ontwerpen en realiseren van grafstenen in eigen beheer hebben, kunnen wij ook voor u allerlei soorten tekens en lettertypen voor u graveren en laseren. Alle lettertypes, teksten, foto’s, logo en symbolen zijn mogelijk, dus bijvoorbeeld ook Arabische tekens! Bij Natuursteen Midden Brabant vindt u voordelige grafmonumenten en grafstenen. Wij betalen namelijk geen provisies aan begrafenisondernemers, maar verrekenen deze altijd als standaard korting richting de klant. Hierdoor betaalt u bij ons niet de hoofdprijs.  Op al onze grafmonumenten ontvangt u 20 jaar garantie.

Bezoek onze showroom voor een grafsteen Meerkerk

Wilt u meer weten over het ontwerpen en realiseren van een grafsteen Meerkerk op maat? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij plannen graag een afspraak met u in zodat wij ruim te tijd kunnen nemen als u bij ons langs komt. Ook is het mogelijk om zonder afspraak binnen te lopen in onze ruime showroom in Veen.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top