Grafsteen kosten

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Wilt u op de laatste rustplaats van uw dierbare een grafsteen plaatsen? Met een grafmonument van natuursteen heeft u een onvergankelijk en tijdloos monument. Natuursteenbedrijf Midden-Brabant vindt u in het Brabantse Veen. In onze eigen werkplaats bewerken wij natuursteen tot mooie grafmonumenten. Onze passie voor natuursteen komt duidelijk tot uiting in ons brede assortiment grafmonumenten. In onze showroom staan alle soorten en maten grafstenen gedemonstreerd. Wilt u weten wat de grafsteen kosten zijn? Wij bieden voordelige grafmonumenten. U betaalt bij Natuursteen Midden-Brabant niet onnodig veel. Wij leveren rechtstreeks aan onze klanten zonder dat wij provisie betalen aan begrafenis ondernemers. Wij verrekenen deze provisie liever als standaard korting richting onze klanten. Daardoor zijn onze grafsteen kosten lager. U kunt zonder tussenkomst van een begrafenisondernemer of vertegenwoordiger bij ons een grafsteen kopen. Op alle grafmonumenten geven wij 20 jaar garantie. De passie voor natuursteen zit in ons bloed. Wij zijn een echt familiebedrijf met meer dan 80 jaar ervaring met het bewerken van natuursteen. Wij zijn specialist als het gaat om grafmonumenten. Van generatie op generatie werken wij met vakmanschap aan de mooiste grafmonumenten van natuursteen. Bij grafmonumenten gaat het om de vorm, kleur en steensoort.

Grafsteen kosten bij Natuursteenbedrijf Midden-Brabant

Wij hebben een grote showroom waarin alle soorten en maten stenen staan opgesteld. Het zijn er wel meer dan 150. U bent welkom om in alle rust rond te kijken. Wij begrijpen dat het samenstellen van een grafmonument emotioneel is. U krijgt alle tijd en ruimte om uw keuze te maken. Bij Natuursteen Midden-Brabant is veel mogelijk. Wij zetten onze ervaring en expertise graag in om voor u een passend grafmonument te maken. Wij kunnen alles laseren of graveren in het grafmonument. Alle teksten, lettertypes (ook Arabisch), foto’s en symbolen zijn mogelijk. Het is ons doel om een grafsteen te maken dat een mooi eerbetoon is aan uw overleden dierbare.

De lage grafsteen kosten van Natuursteenbedrijf Midden-Brabant

Als u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. Maak een afspraak zodat u met eigen ogen kunt zien wat voor mooie grafstenen wij maken. Persoonlijke aandacht en onze passie voor natuursteen komen samen in elk uniek grafmonument. Een grafmonument is een blijvend symbool. Wij gaan graag aan de slag om een grafmonument samen te stellen dat helemaal aan uw wensen voldoet. Wij maken ook accessoires die een mooie aanvulling zijn op het grafmonument. Denk hierbij aan een marmeren hart of bloemenvaas. Ook bieden wij onderhoudsmiddelen aan.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top