Grafsteen hart nodig?

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Bent u op zoek naar een grafsteen hart? Een grafsteen hart spreekt veel mensen aan en dat is logisch. Een hart staat voor liefde en die geliefde verdient nu een mooie en bijzondere gedenksteen. Grafsteen hart is verkrijgbaar in vele uitvoeringen, materialen en samenstellingen. Een hart is niet zomaar een hart. Elk hart bij ons is uniek en geeft een persoonlijke hartvormige boodschap. Ons ruime en diverse aanbod bestaat uit een grafsteen in de vorm van een hart en andere exclusieve vormen. Elke steen wordt gemaakt met een persoonlijk ontwerp waar uw wensen in verwerkt zijn. Het lettertype of figuur dat in het hart gegraveerd wordt, bepaalt grotendeels de uitstraling van het grafmonument. Daarom is het heel belangrijk eerst te kiezen welk model lettertype u het mooiste vindt en daarna een bijpassend ontwerp te maken. Wij helpen u hier graag bij omdat de keuze enorm is. Wij weten precies welke combinaties er mogelijk zijn.

Ruime keuze voor een grafsteen hart

Wij maken bij elk grafsteen hart een passend ontwerp. Dit is gebaseerd op verschillende materialen en bewerkingen die met elkaar te combineren zijn en door gebruik te maken van de juiste kleuren. Dit klinkt eenvoudig maar is door het ruime aanbod best moeilijk.  Het is een beslissing waar u generaties lang naar kijkt en u voelt de druk om een bijzondere steen te kiezen. Deze druk wordt weggenomen bij Natuursteen Midden Brabant. Elke keuze die u maakt respecteren wij. Uw ontwerp is niet voor niets uw ontwerp en deze verwerken wij in een grafsteen in de vorm van een hart. Is er al eerder een dierbare overleden waar u een steen bij wilt zetten? Wij kunnen een dubbele hartvorm toepassen zodat het een mooi geheel wordt. Het nieuwe ontwerp kunnen wij volledig aan laten sluiten bij het hart dat al op het grafmonument staat. Wij luisteren naar uw verhaal over de overledene en noteren uw wensen wat betreft het grafsteen hart en proberen samen met u een passend ontwerp te maken.

Over Natuursteen Midden Brabant

In ons aanbod vindt u niet alleen grafsteen hart, maar ook algemene grafmonumenten, enkele en dubbele grafmonumenten, grafmonumenten voor kinderen, grafmonumenten van glas, zerken, ruwe stenen, urnen, gravures en Islamitische grafmonumenten.  Al meer dan 80 jaren zitten wij in het vak van grafmonumenten en deze ervaring heeft ons gebracht tot waar wij nu zijn. Wij hebben een ruim en divers aanbod en bij ons kunt u in alle rust een steen uitzoeken. Heeft u nog een vraag, dan kunt u ons altijd aanspreken. Wij staan klaar voor u als u deze moeilijke keus moet maken!

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top