Grafsteen graveren

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Op zoek naar grafsteen graveren? Wilt u een grafsteen graveren, maar weet u niet waar u dat kunt laten doen? Dan bent u bij Natuursteen Midden-Brabant aan het juiste adres. Natuursteen Midden-Brabant heeft ruim 80 jaar ervaring op het gebied van natuursteen en is onder andere gespecialiseerd in het laseren en graveren van grafmonumenten.

Grafsteen graveren: alles is mogelijk!

Natuursteen Midden-Brabant is een familiebedrijf dat van generatie op generatie wordt overgedragen. Vanaf het begin werken wij al met natuursteen. De passie voor natuursteen zit in ons DNA!
Wij vervaardigen natuursteen tot verschillende producten, waaronder grafmonumenten. De grafmonumenten vervaardigen wij zelf in onze werkplaats in Veen. Omdat wij de monumenten zelf vervaardigen kunnen wij aan uw specifieke wensen voldoen. Daarnaast kiezen wij alleen voor de beste kwaliteit natuursteen. Tevens krijgt u 20 jaar garantie op het grafmonument.
​Wilt u de grafsteen graveren? Ook dat is mogelijk bij Natuursteen Midden-Brabant. Wij kunnen laseren en graveren in de monumenten. Hierbij heeft u de keus uit (bijna) alle lettertypen, teksten, foto’s, logo’s en symbolen. Heeft u een specifieke tekst? Wij gaan graag met u in gesprek en bespreken de mogelijkheden. Wilt u een tekst in het Arabisch op de grafsteen? Doordat u wij alle lettertypen en symbolen kunnen laseren en graveren, behoort dit ook tot de mogelijkheden. Wij kunnen dus iedere grafsteen graveren.

Showroom

Wij nodigen u graag uit in onze showroom in Veen. In onze showroom zijn verschillende grafmonumenten gedemonstreerd. Op deze manier krijgt u een indruk van wat de mogelijkheden zijn. Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken. Daarnaast geven wij u deskundig advies.

Natuursteen producten

​Naast grafmonumenten vervaardigen wij ook andere producten van natuursteen. Natuursteen kom je tegenwoordig in bijna elke woning of interieur tegen. Krijgt u een nieuwe keuken en wilt u graag een natuurstenen aanrechtblad? Ook dan kunt u bij ons terecht. Of bent u uw badkamer aan het verbouwen en wilt u graag een natuurstenen vloer of wasbak? Wij hebben het allemaal in ons assortiment. Op onze website vindt u een aantal voorbeelden van natuursteen producten. Dit is slechts een klein deel van de gehele collectie. Wilt u uitgebreide informatie? Kom dan langs in onze showroom. Wij helpen u graag verder en voorzien u van advies. Bent u niet in de gelegenheid om gedurende de openingstijden langs te komen? Neem dan contact met ons op. De showroom is op maandag-, dinsdag- en woensdagavond en zaterdagmiddag geopend op afspraak.

Contact opnemen?

​Heeft u vragen over de mogelijkheden voor ​grafsteen graveren? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. U kunt met ons telefonisch, per e-mail of via het contactformulier op onze website contact opnemen.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top