Witte grafsteen nodig?

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Bent u op zoek naar een witte grafsteen? Past een witte grafsteen helemaal bij het afscheid waar u naar op zoek bent? Wij hebben verschillende soorten en maten witte grafstenen. Er zijn vele mogelijkheden voor een grafsteen op maat. Elke steen heeft een eigen betekenis waar een verhaal aan gekoppeld is. Het zegt vaak iets over de persoon zelf of hoe diegene herdacht wordt. De keuze voor een witte grafsteen op maat is een moeilijke keuze. Een steen staat er voor jaren en moet niet gaan vervelen. Wij zitten al jaren in het vak en kunnen u altijd advies op maat geven. U kunt bij elke witte grafsteen uw eigen inbreng laten verwerken. Dit kan in de vorm van figuren of teksten zijn. Bij ons kunt u kiezen voor laseren of graveren, wat het verschil is en hoe dat eruit ziet laten wij u graag zien. Behalve dat wij verschillende lettertypes, foto’s en figuren kunnen verwerken, is het ook mogelijk om symbolen te realiseren. Onder symbolen vallen bijvoorbeeld ook Arabische tekens. Wij willen u op alle mogelijke manieren van dienst zijn!

Ruime keuze voor een witte grafsteen

Op zoek naar een witte grafsteen? Er is een ruim aanbod grafstenen en monumenten bij Natuursteen Midden Brabant. Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van een passende witte grafsteen. Er komt veel op u af en dan moet u ook nog eens een mooie en unieke grafsteen uitzoeken. Wij nemen de tijd voor u om een grafsteen op maat te maken. Het hoeft bij ons ook niet in één keer beslist te worden. Wij vinden het belangrijk dat u volledig achter de grafsteen staat. Heeft u een kleine wijziging? Dan passen wij hem direct aan. Wij luisteren naar uw wensen en vertellen u graag over onze soorten grafstenen en welke het beste bij bepaalde personen passen. Wilt u inspiratie op doen? Onze werkplaats is gevestigd in Veen. Hier bent u van harte welkom. Samen met u kijken we naar de verschillende soorten en maten van grafstenen. Wij helpen u om rustig een passende grafsteen uit te zoeken.

Over Natuursteen Midden Brabant

Op zoek naar een witte grafsteen? Natuursteen Midden Brabant heeft veel ervaring in het vak. Al meer dan 80 jaar zit het familiebedrijf in de natuurstenen. Wij vinden het belangrijk dat er mooie en tijdloze materialen gebruikt worden waardoor de grafsteen levenslang mee gaat. Natuursteen is een geschikt materiaal om een waardige gedenksteen te maken. Wij gaan graag in gesprek met u om te kijken waar uw wensen liggen en op welke manier wij u kunnen helpen.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top