Steenhouwerij Tilburg nodig?

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Is er een dierbare van u overleden en wilt u een mooi grafmonument uitzoeken? Zoekt u echt vakmanschap? Woont u in Tilburg of in de buurt en zoekt u een steenhouwerij in Tilburg? Op ongeveer een half uur rijden van Tilburg vindt u Natuursteen Midden-Brabant in Veen, in het noorden van Brabant. Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 80 jaar ervaring op het gebied van natuursteen. In onze eigen werkplaats worden alle grafmonumenten door onszelf gemaakt. Echte steenhouwers die zelf steen bewerken, daar zijn er niet veel meer van. Natuursteen Midden-Brabant is een echte steenhouwerij Tilburg die van een ruwe brok natuursteen een prachtig grafmonument weet te maken. De passie voor natuursteen zit in ons DNA en dat ziet u als u de grafmonumenten in onze showroom bekijkt. Wij begrijpen dat het moeilijk is om een grafmonument uit te zoeken en wij willen u daar graag bij helpen. Een grafmonument is een eerbetoon aan uw overleden dierbare en dat moet perfect zijn, dat begrijpen wij. Daarom krijgt u in onze steenhouwerij Tilburg alle ruimte om in alle rust de juiste keuzes te maken. Het gaat bij grafmonumenten om de vorm, kleur, steensoort, lettertype, schriftsoort en reliƫfs.

Mogelijkheden van onze steenhouwerij Tilburg

Bij Natuursteen Midden-Brabant betaalt u een eerlijke prijs voor grafmonumenten. Een prijs die niet onnodig is opgedreven door provisies. Sommige begrafenisondernemers sturen nabestaanden naar een bepaalde leverancier van grafmonumenten waarvoor zij provisie krijgen. Dit kan wel 15 tot 25% bedragen. Dit vinden wij een kwalijke zaak omdat u al snel honderden euro’s teveel betaalt. Omdat wij rechtstreeks aan onze klanten leveren, kunnen wij u maar liefst 15% korting geven op alle prijzen uit onze catalogus en van onze toonzaalmodellen. Wij bieden grafmonumenten aan tegen concurrerende tarieven. Daarnaast brengen wij het opschrift gratis aan op de steen.

Maak kennis met onze steenhouwerij Tilburg

U kunt bij ons een grafmonument samenstellen waarbij u de keuze heeft uit diverse lettertypes, teksten, foto’s, logo’s en symbolen. Ook kunnen wij Arabische tekens aanbrengen. Neem eens een kijkje op deze website en u zult verbaasd zijn over de vele mogelijkheden. Misschien vindt u de combinatie van natuursteen met glas of staal wel mooi. Bij steenhouwerij Tilburg zetten wij ons vakmanschap in om een grafmonument te maken dat helemaal aan uw wensen voldoet. Wij maken voor u een prachtig tastbaar symbool dat u troost zal geven als u het graf bezoekt. Ons team, Herman, Richard en Fanny Skledar, staat graag voor u klaar!

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top