Steenhouwerij Dordrecht

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Bent u op zoek naar een steenhouwerij Dordrecht? Bent u op zoek naar een op maat gemaakte grafsteen, grafzerk of grafmonument voor uzelf of voor uw dierbare? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u welkom bij Natuursteen Midden Brabant voor het vinden van een professionele steenhouwerij Dordrecht. In de periode dat een dierbare van u overlijdt komt er veel op u af. Wij begrijpen dat het vinden van een grafsteen of grafzerk erg emotioneel en lastig kan zijn. Samen met u lopen wij graag een rondje door onze showroom en bespreken wij uw wensen. Doordat wij een steenhouwerij Dordrecht zijn kunnen wij aan vrijwel al uw wensen voldoen en kunnen wij een grafsteen op maat voor u maken. Onze passie voor natuursteen komt mooi in uiting in ons brede assortiment aan grafmonumenten. Kom langs in onze showroom in Veen en laat u informeren over de passende mogelijkheden die wij u aan kunnen bieden als steenhouwerij Dordrecht.

Het aanbod bij steenhouwerij Dordrecht

Natuursteen Midden Brabant is een echt familiebedrijf met al meer dan 80 jaar ervaring in het vervaardigen van natuurstenen grafstenen, grafmonumenten en grafzerken. De passie voor natuursteen zit echt in ons DNA. Natuursteen Midden Brabant staat bekend om zijn voordelige grafmonumenten. Wij betalen namelijk geen provisies aan begrafenisondernemers, maar verrekenen dit altijd als standaard korting richting de klant. In onze showroom vindt u een uitgebreid overzicht van alle mogelijkheden op het gebied van grafmonumenten en urnen. Alle soorten en maten stenen staan hier opgesteld zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden die wij aanbieden. In de showroom kunt u zich in alle rust oriënteren op de mogelijkheden die wij u aanbieden. Wij kunnen aan bijna al uw wensen voldoen. Wij kunnen alles laseren of graveren in de monumenten. Alle lettertypes, teksten, foto’s, logo’s en symbolen zijn mogelijk, dus bijvoorbeeld ook Arabische tekens.

Grafstenen van steenhouwerij Dordrecht

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het personaliseren van een grafsteen of grafmonument bij steenhouwerij Dordrecht? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u aan kunnen bieden voor het op maat maken van een grafsteen? U kunt direct een kijkje nemen op onze website. Daarnaast kunt u vrijblijvend een afspraak bij ons maken voor het bezichtigen van onze showroom in Veen. Op deze manier krijgt u een goed beeld van onze prachtige grafmonumenten. Heeft u een keuze kunnen maken in onze showroom? Dan maken wij graag een offerte voor u in orde. Op alle grafmonumenten krijgt u bij ons 20 jaar garantie.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top