Natuurstenen grafmonument nodig?

Waar persoonlijke aandacht en passie voor ons van samenkomen!

Bent u op zoek naar een natuurstenen grafmonument? Bent u op zoek naar een specialist die met u meedenkt over het ontwerpen van een natuurstenen grafmonument? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u graag welkom in Veen bij Natuursteen Midden Brabant. Door de jaren heen hebben wij een ruim assortiment natuurstenen kunnen toevoegen aan ons assortiment, waardoor u vandaag de dag een ruime keuze heeft uit verschillende soorten grafstenen en natuurstenen grafmonument. In onze ruim opgezette showroom vindt u al onze aangeboden soorten en maten stenen die van toepassingen zijn voor uw wensen. Wij begrijpen dat het erg lastig is als een dierbare van u overlijdt en u een grafsteen uit moet zoeken. Onze specialisten lopen graag een rondje met u door de showroom en vertellen u dan meer over de vele mogelijkheden. Daarnaast staan wij u graag te woord en denken wij met u mee om de juiste beslissing te nemen. Voor het vinden van een natuurstenen grafmonument bent u bij Natuursteen Midden Brabant aan het juiste adres.

Natuurstenen grafmonument bij Natuursteen Midden Brabant

Natuursteen Midden Brabant biedt u meer dan 80 jaar ervaring aan in het op maat maken van verschillende soorten grafstenen en grafmonumenten. De passie voor natuursteen zit in ons DNA en is van vader op zoon door gegaan in de familie. Doordat wij beschikken over een eigen werkplaats, kunnen wij aan vrijwel al uw wensen voldoen en kunnen wij alles laseren en graveren in de monumenten. Alle lettertypes, teksten, foto’s, logo’s en symbolen zijn mogelijk, dus bijvoorbeeld ook Arabische tekens zijn bij ons een optie. Natuursteen Midden Brabant biedt voordelige grafmonumenten aan. Dit komt doordat wij geen provisies aan begrafenisondernemers betalen, maar wij verrekenen dit altijd als standaard korting richting de klant. Vooral op de ingegraveerde teksten is dit voor u erg voordelig. Alle monumenten worden in Nederland gemaakt waardoor er geen lange levertijd op de grafstenen of grafmonumenten zit.

Bezoek onze natuurstenen grafmonumenten showroom!

Wilt u meer weten over een natuurstenen grafmonument? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u uit om vrijblijvend een kijkje te komen nemen in onze showroom in Veen. Ons team van medewerkers staat voor u klaar om u meer te vertellen over de mogelijkheden voor uw gewenste grafsteen. Heeft u een keuze kunnen maken? Op alle grafmonumenten krijgt u bij ons 20 jaar garantie. U kunt zonder afspraak bij ons binnen lopen. Dit is geen enkel probleem, wij staan u graag voor u klaar.

Ervaar

onze eigen natuursteen werkplaats

Bekijk

al onze grafmonumenten en urnen

Bezoek de showroom

of bekijk onze Virtual Tour
Scroll to top